אין לי כרגע תמונות מהתערוכה...

HilOneT18

New member
אין לי כרגע תמונות מהתערוכה...

אז בינתיים...אני רק אכתוב פה את מה שהיה כתוב ליד העבודה שלי *תדמיינו לכם פינה של חדר, צבועה בתכלת עמוק עם עננים. כדורי זכוכית כחולים תלויים על חלון עם נוף ירוק ירוק, דיסק של ואנגליס או אניגמה ברקע, ובד בצבע של הקיר שמשתפך בגלים עדינים מהארון אל ועל הרצפה, וכמובן ...בין כל הפרטים האלו..ערסל לבן תלוי באמצע* לא סתם ילדה מטומטמת רציתי להוכיח לעולם שאני לא סתם ילדה מטומטמת שיש לי הרבה יותר ממה שאני מראה הרבה יותר ממה שיש לאחרים רציתי להוכיח לכם שאני פשוט יותר טובה מכם. אבל בדרך, גיליתי על עצמי דברים אחרים אני אולי יותר אדיבה מכם אני אולי יותר מוכשרת מכם אני אולי יותר נחמדה או יותר מעניינת מכם... אבל אני לא יותר טובה. אני פשוט שונה! או אם תרצו, מיוחדת. אני לא אוהבת לאכול מה ש"כולם" אוהבים אני לא שותה דיאט כי כולן שותות ואני לא לובשת מותגים רק כי אתם החלטתם שזה "באופנה". נמאס לי להיות כמוכם ונמאס לי להיות מזוייפת בשביל שיאהבו אותי יותר! ונמאס לי מהכובד של כל המסכות האלה... גילית שהעיניים הראי לנפש שלי מוסתרות מאחורי המשקפיים גיליתי את הדרך להוציא את הג´יפה הדרך אל האושר ועכשיו אני יוצאת מהבועה שלי לעולם האמיתי למקום שבו השמים לא תמיד כל כך כחולים ומוזיקת הרקע לא תמיד כל כך נעימה ודווקא במקום הזה אני לא מתביישת לחייך כשכולם סביבי עצובים ואני לא מתביישת להתלהב מעיפרון ורוד עם נצנצים או מברווזים מעץ שתלויים לי על הקיר על יד הדלת.

ש ק ד ב ת

New member
יושבת בחדרי..אפילו שמתי מוזיקה

מתאימה,נותנת לדמיון שלי לרוץ איתך..
ולתת למחשבותייך ותחשושתייך לסחוף אותי למקומות שלך היללוש,כל בנאדם בחיים,רוצה להוכיח שהוא תמיד הכי מוכשר,חכם,יפה וכל אותם תכונות "טובות,"הרי,טבע האדם מיסודו הוא תחרותי,רוצה לשאוף להיות הכי טוב,הכי מוצלח,הכי הכי בכל דבר -כי כך אנחנו בני האדם תחרותים. היכולת שלך תוך כדי עבודה לגלות על עצמך,ללמוד עלייך דברים שקודם לכן לא ידעת או דברים שכן ידעת אך לחדד אותם,הייתה שווה את כל משך העבודה הזאת.
אני שמחה שדווקא לא בחרת בדבר שיגרתי,אלא ביצירה אל עצמך אל עולמך הפנימי. למעשה,במשך כל אותו זמן העבודה היית מעין פסיכולוג של עצמך גילית על עצמך דברים,אופי,תכונות,יכולת דרך העבודה שהייתה כלי חלופי לפסיגולוג להיפתח,להשתנות,להיות בן-אדם יותר טוב.
אף אחד, אף פעם לא אמר שאת צריכה להיות כמו כולם, ובטח שלא כמו כולן! וממתי זה רע להיות עם דיעות שונות?? אם הייתי עם דיעות כמו כולם לא הייתי בכלל יכולה להסתכל על עצמי במראה... כאלה אנשים מגעילים יש פה שזה מדהים... אין צורך לשתות מה שכולם שותים,ללכת עם מה שכולם הולכם,האופנה והדברים המשתנים הם בעצם אלה שמכתיבים את החרה,מכאן שהחברה לא יציבה אין לה חוט שדרה משל עצמה,אלא משתנה לפי המציאות. את צריכה להיות מיש את,להוריד את המסיכות,להיות הכי טבעית שאפשר,היכולת לשים מסיכות ולהיות מזוייף,רק מרחיקה את האנשים ממך,יוצרת מעין פער ,אולי יש קשרים אך הם לא אמיתיים עד הסוף זה לא רע להיות שונה מכולם ובעל דיעות שונות,להיפך אלו שיש להם דיעות שונות והם קצת " לא הולכים לפי התלם" ,הם אלה שגילו את העולם,או הם המוצלחים הכי בעיני.כי הם עושים באמת את מה שהם רוצים,אך החברה אינה מקבלת אותם,כי צריך לפי מה שהחברה קובעת,אני זוכרת שבכיתה ז רציתי לעשות עגיל בפופיק שזה לא היה נהוג עוד כולם אמרו לי מורדת מה היא עושה, וכו´ אין ספק שהיא אפשר לשנות את זה.. חייתי בצרפת,ואנשים בצרפת הם מהקרים כלומר בחום וכאלה,אני לא יכולה לחיות בהרגשה שבני האדם פוגעים אחד בשני,בייחוד לאור המצב במדינה,אבל גם בלי קשר לא יודעת אני לפעמים שואלת את עצמי איפה המוסריות איפה האנושיות... משפטי הסיום שלך,מעוררים בי גאווה
, כי בעצם למרות ה"טוב" שהיית שרויה וחיית בו,יצאת אל העולם האמיתי העולם שלא הכ לורוד,העולם שגם פוגעים וחשים בו כאב,ולפעמים אין רצון לחיות בו יותר, אבל זה העולם האמיתי,זה העולם של כולם,העולם החיצוני,העולם הפנימי שלך ישאר ייחודי לך,אך העולם החיצוני הוא העולם המשותף לכולם.ולא בתוך בועה. ואולי העבודה הזאת,פתחה חלון להתחלה חדשה?! אני מקווה.. אני בטוחה שהעבודה מקסימה,אותי הרשמת רק מהמילים שנכתבו,אך אני בטוחה שרבים נהנו מעצם החוויה,לראות אותה שקד

