אין לי רעיון לנושא...

TCgirl

New member
אין לי רעיון לנושא... ../images/Emo187.gif

טוב, אז אתמול הלכתי ל"מודיעין סנטר" (מרכז מסחרי קטן), ונכנסתי לסטימצקי כדי לקנות את העיתון החודשי שלי באנגלית (יש לסיפור מטרה). טוב, אז דיפדפתי בעיתון ולא ראיתי The Calling אבל החלטתי לקנות אותו בכל מקרה... בסופו של דבר הגעתי הביתה פתחתי את העיתון, עיינתי בו ומצאתי תמונה קטנה נורא יפה של אלכס, וכמה מילים שהוא אמר... בקיצור - בעיתון CosmoGirl! יש תמונה של אלכס (רק שתדעו - העיתון עולה 36 ש"ח בסטימצקי)... ד"א: בחודש שעבר בעיתון הזה הייתה תמונה נורא יפה של אלכס. מצורפת התמונה של חודש שעבר, ואני מקווה שאני אמצא באינטרנט תמונה של החודש...

Charmed 4ever.

New member
מותר לי לנצל? ברור! סורי... ../images/Emo9.gif

אוקיי... יש משהו לדיסקמן שלי נגד TC וזה ממש ממש מציק לי! אין לי את הדיסק המקורי, ולקח איזה חודש עד שאח שלי צרב לי את הדיסק סופסוף, ניסיתי לשמוע... ומה קרה? הדיסק הרוס! אחרי איזה חודש מאז,ביום שישי , שוב ביקשתי שאח שלי יצרוב לי, והלכתי למסיבה והבאתי את הדיסק אבל לא יכולנו לשמוע כי הרדיודיסק לא מנגן צרובים... ולפני שהלכתי למסיבה בדקתי במערכת של אח שלי שהדיסק עובד והוא עבד... ביום ראשון בבי"ס ניסיתי לשמוע בדיסקמן שלי, וגם בשל חברה שלי, ששניהם אמורים לנגן צרובים, ומה קרה? הם התכחשו לדיסק!!!

מאיה Ms

New member
וואי מסכנה

אין לך בררה אלא לקנות את הדיסק..!! ובקשר לתמונה בעיתון אני ראיתי אותה- תמונה מדהימה.. רק חבל שלא רשום עליהם הרבה כי תכל´ס תמונה קטנטנה לא מספיקה ללהקה המדהימה הזאת..! אם היו כותבים עליהם יותר גם בעיתונים ישראלים כמו ראש 1 ומעריב לנוער זה היה מגביר את התודעה של האנשים ללהקה והפורום הזה היה מתמלא בשניות.. ואם כבר אני בנושא של הפורום- יש לי תחושה ששום דבר לא זז פה אני נכנסת לפורום וכמעט לא מוצאת דברים חדשים..

TCgirl

New member
אני חושבת שאני יודעת... ../images/Emo187.gif

מה הבעיה... תשאלי את אח שלך אם הוא צרב לך את הדיסק על דיסק Rewritable כי בדרך כלל דיסקמנים לא מנגנים אותם... תבדקי על הדיסקמן שלך אם כתוב שהוא מנגן דיסקים שהם RW, אם כן אז אין לי מושג מה הבעיה...

למעלה