אין לי מושג איך לשווק את עצמי

ניב נ

New member
אין לי מושג איך לשווק את עצמי

אני דיאטן, אני הגעתי להחלטה שאני רוצה לעבוד גם עצמאי. לא רק דרך קופת החולים.
אבל אני לא יודע איך לשווק. בצורה יעילה.
גם אין לי חשק להוציא כסף וזמן על פרסום שאינו יעיל. אני רק לא יכול להבין מהו הפרסום היעיל.
בקיצור כדיאטן אני אולי יודע מה אני עושה אבל כאיש שיווק פחות או יותר אין לי מושג.

הי ניב, לא הייתי ממליץ על "פלייארים"...

לפליארים תדמית נמוכה של המפרסם בהם, ותגובה אפקטיבית נמוכה ביותר. בוודאי לא מתאים לתחום שלך לדעתי, למי שמעוניין להעביר מסר של ניסיון, אמון בינו לבין הלקוח הפוטנציאלי, טיפול אישי ומקצועי. קראתי את הבלוג שלך, בהחלט עושה רושם שאתה איש מקצוע מנוסה. חשוב על שיתופי פעולה וקשרים עם גורמים משיקים לתחום שלך שאינם מתחרים, כמו למשל בתי טבע, בתי מרקחת, רופאים ועוד. פרסום זו אפשרות, צודק בד"כ יקרה, אם אין לך משאבים. הייתי חושב גם על יחסי ציבור.
במידה ותהיה מעוניין מעבר לכך, אתה מוזמן ליצור איתי קשר, לקבלת פרטים ספציפים יותר, ותשובה ממוקדת בהתאם.

Malyams

New member
שיווק

היי ניב, אתה בהחלט צודק שלא בא לך להוציא כסף מיותר על פרסום לא יעיל ! זה דיי מבאס כי אנחנו מצפים לראות תוצאות בשטח כשאנחנו בוחרים להשקיע ממיטב כספינו. לכל עסק קטן יש תוכנית שיווקית שמתאימה לו. לפני שאתה מתחיללפעול הייתי מציעה לך לבחון מה המתחרים שלך עושים על מנת לשווק את עצמם.

HaTov

New member
הי, ניב, מה שכבתי בטעות למוטי,מקווה שיעזור לך

דבר ראשון, כל הכבוד על זה שהחלטת לעבוד גם כעצמאי, לא הרבה אנשים עושים את זה, כי מפחדים או כי עצלנים.

להלן כמה המלצות, מקווה שיעזרו לך.

1. תקים אתר או בלוג, כמו שעשית ותנהל אותו.
תתן לאנשים משהו שבאמת, ואני חוזר עוד פעם באמת יעזור להם, כך תבנה את עצמך (מה שחשוב מאוד בתחום שלך).
2. תקים קבוצה בפייסבוק וכל פוסט באתר תפרסם בקבוצה.
3. אם אתה רוצה לפרסם, אז תפרסם את עצמך ללקוחות הכי פוטנציאליים, בגוגל.

ויש עוד הרבה דברים, בהצלחה

למעלה