אין לי נושא

ShLuMp

New member
אין לי נושא

רק רציתי להגיד שהייתי ב B גוד בבוקרשוב 30 ת"א ויש שם הרבה חולצות גרין דיי... לא יודע אם ידעתם על זה או לא אבל חפיף

ShLuMp

New member
ככה

50 לחולצה ראשונה 25 לשנייה יש של בלינק וגריין דיי וסליפנוט וקורן ולינקין פארק כל הלהקות הממוסחרות

עכשיו זה מיסחור!!!

ורק בגלל שמישהו נוסע על סקט זה לא אומר שהוא צצריך חולצה מיוחד מכנס מיוחד חגורה מיוחדת נעליים מיוחדת כוסע מיוחד וגרסיים מיוחדת ו... תחתונים מיוחדות!

pikitup

New member
זה ללא ספק מסחור!

חברות (כמו VANS למשל) מנצלות את העובדה שאנשים רוצים להראות שהם סקייטרים\בליידרים\בייקרים\בלאבלאים ויוצרות ליין של ביגוד והלבשה שאומרים לסקייטרים שככה מאגניב להתלבש ומי שיתלבש ככה יכנס לחבורה המהוללת של הסקייטרים המאגניבים..

NeTa G4

New member
האמת דפנה, שזה כן נכון!

אני מגניב!יש חגורת הוקאפס ב120 שקל! ורק בגלל שהציור המיייצג של החברה של הוקאפס זה איזה כוסית, לא אומר שכשרשום הוקרפס באנגלית זה לא שווה כלום, אז מה עם אני יכול גם לכתוב את זה, זה מגניב כי זה אמיתי מהחברה! למרות שאפילו אין את הציור הזה... זה בערך מה שקורה... ולפחות חולצות של להקות יש המון ציור ודיו ולכן זה יקר, אבל לחולצות של סקיטטרים\בליידרים\ביקריים ממסחרים בקושי רשום elmant וזה כבר שווה 100 שקל... ציטוט נבחר מטופש "עם את הורסת לי את הסקייט" "850 שקל, אני יודעת"!@

BLAT נטע מה את עוווווושה פה?

חחחחחחחח איזו חתימה יפה יש לי... But no Brain גרררררר, משעמם לי

craper

New member
חחח

החתימה שלך מעלה בי חשק לרוץ לאסלה ולפרוק את כל מה שאכלתי ביומיים האחרונים..... נ.ב NO OFFENCE

למעלה