(אין לי כישרון לכתיבת כותרות)

The Mad Hatter

New member
(אין לי כישרון לכתיבת כותרות)

ובכן, נתקלתי בפורום ספרות בקישור הזה. הBBC עשה מן משאל על 100 הספרים האהובים. אני לא יודעת עד כמה אפשר לקחת ברצינות את המשאל הזה. יש בו הרבה בחירות דפוקות, לדעתי. אבל דעתי לא מעניינת. מה שמעניין זה הנקודה הפראצ'טאית, לא כך? :) טרי פראצ'ט, יקירינו, מככב ברשימה שבקישור (שהיא רק מקומות 51-100) יכול להיות שהוא עוד יופיע בהמשך. עדיין לא ברור. בינתיים, ממה שאני ראיתי, "מורט" במקום הכי גבוה מבין ספריו של פראצ'ט (במקום 65), "בשורות טובות" במקום 68 ומיד אחריו "שומרים שומרים" (ורק אחריו נמצא "בעל זבוב" P:). night watch נמצא במקום ה73 (מקום אחד מעל מטילדה שנמצאת מקום אחד מעל יומנה של ברידג'ט ג'ונס. :/ רשימה...מגוונת, מה? P:) "צבע הכשף" במקום ה-93, מקום אחד מעל "האלכימאי", ו...זהו. מקומות 22-1 עדיין לא התפרסמו...יש סיכוי לעוד פראצ'ט להיכנס לרשימה? אם כן, אני מהמרת על small gods כי, למרות שעוד לא סיימתי אותו (*בורחת*) יש לו נטיה להידחף לרשימות מהסוג הזה. למרות שלא נראה לי שהוא ייכנס לשם... ובכלליות, הרשימה הזו לא מוצאת חן בעיני.יש בה הרבה ספרים שהייתי מוכנה להעיף ממנה בשמחה (והרבה ספרים שהייתי יכולה להוסיף במקומם). נו, טוב. דעת הקהל. אבל, למרות שאת שני הספרים האלה לא קראתי, נראה לי טיפה מוזר ש"ארטמיס פאול" נמצא מעל "החטא וענשו". אבל זו רק אני. P:

למעלה