אין לי שום קשר להורות / לילדים באשר הם...

אין לי שום קשר להורות / לילדים באשר הם...

אבל צפיתי באדיקות בפרק הראשון ובכיתי המון. סיפורה של משפחת אנגל מוכר לי עוד מהימים בהם רותם נאבק על חייו. את הסיפור שלו ניתן לקרוא בפורום "הורים לילדים עם מחלות" (להריץ חיפוש על פברואר 2007 ואחורה). תמיד ידעתי שמיכל דליות היא שפיצית, אבל לא תארתי לעצמי שברגישות כזאת היא תתמודד עם האתגר הכי קשה, שאיתו התמודדה בתכנית ששודרה הערב. רציתי להחמיא למיכל, אם היא נכנסת לכאן, ולהוריד את הכובע בפניה. איזה יופי שהבאת למשפחה הזאת קצת אור ושבזכותך המשפחה היקרה הזאת עלתה על איזה שהוא גל של אופטימיות זהירה... גם הקטע עם דנה ברגר ריגש אותי, וגם על המעורבות שלה ידעתי כבר מהימים הנוראים ההם... בקיצור, חיזקו ואמצו, משפחת אנגל, מיכל דליות, וכל מי שעוסק במלאכה מאחורי הקלעים...

ושכחתי הערה קטנה למנהלת הפורום

אנא שימי לב שהמועד שבה משודרת התכנית הינו יום רביעי בשעה 21:00, ולא כפי שכתוב בראש הפורום...

הערתך מתקפת את דבריי...

והנה אלומת האור הערתך מתקפת את דבריי. ישר כוח!!! עינת גבע, מנהלת הפורום מטעם מכון אדלר.

"בחיים הכול יחסים"

שלום רב אלומת אור, כנראה לא בכדי הענקת לעצמך את הכינוי אלומת אור. אין זה מובן מאליו שאדם מחליט באישון לילה להיכנס לפורום ולברך את מיכל דליות, משפחת אנגל וכל העוסקים במלאכה. זה מעיד עליך כבת אדם אכפתית, שבני אדם יקרים לליבך גם אם אין לך שום קשר להורות ולילדים. הפורום מדבר על יחסים. אדלר לימד אותנו ואני מאמינה "כי בחיים הכול יחסים" . כל אחד מאיתנו קשור לבני אדם אחרים. אני מזמינה אותך אישית להמשיך לבקר בפורום ולהטיל אלומות אור יקרות מפז. בברכה ותודה, עינת גבע, מנהלת הפורום מטעם מכון אדלר.

עינת יקרה, תודה רבה ../images/Emo9.gif

עד 4 לפנות בוקר ישבתי לצפות בתכנית בשנית, באינטרנט. ואפילו חלמתי על המשפחה הזו בלילה - היו לי ממש סיוטים. עד כדי כך זה ריתק אותי. מקווה בשביל המשפחה הזו שלא תדע עוד צער ושרק יזכו לשמחות ולנחת מהילדים ומעצמם... עשו לי ממש קוועצ' בלב...

התפילות שלך...

הי אלומת האור את אדם רגיש התפילות שלך וודאי עוזרות ויענו אמן! עינת גבע, מכון אדלר.

לאיפה העברת את המסר האישי?

לא, לא ראיתי. עינת גבע, מנהלת הפורום מטעם מכון אדלר.

למעלה