אין לי ספק: א נ י מ ב ר י א

אין לי ספק: א נ י מ ב ר י א ../images/Emo98.gif

רק רציתי להגיד למי שתוהה... הימים שלי נהיים יותר ויותר מלאי פעילות. לא יודע להצמיד תאריך מדוייק להבראה מלאה, אבל המצב שלי מתיצב והולך והפעילות גוברת. אני קצת פחות מ 4 חודשים מאז שהחלתי את השינויים. אני מזכיר שמי שרוצה את פרטי המדריך שלי מוזמן לכתוב אלי ל [email protected] זה אמיתי,זה ממשי,זה אפשרי. דויד והחבר'ה, אני מאמין שעוד שבוע שבועיים נוכל לתאם פגישה - הולך? תרגישו טוב! בועז.

בועז!!!! אני ממש שמחה לשמוע שזה

רק משתפר מיום ליום!!!!!!!! כמה טוב שפילסת לך דרך להבראה ! ( ולכולנו ...) תדע שאני מאוד מאוד מעריכה את היכולת שלך לדבוק במטרה. אני מביעה אמון רב בדרך הזו. אין ספק שהגוף היה מורעל שנים. גם אצלי חל שיפור, אך אני מצפה להרגיש בקרוב עוד הרבה יותר טוב. יש עדיין מקום רב לשיפור..... בכל אופן בינתיים למדתי להעריך את הטעם הבסיסי, הראשוני, של המזון- וזוהי תגלית חשובה מאוד אצלי. טוב.... מאוד מרגש לדעת שאתה בכיוון הכי נכון שאפשר אני חושבת שאתה פתחת שביל גישה להחלמה לרבים מאיתנו. מגיעות לך תשואות, אבל בתור צנוע בטח יהיה לך קשה לקבל.... על כל פנים- אני מריעה לך!!!!!!

daud

New member
בועז אני שמח לשמוע

אז עוד שבועיים אחלה אני כבר מתכנן את הלו"ז שלי בהתאם

קודם כל מזל טוב אבל נקודה למחשבה

גם אני עשיתי דיאטת רצח לניקוי רעלים וחשבתי שהבראתי וגם הרגשתי בעננים. אחרי שחזרתי לתזונה רגילה הכל שוב חזר והמחלה חזרה ובגדול. הסבירו לי שפעולת הדיאטה גורמת למצב זמני בגוף שגורם להרגשת בריאות מוטעה. אני מקוה שאצלך זה לא יהיה ככה תענה לי מה אתה חושב ומרגיש שוקי

הי שוקי,

לא יודע מה זה "דיאטת רצח" - אני נוקט בתזונה נכונה, משביעה שעושה לי טוב. לא יודע כמה זמן עשית דיאטה,לאחר כמה זמן הפסקת ומה זה בכלל. יש דיאטות שמרזים בהן,אבל לא מנקות את הגוף מרעלים. יש דיאטות שמונעות תזונה נחוצה מאוד לגוף. יחד עם זאת,על סמך מה שהבנתי מדבריך: אם חוזרים לאכול לא נכון,והתקופה שאכלת נכון היתה קצרה, הגוף שוב מוצף רעלים והדבר יוצר מחלה - זה הגיוני ותואם לחלוטין את התאוריה של הניקוי. תלוי לאיזה "מפלס" רעלים הגעת. לא מאמין שהגעת לניקוי מלא כמו אליהו- המדריך שלי - זה לוקח שנים וכלל לא פשוט.להגיע לניקוי מלא צריך לצום תקופות ארוכות וכלל לא לאכול- עד שהניקוי המלא מושג. כשאוכלים נכון,הרגשת הבריאות מגיעה הרבה קודם לכן:בתקופה מסדר גודל של חודשים.אם מייד חוזרים לאכול לגמרי לא נכון,מפלס הרעל עולה שוב מעבר לקו האדום תוך תקופה מסויימת ומרגישים שוב את המחלה. אז אני לא יודע מי הדריך אותך הן בניקוי והן בכלל להמשך החיים - משהו לא מסתדר לי עם כל זה. תרגיש טוב בועז.

daud

New member
היי בועז

אחי אבדתי את הטלפון ששלך
בבקשה שלח לי אותו באי מייל או תתקשר אלי ל058589668

mira ker

New member
שוקי, את הדיאטה הזאת צריך לאמץ לכל

החיים אם רוצים להשאר בריאים. יהיה טוף מירה

למעלה