אין לי מילים.

ערבונה

New member
אין לי מילים.

אין לי מילים שיוכלו לתאר כמה אני שמחה שיש פורום אשר מוקדש ללהקה הטובה ביותר בכל הזמנים. אני לא מאמינה שאתה (המנהל) פגשת את הלהקה פנים מול פנים. אני רק מתארת לעצמי את המחשבות שעברו לך בראש ואיך הרגשת באותו הזמן. הלוואי ויכולתי גם כן לפגוש אותם אבל כנראה חבורת מטאליסטים בני 48-50 לא ירצו לפגוש בנערה בת 13. אני מקווה שהפורום ימשיך לפעול כמו שצריך ואף יותר. פורום ללהקה הזו זה באמת דבר מופלא, כיוון שהאהבה שלי ללהקה הזו לא תוכל להראות במילים. אני שמחה שאיני יחידה, כיוון שכשאני שמה דיסק של מיידן בסטריאו כולם רק מתרחקים ממני ושומעים את הלהקות המזוויעות של הדור החדש. אכן מטאליקה ומגאדת' הן להקות טובות גם כן, אשר השירים שלהם טובים ביותר מכמה שירים שיצא לי לשמוע. למרות זאת הלהקה המועדפת עליי היא איירון מיידן, וכנראה גם כך תישאר. ההערצה שלי למיידן בלתי נידלת. ערבה.

מגניב!!... תמשיכי לשמוע מה שאת

רוצה ואל תתפשרי... חבל שהפעילות בפורום היא דלילה עד מאוד... בקושי 5 תגובות בשבוע...

ערבונה

New member
אתה לא רציני.

אתה באמת התכוונת לזה? איך לעזאזל, פורום שאמור להיות בין הטובים בארץ, מגיע לזה שיש לו בקושי 5 תגובות? זה לא הגיוני... זה בטח בגלל המוזיקה שהנוער שומע... כל הגרין דיי והלהקות האחרות הלא יוצלחות שבדור הזה. הנוער של היום הוא בהחלט לא הנוער של פעם.

barlevy

New member
ברוכה הבאה

תמיד נחמד לראות דור צעיר שמגיע לאיירון מיידן למרות שטיפות המוח של המוזיקה הפופית/טכנו וכו' שיש היום בשוק

ברוכה הבאה לפורום!

תישארי עם ההעדפות האלה. המטאל הוא נצחי, לא כמו להקות פופ שיעלמו תוך חצי שנה-שנה. אך לצערי, ולצערם של עוד, הפורום הזה בקושי פעיל. אולי תנסי לבקר בפורומים שקרובים להגדרה של המטאל - 760 - פאוור מטאל, 204 - מטאל, ואני ממליץ על פורום מטאליקה - 455.

אני איתך ערבונה...!!!!!!!

אבל רק שאני ראיתי אותם פנים מול פנים...!!!! או יותר מדוייק קהל של כ-18 אלף איש ביני לבין הבמה, חח..

Danchick

New member
עם כל הכבוד לעבודה הקשה של בועז

יש את אתר מועדון המעריתים הישראלי של מיידן אתה מוזמנת להכנס לשם , יש שם קהילה קצת יותר גדולה והמטרה היא לרכז את כולם את מוזמנת להכנס ולבקר www.maidenisrael.net

למעלה