אין לי כל כך חברה להתיעץ איתה עכשיו בנושא

לנושנוש

New member
אין לי כל כך חברה להתיעץ איתה עכשיו בנושא

אז אני מקווה לימצואה פה מענה הולם, מה שניקרא. אז ככה, התחלתי לצאת לפני שבועיים עם מישהו. בחור נחמד, אינטליגנטי, אפילו תואר שני יש לו. הוא מוצא חן בעניי, יש גם דברים משוטפים בינינו. שנינו צימחונים, חשובה לנו איכות הסביבה, אוהבים לטייל ובטח יש עוד דברים. יש רק בעיה אחת קטנה- אני רוחניקית גמורה והוא חומרניסט כבד. מה שלא הוכח ,אינו קיים. שיחתי עם חפיסת קלפים (משהו שניקרא מסע נשי.. מסרים חיוביים, אהבה עצמית) הוא קפץ כאילו שלפתי נחש מהשרבול (אני קצת מגזימה בכוונה). מכמה מקורות קיבלתי מסר שאני בוראת את המציאות שלי בקשר הזה (והמבין יבין) ובכל זאת קשה לי כל כך להתחבר לחשיבה חיובית. לרוב אני רואה תסריטים שליליים שאנחנו לא מסתדרים אני מאוד חוששת שלא אוכל להיות עצמי האמיתית לידו. בקיצור, אני מבולבלת משהו. הלב אומר: "תזרמי", המוח :"תברחי". אני חושבת שאני אתן לזה עוד זמן ואם זה לא צריך להיות זה לא יהיה. איזה מזל שלחתול שלי אין התלבטויות כאלה לגבי..........

מגי 336

New member
ואני חושבת שאת מקסימה לנושנוש...

תואר לא עושה את הבן אדם מעשים כן. עם זמן, סבלנות והרבה אהבה חומרניסטים גמורים נפתחו לרוח... האם את אוהבת אותו מספיק?

לנושנוש

New member
רגע, רגע, רק התחלנו להפגש....

ואני מעדיפה לא לפתח תיקוות לגבי שינויים שיחולו בו מיד איך שאני ארעיף עליו את אהבתי. מעדיפה את הקטע של קבלה ועוד הרבה קבלה. כל המחשבות שאני מודה שישר צצו לי שהוא תיכף משתנה בגלל שאוהב אותו הן לדעתי הרסניות בהרבה מובנים. בקטע של תואר שלא עושה בן אדם אני מסכימה איתך בהחלט. תודה!

היי מקסימה אחת../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני חושבת שאת צריכה לזרום. להמשיך ולצאת איתו ולראות לאן יובילו הדברים אומרים שהפכים נמשכים
גם בעלי היה מרים גבה כשהייתי מדברת איתו על דברים רוחניים מחלומות שמתגשמים ועד...אנרגיות של יישויות.... אז... למדתי שלא כל דבר הוא מסוגל להכיל והוא למד עם השנים ש.... גם לו יש פן רוחני.... יש לו אינטואיציה מאוד גבוהה בשנים האחרונות הוא מאמץ את החשיבה החיובית כדרך חיים ועוד... אולי את תהווי בשבילו את קרן האור שתמוסס את הרתיעה שלו מרוחניות
בהצלחה

למעלה