HilOneT18

New member
מתוקה!../images/Emo171.gif

אף פעם לא רציתי להיות כמו כולם אף פעם לא אהבתי את כולם לא אהבתי להיות כמוהם ולא רציתי להמשיך אבל ילדה קטנה ביישוב אליטיסטי כמו שלי עם חברה מתנשאת כמו שיש פה לא מצאתי לעצמי פתרונות אחרים הרגשתי מחוייבת אם אני רוצה חברים אני חייבת.. אם אני רוצה שיעריכו אותי אני חייבת.. אם אני רוצה לחיות בכיף אני חייבת... עכשיו גיליתי שזה בדיוק להיפך כדי שהחברים שלי יהיו חברים אמיתיים אני קודם כל צריכה להיות אמיתית אם אני רוצה שהערכה כלפיי תהיה אמיתית אני צריכה להיות אמיתית ואם אני רוצה באמת לחיות בכיף.. זה לא יכול להיות חיים של שקר ואני לא יותר טובה אני פשוט שונה.

HilOneT18

New member
מתוקה!../images/Emo171.gif

אף פעם לא רציתי להיות כמו כולם אף פעם לא אהבתי את כולם לא אהבתי להיות כמוהם ולא רציתי להמשיך אבל ילדה קטנה ביישוב אליטיסטי כמו שלי עם חברה מתנשאת כמו שיש פה לא מצאתי לעצמי פתרונות אחרים הרגשתי מחוייבת אם אני רוצה חברים אני חייבת.. אם אני רוצה שיעריכו אותי אני חייבת.. אם אני רוצה לחיות בכיף אני חייבת... עכשיו גיליתי שזה בדיוק להיפך כדי שהחברים שלי יהיו חברים אמיתיים אני קודם כל צריכה להיות אמיתית אם אני רוצה שהערכה כלפיי תהיה אמיתית אני צריכה להיות אמיתית ואם אני רוצה באמת לחיות בכיף.. זה לא יכול להיות חיים של שקר ואני לא יותר טובה אני פשוט שונה.

CaSsIe

New member
להילה

איך את מחברת כאלה שירים יפים? וגם רציתי לשאול: השירים שאת כותבת הם מה שאת מרגישה, חלק מאיזה טיפול פסיכולוגי או סתם?

HilOneT18

New member
הלוואי...

הלוואי ולא הייתי כותבת את זה הלוואי ולא הייתי צריכה לכתוב את זה הלוואי שלא הייתי מכירה את המצב הזה כדי לכתוב עליו אבל כמו שאתם בטח כבר יודעים.. שבכל דבר טוב יש גם צדדים רעים ועל אותו משקל בכל דבר רע יש גם דברים טובים... אז מכל הבאסה שחיתי בה עד עכשיו... יצאו לי אחלה שירים לא? השירים זה רק מה שאני מרגישה.. ואני לא בטיפול פסיכולוגי.. לא מקצועי לפחות.. יש לי אותי ואת המורים שלי ואת החברים שלי שכולם ביחד מצליחים לרפא אותי לאט לאט..

למעלה