אין לי משיכה מינית לכל גבר

• פותח הנושא byly
  • פורסם בתאריך

byly

New member
אין לי משיכה מינית לכל גבר../images/Emo223.gif

שלום ,שמי לא חשוב כרגע . אני אישה בת 31 רווקה . היה לי קשר ראשון ואהבה גדולה שהסתיימה , כנראה גם בגלל טעויות שלי עם בן הזוג. האהבה הייתה אהבה ראשונה ,בכל כולל הכל . סקס ראשון בגיל 29. כיום כשאני לבד ורע לי מנסה להכיר מישהו חדש כרגע . ומרגישה החמצה . הפסדתי כנראה את החבר הראשון שהיה לי בגיל 28 29. עם הראשון יצאתי שנתיים וחצי כולל הפסקות מצידו . כרגע הבחור החדש שיוצא איתי ,מייבש אותי. אין לי משיכה אליו . המראה שלו כל כך דוחה ,שהוא טוב רק בשיחות נפש . עובדה ,תמיד יש לו ידידות כי הוא לא מלך היופי . כמובן שיופי זה עניין יחסי . הוא גם בטוח שהוא מצא זוגיות ,(אותי כמובן) אך אני לא מתלהבת ,ופוחדת מהפחד להישאר לבד . קשה לי שהוא נוגע בי כי הוא לא מושך ,יותר נכון ממש לא מעמיד לי את הדגדן . הבחור הקודם שהיה לי , מאוד משך אותי והיה לנו סקס נהדר . אך היה חסר בסיס לפי דבריו .לחיים טובים. והבחור החדש אומנם מסודר ,דירה ששייכת לו . אוקיי אז יש דירה ,אבל עם ארבע קירות אי אפשר להיכנס למיטה . אני שבורה ,ורוצה כל כך להנות גם בקטע המיני אבל אין לי יכולת להתאהב במישהו אחר .רוצה שהחבר הקודם יחזור אליי ונחיה ביחד למרות שצריך לעבוד קשה. אני מרגישה כמו פרח נבול שנובל ונובל ושוכחים להשקות אותו.

בת עולם

New member
קודם כל מזל שאנו לא נמשכים לכל אחד

כי אם זה היה ככה, אני מתארת לעצמי איזה בלגן היה אין לך יכולת להתאהב במישהו אחר? איך ולמה הגעת למסקנה המופרזת הזאת? לכל אדם יש יכולת להתאהב את צריכה לתת לעצמך זמן, כי ההתאהבות לא מגיעה כשמכריחים אותה לבוא

את הפרח הנבול את צריכה להשקות ולא לצפות לגנן

שיקח אחריות על ההשקייה. את מאוד ברורה בכתיבתך, נראה שאת מודעת לתהליכים שעברת ורואה את שני צידי המטבע. כמו שאת יודעת צריך טנגו לשניים ואם החבר הראשון לא מעוניין, לא מדובר רק ב"עבודה קשה" כדברייך... יכול להיות שאת נעולה על החבר הראשון לא מ"אהבת מרדכי" אלא מהפחד אולי להתאכזב שוב... וחושבת על המוכר והידוע כמשהו אידיאלי. אולי יש לך גם את לחץ הגיל שמשפיע עלייך. אם יש לך יכולת כל כך טובה לראות את התמונה השלמה תבדקי עם עצמיך מה בדיוק קורה שם בפנים (את תמיד יכולה לקחת גם עזרה מקצועית) נסי לזהות את הפחדים המונעים ממך לקום וללכת, המונעים ממך לחפש משהו יותר טוב (מארבע קירות), המונעים ממך להאמין בעצמיך שתמצאי שוב אהבה. אל תשארי בקשר ממקום של פחד, כי הקושי יצוץ במקום אחר במוקדם או במאוחר, אולי דוקא עכשיו כדאי לך לנצל את היותך "פנויה" כדי להבין את המניעים שלך ולהבין מה את צריכה ומחפשת כדי שהדבר הנכון יגיע . בהצלחה

אם אין כימיה, לא תהיה פיסיקה

אם את לא מרגישה משיכה כימית לחבר החדש, והמראה שלו כל כך דוחה אותך אז חבל"ז. כגזרון גמדי אני חושב שגם לטובת הגבר הדוחה שאיתך טוב תעשי אם תעזבי אותו. אם את לא שמנה מדי, לא נמוכה מדי ונראית טוב, עדין לא מאוחר להכיר גבר יותר סקסי.

נדמה שהתחלת את ההתנסויות שלך יחסית

מאוחר בגיל 28 - מה קרה עד אז? אם אינך נמשכת לחבר הנוכחי, כמו שהיה לך כבר חבר אחד וכשנפרדתם ולא חשוב למה מצאת חבר אחר - כך גם תמצאי חדש עכשיו אם תהיי פתוחה לקשר ולא תתקעי איפה שלא נעים לך. לוקח לפעמים שנים ארוכות למצוא את בן/בת הזוג האידיאלים וגם אז זה לא בטוח ואת רוצה להחליט כל כך מהר? תתנסי תבלי תכירי עוד בחורים, תתנסי בכל מיני קשרים ואז תמצאי את מי ששניכם תרצו זה את זו. תשמחי שהקשר הראשון שלך לא צלח ושיש לך הזדמנויות נוספות להכיר גברים ולבנות איתם מערכות יחסים.

