אין לי ממש איך להגדיר את זה

אין לי ממש איך להגדיר את זה

אולי חוסר בטחון? או משהו בסגנון? יש לי חבר, ויש לי קטעים שאני פשוט לא מרגיש בטוח בקשר, או משהו בסגנון. אני מאוד אוהב את חבר שלי, ואני יודע שגם הוא אוהב אותי, אבל איך שהוא אני בכל זאת נתקף מדי פעם בהרגשה של "זהו, הוא לא אוהב אותי, אנחנו הולכים להפרד". הקטע הוא שבאמת אין שום סיבה ושום הצדקה להרגשה הזו. כשאני איתו, יש לי את ההרגשה הכי טובה בעולם, ולא סתם, אלא כי הוא נותן לי להרגיש נאהב, אבל כשאני לא לידו מדי פעם אני פתאום מתחיל ממש לפחד... ומצד אחד אני כבר המון זמן שוקל לדבר איתו, אבל אני פוחד שאז הוא ירגיש מחויב להפגין אהבה ולא יעשה את זה כי הוא באמת רוצה... אני די מתוסכל מכל העניין..

The Guardian17

New member
אפשר להבין

אותו ואותך. אולי קשה לו קצת להקרין אהבה, אפילו רומנטיקה ? נראה שאתה, אם אפשר לומר, "חרד" מזה שהקשר יגמר. אתה לא רוצה, אתה לא בטוח אם הכל יהיה בסדר, אולי הוא לא באמת אוהב אותך... ואם תעשה את זה - יכול להיות שהוא יחשוב פתאום אחרת, במסלול שונה. לא כך ? מציע לך בינתיים לזרום עם העניין. אל תחשוב על מיצוי הקשר או על "אוהב" ו"נאהב". תבדוק בין השורות, בדברים הקטנים, האם הוא אוהב אותך... אפשר להרגיש את זה. בהצלחה.

lollapalooza

New member
אני מזדהה עם ההרגשה שלך.

השאלה היא קודם מה החלק שלך בהרגשה הזו, ואחר כך מה החלק שלו. זה יכול לנבוע מחוסר בטחון, זה יכול לנבוע מסוג של, נקרא לזה טראומה מקשר קודם שבו הצד השני עזב כי הוא לא אהב אותך יותר, ואתה מפחד שזה יקרה שוב. אולי היה מצב שחברים הראו חוסר נאמנות ואתה מפחד שזה יקרה גם פה... אלה דברים שאתה צריך לשאול את עצמך, אם קרו בעבר ומשפיעים עליך עדיין. עכשיו, כמובן שאף פעם אין משהו שיבטיח לך שהאהבה לא תיגמר או שהקשר יעבוד בדיוק כמו שצריך, אבל לדעתי אי אפשר לחיות בפחד הזה כל הזמן, כי אם תהיה בלחץ שהוא יעזוב אותך כל הזמן, אתה לא תהנה מהקשר ותהיה עסוק בלדאוג כל הזמן. אני כן חושבת שיש מקום לדבר איתו על הפחד הזה ואולי להסביר לו שאתה לא רואה סיבה הגיונית למה הוא קיים. או לברר קודם עם עצמך למה זה קורה, ואז להסביר לו את המצב. אולי הוא ירגיע אותך, אני מאמינה שהוא יבין בסך הכל. זה לא קל לבטוח במישהו בדבר כל כך גדול, במיוחד אם נפגעת בעבר. בגדול, אם אתם שניים בעניין הזה, ויש ביניכם יחסים טובים ואתם אוהבים, למה לא לדבר על מה שמפריע? וזמן. אם הוא יראה אהבה במשך הזמן, אתה תלמד לבטוח בו ובמה שיש לכם.

Torn Identity

New member
../images/Emo45.gif אמרת בעצמך...

"הקטע הוא שבאמת אין שום סיבה ושום הצדקה להרגשה הזו". - אם אין, אז למה סתם לחפש מה רע ולדאוג לחינם? עדיף לדבר איתו על זה בגלוי ולהסביר לו שזו חרדה שלך ושזה קיים, בצורה עדינה, לא לבוא בהאשמות או תלונות. אין סיבה לדאגה, לפי דעתי. וגם אם זה יהיה "הטריגר" שיגרום לו להפגין קצת יותר חיבה, מה רע? הוא אוהב אותך, אם הוא יידע שזה חסר לך אני בטוח שזה יפריע גם לו, הרי הוא אוהב אותך ולא היה רוצה שתרגיש לא בנוח בקשר שלכם. ותחשוב הפוך, לא היית מעדיף שאם הוא היה מרגיש הפוך שידבר איתך? חוסר תקשורת בקשר ולהסתיר דברים אחד מהשני זו הדרך הכי טובה להרוס קשר, מניסיון.

למעלה