וזה לא דיון ואתה לא חייב אבל הוא מחפש מגע ויש לו צורך באהבה..האמת רעב לזה וכנראה שאתה פשוט עושה הכללה לגברים שמחפשים סקס נטו ללא רגשות.
נ.ב. שונאת מסרים.
מקווה רק לא להיגרר שוב לאותו דיון שמאוס עליי כ"כ.

באופן אישי הלכתי למכוני ליווי במשך שנים ארוכות והייתי די מרוצה מכך ( בדר"כ ).
מי שרוצה זיונים ולא מוצא באופן ספונטאני, יש לו כתובת, מכון ליווי.
שם הוא ימצא יחסי מין ללא אהבה, ועם בחורות הרבה יותר יפות והרבה יותר צעירות מאשתו שלא נותנת לו בכלל כבר כמה שנים.

מכוני ליווי זה פתרון אחלה.
אני מאוד ממליץ.
כל מה שמסביב, לא מאוס עליי.

החלק שמאוס עליי באמת זה הדיון על כך שצרכני מין / זנאים, הם גברים מרושעים כביכול חסרי אמפתיה ביחס לזונות אומללות ( כביכול ).

החלק שמאוס עליי בנוסף, זה שיש מנהלי פורום בתפוז שמחליטים שדיעה מסוימת איננה מתאימה להם, והם חוסמים את הדובר.

שיהיה לך יום נפלא.
ואני ניהלתי בעבר הרחוק את פורום "סטוצים ..." ואולי אחזור לנהל אבל לעניין שלך אני בהחלט חושבת שלא כל אמירה שלא מתאימה להם חוסמים את הדובר משום שמטרת הפורום היא שיכנסו אנשים,לעורר,לנהל דיונים ובכל נושא ורק במקרים קיצונים (שולחים מסר אזהרה,בירור)כי אחרי המקלדת יש אנשים עם נשמה ואם לא לא צריך,
לנהל פורום זה לא משרת חיי ולא משרד שר האוצר ובהחלט צריך לדעת לעבוד עם אנשים.
ומי שאומר/כותב שגברים הם צרכני מין מרושעים יש גם המון נשים כאלה ללא רגש אז הכל בסדר.
מאחר ואני אישה לויאלית קצת קשה לי לכתוב לך "תחפש סקס עם אחרות" ומאידך אנחנו חיים במציאות כזו שכולנו מחפשים מגע ואהבה,חברות ותקשורת.
אז שואלת כמה שאלות ואם תרצה תענה.
כמה שנים אתם נשואים? ילדים? אייך היה הסקס לפני ומה הביא לזה שאתם לא עושים סקס בכללללל?
נישואים צריך לשמר כל הזמן ומאידך מאד מבינה לליבך.
לא בהכרח סטוץ יענה למה שאתה מחפש ואני בהחלט מבינה את הרעב לאהבה,לקשר ובכלל.
הבן אדם חרמן ורוצה לזיין.
כשאין יחסי מין במסגרת הנישואים, כל האפשרויות לגיטימיות, כולל מכון ליווי.
אני לפחות מעודד את פותח השרשור ללכת למכון ליווי ומאחל לו רק נחת רוח.

כל מקום וכל פינה תמיד יש איזו אישה נודניקית שמסיטה את הנושא לכיוון של אהבה ורגשות... איזה מיאוס...
היי
מאחר ולא פירטת יותר אומר באופן כללי
אתה צריך לעשות בדיקה מעמיקה בכדי להבין את הסיבות לכך.
הרקע לבעיות במיטה הם בדרך כלל בעיות תקשורת בזוגיות.
במידה וקיימות בעיות התייחס אליהם מייד
שוחח עם אשתך על בעיות אילו בסביבה מתאימה (כאשר אתם רגועים, בחופשה וכו)
נסה בכל דרך לשנות את הרקע לבעיות אילו לדוגמה אם יש לה טענות לגבי המעורבות שלך בטיפול בילדים (אם יש), בטיפול בבית, ביחס אליה, ביחס למשפחות שלכם וכו'
קשר מיני הוא חובה בקשר זוגי ולא ניתן לוותר עליו.
אל תדחה זאת