אין לי

אוויר

New member
אין לי

אין לי כח ,אין לי חשק, אין לי רצון, אין לי יום, אין לי לילה, אין לי יכולת התמודדות עוד,אין לי עניין,אין לי בשביל מה,אין לי מושג,אין לי דרך, אין לי כתובת,אין לי חיוך,אין לי שינה,אין לי תקווה, אין לי חלום,אין לי בסיס, אין לי מחר,אין לי חיים, ולצערי אין לי גם מוות.יום נפלא לכולכם.

יש בי

יש בי הכל, רק לא רואה את זה יש בי כוח, רק לא רואה את זה יש בי חשק רק לא רואה את זה יש בי רצון רק לא רואה את זה יש בי יום רק לא רואה את זה יש בי לילה רק לא רואה את זה יש בך! יש בך! יש בך! ולפעמים, שהכל נראה אבוד, אנחנו מביטים מבעד לחלון, ככה בלילה, מסתכלים על כוכב או שניים, בשביל דברים שהיו, ודברים שיהיו. בשביל הווה, עבר וגם עתיד. לפעמים אנחנו מביעים משאלה. לפעמים רק לוקחים את ניצוצם. כשהכל אבוד, אנחנו מחפשים. ואם נחפש טוב טוב בסופו של דבר נמצא. זה לא יקח רגע, ואולי לא שעה, או יום , או חודש, אבל נמצא. רגעים קטנים באמצע החיים. ספר.. דבר.. מה שבא לך.. ותדע.. שאנחנו ממשיכים ללמוד, עם כל צעד, עם כישלון או הצלחה, כך שלעולם אין כשלון באמת. מקווה ליום טוב. אני.

אוויר

New member
אין בי וזה סופי

חלוני סגור בוילון,כוכבים מזמן לא משתקפים דרכו.דברים שהיו ואינם, דברים שיהיו מי רוצה בם?משאלות שנגוזו,ניצוצות שאבד להם הברק,חיפושים מתישים,עוד יום ועוד שעה,והדרך לא נגמרת,בסופה מצפה מה? מקווה זו מילה שנמחקה מזכרוני.בכל אופן תודה על הניסיון

אוויר, האם שמת לב...

למשהו שבכל זאת יש לך, והוא כשרון כתיבה מדהים? אני קוראת כאן את ההודעות שלך ומתפעלת מהדרך שבה אתה מבטא את הדברים בצורה מאוד יצירתית ועמוקה. כשרון כתיבה הוא כלי אדיר, והוא מצוי בידיך.

אוויר

New member
נטע

נוטעת תקוות שכמותך.. ( מפה שמך?) . ראשית תודה.ישבתי וחשבתי מה לעשות עם כשרון הכתיבה שלי.. ניסיתי להכנס איתו לבנק ,אמרתי לפקידה:"תראי נכון שאני במינוס, אבל תתנחמי זה לא המינוס היחידי בחיי כרגע" היא אפילו לא חייכה! לא התייאשתי.. הלכתי לסופר לקניות,שלפתי מאמר בקופה דווקא את אחד הטובים שלי.. הקופאית שאלה אותי כרטיס אשראי או מזומן? אחרי כמה נסיונות דומים לא אלאה אותך בהם.. הגעתי הביתה סגרתי את הדלת , נכנסתי למיטה, ניסיתי להתכסות במילים.. עד עכשיו קר לי! יום טוב לך נוטעת.

עדןe

New member
אויר

{{{{{{{{{{{{{{{{{{אוירוש}}}}}}}}}}}}}}}}}}} מה אני אגיד לך נשמה אוהבת אותך אני מה אני אעשה הרבה מילות עידוד אין בי כי לא טוב לי אבל תמיד תמיד תיזכרי שאני חולה עליך

למעלה