להתקדם.

זו השורה התחתונה. הנה הפירוט: בכל מערכת יחסים אנו עושים טעויות. מערכות יחסים נכונות ישרדו כמעט כל טעות. מערכות יחסים שהן מעט 'בוסר' לא ישרדו גם טעות קטנה. כזו כנראה היתה המערכת הקודמת, למרות הסקס הנהדר. נסי להיזכר מה היה בה פחות מוצלח, אולי תביני שיש מקום לשיפור ולהתקדמות. במקביל, אין כל טעם בניסיון שכנוע עצמי להשיאר עם מישהו בשל הדירה ושיחות הנפש שהוא מביא איתו. אדם לא יכול לרמות את עצמו, רק את העולם סביבו וגם זה לא לאורך זמן. בקיצור, אני מציעה לקחת נשימה, להיפרד. אח"כ לכאוב, לבכות ולהתאבל על מערכת היחסים שהיתה ואיננה עוד, ואחרי האבל תבוא ההשלמה, ומשם, אני מקווה, יבוא משהו חדש וטוב יותר משתי המערכות היחסים גם יחד.

Shir Barbi

New member
תקשיבי טוב,

כל הקטע של איך הוא נראה ואיף הפנים שלו ואם הוא שמן או רזה זה מש לא העניין את צריכה למצוא לך מישהו גם שתאהבי וגם בן אדם יציב ואחד שיודע מה הוא רוצה תלכי על בטוח אבל לא ממקום שאת באה שאת חייבת כי אסור לך להיות לבד ממקום כזה את יכולה רק לעלות אני במקומך הייתי נפרדת מהחבר הוכחי ומכירה מישהו או אפילו נכנסת לאתרי הכרויות וכדומה מכירה את הבן אדם ולאט לאט תמצאי את אהבת חייך ותאמיני היא תגיע רק עצה שלי אם תחליטי להיפרד ממנו תעשי את זה באופן הכי עדין שיש ותנסי שהוא כמה שפחות יפגע
אני לא עסוקה במראה וכדומה אני רוצה בן-אדם עם התכונות הבאות: טוב ורחב לב (לא יותר מדי), משכיל, שיבין אותי, שידע לתמוך בי ברגעים הקשים ושלא יהיה אגואיסט כל פרטי ה"יופי" באמת שוליים בהצלחה בדרך שתבחרי

apjc

New member
אפשר שאלה?

אני במצב דומה למצב שהיית בו לפני כמה שנים (לפי מה שאת מתארת). אני בת 29 ועוד לא היה לי חבר , הסיבה היא בעיקר ביישנות. היום השתניתי, עדיין ביישנית אבל הרבה פחות ומוכנה להכיר מישהו. איך הצלחת להגיע לקשר הראשון שלך בגיל כזה? הבחור לא ראה בזה משהו רע שלא היו לך קשרים קודמים?

Mor L

New member
אוי מסכנה שלי

תקשיבי, ברור שאת עדיין מאוהבת בחבר הקודם שלך ואמרת את זה בעצמך במקרה כזה אין מה לעשות אלא להתגבר ולהמשיך הלאה עד שלא תביני שאת עדיין נעולה עליו שום קשר אחר לא יוכל לצמוח מזה, אלא אם הבחור הוא לא בריא וצריך להרגיש חזק בכך שהוא מגובן על אישה חלשה - ותאמיני לי שהם קיימים בהמוניהם וחבל מאוד מה שאת צריכה זה לא גבר חדש, שברור שאם הנוכחי את לא נמשכת אליו ולדעתי אין לזה כל בסיס להמשך, אלא להיות קצת לבדך ולהבין מה את צריכה ומה את מרגישה ורק אחרי שעשית את חשבון הנפש הזה את תרגישי מוכנה להיכנס למערכת יחסים בריאה ומספקת ואל תדאגי, את תכירי מישהו שאת נמשכת אליו ואת תדעי שוב סקס טוב, ותהיה לך גם תקשורת טובה איתו פשוט צריך להתנסות ולא לפחד לא לפחד מקשר חדש ולא לפחד להיות לבד, כי זה מה שיהרוס בסופו של דבר את מערכות היחסים שלך - הפחד הזה ישתק אותך ולא ייתן לך להתפתח במערכת יחסים בריאה ומאושרת והגבר בסוף יעזוב בנימה אחרת, אם התחלת מערכות יחסים בגיל כל כך מאוחר אולי זה מעיד על בעיות אחרות שיש לך ולדעתי את צריכה ללכת להתייעצות עם מומחה כדי לברר מה גרם לך להסתגר כל כך הרבה זמן ואולי תוך כדי כך תגלי דברים נוספים שמפריעים לך וככה תוכלי להיות שלמה יותר עם עצמך מקווה שעזרתי

יוסי גל

New member
שמעי...

