אין לי נושא.....

stam ahat

New member
אין לי נושא.....

שלום לכולכם, באחד משיטוטי האינסופיים באינטרנט ובפורומים של תפוז בכלל אזרתי אומץ להיכנס לפורום הזה, מתוך הכרות אישית וכואבת עם הנושא, כמו כל אחד ואחת מכם, אני מניחה, ביחוד לאחר שקראתי חלק מההודעות. רציתי לשאול האם בפורום ישנם בני נוער שחוו גם הם אובדן של אחד ההורים, ורוצים לשוחח איתי, להחליף "חוויות".. התלבטתי רבות אם לכתוב הודעה זו, במיוחד כשנראה שכולכם פה אנשים מבוגרים שחוו את האובדן הפרטי שלהם רק לא מזמן. אני מסתובבת עם המשקל הזה בלב מאז שאני זוכרת את עצמי. בעצם, קצת לפני. ולכן קצת קשה לי להזדהות עם כל הרגשות שמובאים פה, על אובדן ילדים, אחים, אחיות, או בני זוג. ובכל זאת אני אסיים עם מעין קלישאה, שאולי בהתחלה היא נראית חסרת משמעות, אבל היא מאוד מאוד נכונה, שלי באופן אישי לא יצא הרבה לשמוע, אבל אני מניחה שלכם קצת נמאס ממנה - תהיו חזקים, הזמן מרפא את הכל. סתם אחת.

benni (mac)

New member
יש לך נושא

וגם משא.ומשא כנראה לא קל.לשאלתך-לצערי,איני מהבני נוער...
,אבל אני יכול,אולי לא "להחליף" חוויות , אולי לשתף , זה כן. גם אני מאז שאני זוכר את עצמי... ויופי שאזרת אומץ להכנס לפורום הזה.

gaia20

New member
הי לך...

לצערי אני כן אחת שאבדה אבא.... אשמח לדבר איתך, תשאירי אי מייל.

נ.תהילה

New member
היי גם לך

אני "נערה מתבגרת (16)", וגם אני סוחבת את המשא הזה לא מעט זמן (11 פלוס שנה). לא איבדתי אב, אלא אחות. אולי זה מובן לך, אך לי זה לא היה בהתחלה ולכן אני אומרת לך, שסוג האובדן או מס´ השנים שעברו לא תמיד חייבים להיות תואמים. לפעמים דווקא האימהות שפה הן אלו שהכי עזרו לי וכו´. בכל אופן, אשמח לדבר איתך מתי שתרצי שבוע טוב שיהיה לך תהילה

בהזדמנות זו גם אני רוצה להשתתף.

ולסתם אחת, אני מכירה את עניין האובדן בגיל צעיר מאד. אובדן של אחד ההורים, את לא לבד (את הסיבה שאני מצטרפת). החיים ממשיכים, והזמן מרפא חלק מהדברים. מנסיון אני יכולה להגיד לך שמצליחים להמשיך הלאה.

למעלה