אין לי מצב רוח היום

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
אין לי מצב רוח היום../images/Emo7.gif

ברגע שהגעתי למשרד כולם בשקט כולם המומים. אתמול בערב נהג מטורף דרס מישהו מדהים שעובד איתנו, לעיני אשתו ובתו הקטנה בת החודשיים. הוא במצב ממש אנוש ואני לא קולטת איך זה יכול לקרות. הוא הכניס את אשתו והילדה לרכב ואז עבר לצד של הנהג מכונית שנסעה במהירות מטורפת פשוט העיפה אותו ועכשיו הוא בטיפול נמרץ מפורק לגורמים. אני חושבת על אשתו והילדה ואיך מתמודדים עם דבר כזה.

jess ועוד

New member
אויי וייי

איזה דרך לפתוח את הבוקר מקווה שיצליח לצאת מזה ושהכל יבוא על מקומו בשלום ואת? תמצאי לך עידוד וניחום בנו...

Ronnie*

New member
עצוב נורא...

הלוואי שהוא יחלים... זה ממש מזעזע. אנשים נוסעים כמו מטורפים.

אתי@

New member
אני כ"כ מצטערת לשמוע ../images/Emo10.gif

ממש נורא מה שהולך על הכבישים... לפני כמה חודשים הנהרג מישהו שעבד דלת מולי גם בתאונת דרכים, אז אני מבינה את הזעזוע שלכם... קחי
אני שולחת לו איחולי החלמה מהירה
אתי

fila

New member
תודה

אתן חברות יקרות למרות שאנחנו לא מכירות ממש. כרגע הודיעו לנו שאי אפשר אפילו לנתח אותו. וידוי קטן: אני ממש מרגישה קשורה למשפחה הזאת אשתו בגילי והוא בגיל של שמעון גם כן גרוש והם עברו פחות או יותר את אותו המסע כמונו בדרך אל החתונה ואל האושר הזה בלהיות יחד וכל פעם שאני רואה אותם אני מלאה בגאווה בשבילם וגם בשבילנו כי כאילו שניצחנו איזה סטטיסטיקה מטומטמת שאומרת שלזוגות כמונו אין סיכוי. אנחנו לא החברים הכי קרובים בעולם אבל אני יודעת שהם גם רואים בנו מעין ראי לקשר שלהם.

fila

New member
הטיפול

שלו מורכב הוא בטיפול נמרץ מונשם יש לו פגיעות ראש, ריאות צלעות רגלים ממש הכל הוא במצב קריטי לכן לא יכולים לנתח אותו עדיין

fila

New member
אני בסדר מקווה לטוב../images/Emo140.gif

דיברתי קודם עם מנהלת הכ"א אצלנו היא היתה אצלו ואמרה שהוא במצד ממש לא טוב הוא התנפח ומרדימים אותו כל הזמן. ולא פחות קשה אשתו במצב של הלם לחלוטין היא כאילו מנותת ממה שקרה ומתנהגת כאילו לא קרה כלום אני מניחה שהיא מדחיקה את הידיעה עד כמה קשה מצבו. בכל אופן תודה ששאלת. אני מעסיקה את עצמי בעבודה ונכנסת לפה אז זה קצת משכיח....

יעלי2

New member
די מדהים שגם בפורום חתונות

פתחו את היום עם הודעה על מצב רוח לא טוב שקשור בנהיגה על הכבישים!

אביבית1

New member
אוף!!! הנהגים בארץ שלנו

חושבים שהכביש של אבא שלהם. שהמשך היום שלך יהיה טוב ושולחת לו החלמה מהירה

kisses

New member
יו פילה אני כל כך מצטערת לשמוע ../images/Emo7.gif

הנהגים בארץ זה משהוא לא מהעולם, אין להם שום סבלנות לשום דבר. כל הזמן ממהרים והרי התוצאות לפניכם. אני אפילו לא יכולה להתחיל לתאר לעצמי מה עובר על אשתו והילדה שלו.

fila

New member
כן אני מתארת לעצמי ../images/Emo4.gif

היא עדיין מניקה אז יאמר לזכותם של בעלי החברה בה אנו עובדים הם הקצו לה נהג צמוד שיסיע אותה לבית החולים ואח"כ הביתה בכל פעם שהיא צריכה להניק.

סרינה

New member
זה כ"כ עצוב לשמוע.

אני מקווה שהוא ייצא מכלל סכנה ויחלים מהר. זה מזכיר לי כמה אני דואגת לבעלי כל פעם שהוא יוצא לנסיעות ארוכות (או נסיעות בכלל) - אף פעם אי אפשר לדעת איזה נהג מטורף ייסע מולו.

שמופית

New member
../images/Emo7.gif פשוט נורא !!!

מקווה שהוא יהיה חזק ויצא מזה ! מה שמרתיח זה שאפילו אם תפסו את הנהג הדורס, הוא לא יקבל הרבה מעבר לשלילת רשיון ועבודות שירות...

למעלה