אין לי נושא...

CowGirl182

New member
אין לי נושא...../images/Emo8.gif

שלום לכולם...! אני רוני ואני חדשה פה בפורום(ואני בת...) קראתי כמה מההודעות פה וקיבלתי רושם שכולם פה רוכבים אינגליש סטייל, זה נכון???. אני רוכבת כבר 5 שנים והייתי בהמון חוות גם של אינגליש וגם של קאנטרי אבל כרגע אני לומדת קאנטרי... אני עובדת כרגע על גלופ ולפני בערך שבוע נפלתי כשניסיתי לעבור לגלופ ות'אמת... זה ממש לא כאב אבל לקח לי דיי הרבה זמן לקום אז ילד בקבוצה שלי נבהל ועכשיו הוא פוחד לעבור לגלופ ואני ממש רוצה לעזור לו להתגבר על זה כי לא רק גלופ הוא פוחד לעשות. יש למישו עצה איך אני יכולה לשכנע אותו לרכב שוב כרגיל כי כרגע הוא פוחד לעבור אפילו לקנטר או לרכב בלי ארכובות.אם הטשתי אותכם כי זה ארוך... סורי אבל זה ממש חשוב לי ואני מרגישה קצת אשמה...

S H I L G I

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo29.gif

אני רוצה לתקן אותך, יש פה הרבה שרוכבים ווסטרן (חמוטל, תאיר, אלונה, צאלה, יערה, יאיר..).. ועכשיו על עצמי: קוראים לי נטע הראל, בת 13 וחצי מחיפה, רוכבת 3 שנים וקצת, אינגליש, בקיבוץ יגור. אני עוד לא עשיתי גאלופ, אני מאד רוצה לעשות, אבל הקטע של הגאלופ לדעתי לא מקדם אותך לשום דבר, הוא רק בשביל הכיף, ואין סיכוי שיתחילו עכשיו ללמד אותי לעשות גאלופ חח.. בקשר לילד הזה.. תסבירי לו שזה לא כל כך מפחיד, הוא פוט צריך לעבוד בשיעורים הרבה בלי ארכובות, בטרוט בעיקר כי זה יותר קופצני וקשה יותר בלי ארכובות, וקאנטר יותר נעים ככה שיהיה לו יותר נוח ככה שהוא לא יצטרך להתאמץ, אחרי שהוא יהיה מוכן עם הקטע של הקאנטר תעבדו על קאנטר מהיר (לא גאלופ) ורק אח"כ תעבדו על הגאלופ, למרות שזה לא הכרחי. נטע

CowGirl182

New member
אז זהו... ששוב אין לי נושא...../images/Emo163.gif

נטע... תודה שאת מנסה לעזור אבל אני לא ממש יכולה לאמר לו מה לעשות כי אני רק בקבוצה שלו ולא המורה והוא עכשיו פוחד לעשות הכל וכשניסיתי להסביר לו שזה לא כואב הוא ענה לי:"אז למה לקח לך כ"כ הרבה זמן לקום?" ולי לא הייתה תשובה

GrEeNwOmAn

New member
תגידי לו ש...../images/Emo29.gif

תמיד כשנופלים מרגישים קצת כאב אבל זה עובר תוך 5 עד 10 שניות. לקח לך זמן לקום כי ההשפעה הייתה טיפי ארוכה יותר מהרגיל. זה טבעי...

שלומלום! ../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה! ובכן, זה שנפלת היה כניראה מחוסר שיווי משקל... קורה. פשוט צריך להסביר את זה...
כרגע אין לי כל כך מה להגיד לך רוני חוץ מברוכה הבאה לפרומנו הקט (כן, בטח...), פיצי.

למעלה