"אין לי מושג איך היא עושה את זה"

• פותח הנושא siv30
  • פורסם בתאריך

siv30

New member
"אין לי מושג איך היא עושה את זה"

מאת אליסון פירסון, מטר הוצאה לאור, 392 עמ' קיית רדי נשואה לריצ'רד, אדריכל במקצועו, היא אימה של אמלי ובן. קיית וריצ'רד הם זוג מהמעמד הבינוני, באמצע החיים, המתגורר בקוטג' בהקני שהיא פרוור של לונדון. קיית מעסיקה מטפלת במשרה מלאה ועוזרת בית.יש לה גם נהג מונית צמוד לשעות הצורך והיא מנהלת רומן וירטואלי בשעות הפנאי. קיית היא גם מנהלת תיקי השקעות בשווי של מליוני דולרים. רוב חבריה לעבודה הם גברים, שובניסטים שחושבים שהם שווים יותר ממה שהיא שווה , למרות שהביצועים של הקרנות שבניהולה טובים יותר. הספר מתאר בצורה מאוד משעשעת את מערכות היחסים ומעגלי החיים של אישה שהיא גם אם וגם אשת קריירה. בקטעים שהספר לא משעשע הוא מרגיז ודורך על היבלות הכואבות ביותר של נשים עובדות. כמו המאמץ התמידי לשמור על מקומך בעבודה בו בזמן שאת מנסה לתת לילדים את תשומת הלב שהם זקוקים לה. עוזרת הבית שאף פעם לא מנקה כמו שצריך כי היא סובלת משרשרת תחלואים שמונעת ממנה לנקות את הפנלים. המטפלת, שעושקת תוך איום מתמיד לעזוב. הבעל המאויים מהשכר של אישתו. הילדים שאי אפשר אף פעם לפצות אותם מספיק על שעות ההעדרות. המשפחה שלו ושלה. החברים. הקולגות שמנסים על כל צעד ושעל להכשיל. הבוס שלא מראה סימן אמפטיה כאשר הוא שולח אותה למשימות עלומות החורגות משעות העבודה הנורמליות. אי היכולת שלה לסרב... הספר כתוב טוב, יש בו דיאלוגים משעשעים והוא מכוון זרקור ישיר לחייהן הסודיים של האמהות העובדות. מומלץ בחום.

shandy

New member
מתי היא מספיקה

לנהל את הרומן הוירטואלי שלה

שש שבע

New member
ועל המלחמה עם הקילוגרמים המיותרים

נאמר שם משהו? או שהיא בנוסף גם חתיכה אלוהית?

siv30

New member
אוף, היא חתיכה אלוהית שמסתובבת על

נעלי עקב מהסוג השפיצי, אלה שאני רק יכולה להעלות על הבוהן שלי
הספורט היחידי שהיא עושה הוא לחיזוק שרירי רצפת האגן, ויש פרק שמוקדש לנסיון שלה לקחת מאמנת אישית והתוצאות של הניסיון הזה. אוף יש אנשים שאין מה לעשות.

shandy

New member
בדיקת הספר

אולי נחפש ספונסר שיסכים לממן ניסוי , שבו נבדוק האם הספר אכן מציאותי או פנטזיונרי

למעלה