אין לי תחושה של זמן

אין לי תחושה של זמן

אני עם ADD. ואני חושב שזה קשור לכן הכנסתי את זה לפורום הזה. אין לי תחושה של זמן. אני לא מסוגל ללמוד כשאני לא בלחץ של זמן. ולכן אני רממה את עצמי אומר לעצימ שמחר המבחן בעוד שהוא מחרותיים אבל זה לא הולך..... וגם בחיים עצמם השעון שמול הפנים שלי ,שכשאני מתעורר אני מייד רואה אותו הוא מקדים ב-50 דק' כי כשאני מתעורר אני אומר לעצמי טוב עכשיו 8:00 ורק ב8:30 אני צריך להיות אז אני יכול לישון עוד 20 דק' ואז יהיה לי 10 דק' נסיעה בעוד שזה לוקח 30 דק' אבל אני לא מסוגל לקלוט את זה.... זה תמיד מגיע למצב שאני מצטער לפני מבחן "לו רק היה לי עוד 3 ימים ללמוד"... וכל פעם זה חוזר על עצמו למישהו יש עיצות מה לעשות??. תודה רבה

חוש זמן גרוע ותכנון זמן גרוע הם

סימפטומים אפשריים של ADD. אפשר לעבור יעוץ חד פעמי לפיתוח אסטרטגיות לניהול זמן או לקבל יעוץ קבוע בניהולו (כמו אצלי). טיפים ועיצות זה יפה אבל לא פעם זו חזית שיש להשקיע בה יותר מכמה טיפים. אתה צריך מוטיבציה להחזיק יומן, רצוי אלקטרוני, ולעיין בו כל ערב ובוקר. לרבים מאיתנו לא מספיק לקנות יומן. הם צריכים גם מישהו שישאל אותם פעם בשבוע / שבועיים אם הם זוכרים להביט בו.

דליה.ד

New member
שלום לך וברוך הבא../images/Emo140.gif

ניהול זמן קשור לתחום שמאוד פורח לאחרונה ונקרא "כישורים ניהוליים" למעשה זה דרוש כל הזמן בחיי היום יום. באם אתה סטודנט עליך לפנות לאבחון מלא ולקבל התאמת דרכי הבחנות. היום בכל אוניברסיטה יש מחלקה לסטודנטים לקויי למידה. אני מצרפת קישורים רלוונטיים בנושא:

למעלה