אצלי המין הגיע בשלב מאוד מאוחר יחסית (ובכלל עוד אחרי שכבר היתה לי פגיעה פיזית)... לבעיתך... שמעי העולם מסתובב...אז אם את והחבר הקודם נמצאים באיזושהי מסגרת יחד...אז אולי תיפגשו...תדברו...ואולי... אם לא מפגשו...אז העולם ממשיך להסתובב.... אל תדאגי... אם אני לא מודאג לגבי עצמי...ואני אופטימי...אל תתני לדכאון להוריד אותך שאולה... ברגע שאת אישה,את אכן פרח...אולם אם את בעצמך לא תטפלי בו (כאילו את הגנן השכונתי גם)...אזי שרבים יותר הסיכויים שתנבלי אט אט....

בינארית

New member
אני אומרת ללכת עם הלב

אם לא טוב לך איתו, את לא נמשכת אליו, אז הרי לך התשובה... כנראה שהלב שלך אומר לך משהו אחר, שמה שאת עושה הוא לא נכון לך כרגע ואת צריכה משהו אחר. אני לא יודעת לגבי הבחור הקודם, כי לא פירטת בנוגע ליחסים ביניכם כרגע. בכל מקרה, אם יש לך הרגשה של החמצה הייתי ממליצה לך לנסות לחזור אליו. גרוע ביותר שיכול להיות, תישארי לבד. אני משוכנעת שתמצאי את הגבר המושך שאת חושקת בו, שיאהב ויכבד אותך, ולא "ייבש" אותך. בכל מקרה, בכל מה שנוגע ליחסי מין, אני לא הייתי ממהרת כ"כ להתפשר... זה קורה הרבה שאין התאמה מינית בין בני זוג, ולדעתי זה דבר טבעי. את לא צריכה להסתפק בגבר שלא מושך אותך רק כי אין לך אף אחד, ובפרט אם זה לא עושה לך הרגשה טובה... סקס אמור להיות הדבר הכי כייפי ואינטימי ששני אנשים חווים. הוא אמור להיות עונג ולא סבל... ולגבי אהבה, זה יגיע, אבל לא עכשיו. עוד מעט. כשתתני ללב שלך לעבור הלאה ולפנות מקום לבחור הבא. עז בא ועז הולך, ותזכרי שמגיע לך הטוב ביותר. המון בהצלחה

תסבירי לי איך החזקת מעמד על גיל 28

אני לא מצליח להבין ת זה.. בחיים לא חשבתי בכל מקרה.. תמשיכי הלאה ותשכחי ממנו . החיים לא שוואים בלי סקס טוב

יש לי פיתרון!!!!אנא כנסי ../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

הפיתרון הוא שאני צריך לזיין לך את הצורה..במגוון תנוחות....נסי אותי ותיווכחי כמובן שאצטרך לפמפם אותך

Mor L

New member
תתעלמי ממנו

עוד אחד שחושב שהוא מצחיק את לא צריכה להתייחס לאנשים כאלה בכלל

lolita275

New member
סליחה יקירתי

אבל את מדברת כמו ילדה קטנה ...כמו בת 15 ..שנכנסת לקשר כדי לא להיות לבד ...מה את כל כך לא מעריכה את עצמך שאת לא יכולה להיות תקופה לבד ...להנות כמו שרובם נהנים ...( ואני מקווה שתביני) ... ולחכות למישהו נורמלי שאת רוצה להיות איתו באמת...את מוליכה אותו שולל וזה הכי לא יפה מעבר לזה שאת לא מסופקת או לא אוהבת אותו ... את מתנהגת כמו ילדה בת 18 מפונקת שלא יודעת דבר מחייה ..ורוצה רק לחזור לפנטזיה שלה ....אם האקס שלך היה חושב שניתן לעבוד קשה או קל על הקשר הוא היה עושה את זה ואומר לך זאת ..מה גם אם הוא בכלל היה רוצה מכיון שהוא לא איתך כרגע אז הוא לא רוצה ...יאללה תרפי ...תמשיכי הלאה ...תני לעצמך את הפינוק האמיתי ...להיות עם אדם שאת רוצה להיות איתו!!!! ותפרדי ממנו מהר ....לפעמים עדיף להיות לבד תקופה מאשר לפגוע במישהו שאולי מכוער או לא יכול למצוא את אהבתו ..ועובדה שאת איתו כרגע ..מעניין מה זה אומר עלייך ??? כמה בזול את מוכרת את עצמך ... בהצלחה ..ותתבגרי ותתגברי .....31 זה גיל שאפשר כבר להיות בוגרים בו ....ואם אכן שכבת בגיל 29 לראשונה ..אז כדאי מאוד שתחשבי שרצוי שיהיה בזה רגש.... וחלאס עם האקס הוא לא רוצה אותך כרגע ...אולי בהמשך מי יודע !!!

למעלה