אין לי מושג אם זה קשור לפה אבל לא מצאתי

best in me

New member
אין לי מושג אם זה קשור לפה אבל לא מצאתי

מקום אחר.. אז ככה: כבר כמה פעמים אני מאחרת לבית ספר כי אני לא מתעוררת וזה לא שאני מנסה להתעורר אבא שלי מעיר אותי ואומר לי שאני אפילו מדברת איתו אבל אני באמת לא זוכרת בכלל שקמתי.. זה בעיות שינה? אם לא אז מה זה? כי תמיד אומרים לי לקום אני קמה ישר על הרגליים .. אגב אני בת 17..

MidNight Flame

New member
גם לי הייתה את הבעיה הזאת,

נסי להחליף את הצלצול של השעון המעורר ונסי לישון קצת יותר כל לילה, לרוב זה פותר את הבעיה

Molak

New member
תנסי ללכת לישון מוקדם יותר כדי שלא

תהי כל כך עייפה בבוקר.. תגידי לאבא שלך שינדנד לך כשהוא מעיר אותך. לא רק פעם אחת ויילך.. ככה אבא שלי העיר אותי ><' כל כמה דקות הוא בא ומנדנד לי שאני צריכה לקום.. בסוף זה מתחיל לעצבן אז אני קמה
ו..את יכולה גם להשתמש בשעון מעורר. אבל אל תשימי אותו ליד המיטה! תשימי אותו במקום רחוק ממך בחדר כדי שתצטרכי לקום בשביל לכבות אותו, ואז את כבר קמת אז את יכולה להתארגן והכל.. אה..ורצוי שהצפצוף שלו יהיה מרגיז.. לא כזה שאפשר להתרגל אליו ולחזור לישון. [ככה אני עושה
]

best in me

New member
עם השעון מעורר אני מסכימה בהחלט.. אני אנסה

אבל אני כן הולכת לישון מוקדם.. (חצות) אני יודעת שזה נשמע מאוחר .. אבל אבא שלי מנדנד לי כל 10 ד''ק (הוא אמר לי) מה שמוזר זה שאני לא זוכרת בכל מקרה אני אנסה את השעון מעורר תודה רבהה!

Molak

New member
זה שאת הולכת לישון ב12 בלילה זה בכלל לא

מוזר.. ככה זה בגלל ההורמונים או משו.. הגוף כאילו אומר לך ללכת לישון מאוחר בסביבות 12 או 1.. ובגלל שלבצפר קמים מוקדם אז יוצא שאת בקושי ישנה.. ובאמת מוזר שאת לא זוכרת שאבא שלך מנסה להעיר אותך
יכול להיות שאת עונה לו מתוך שינה..[?] האמת אין לי מושג..

למעלה