אין לך מושג כמה הפחדת אותי אתמול..

Cobe Anan

New member
אין לך מושג כמה הפחדת אותי אתמול..

שלחת לי את ההודעות האלה, ונעלמת.. אני יודע כמה קשה לך, תאמין לי. אף אחד מאיתנו לא עבר את מה שאתה עובר, וכמה שמצפים דווקא ממך להישאר חזק. בסך הכל אתה בנאדם, כמוני, כמו כולנו. אבל בגיל הזה לקחת על עצמך כל כך הרבה, ולא חסרו אלה שהפילו עליך עוד ועוד. החיים בזבל, נמאס מהכל, אני יודע. הייתי שם. כולנו היינו. אבל אני גם יודע ששינוי מתקרב, והכל יהיה בסדר. אני פשוט לא תמיד בטוח שאתה יודע את זה, וזה הפך את ההודעה הזאת לאחד הדברים הכי מפחידים בחיים שלי. אז תעשה לי טובה, בפעם הבאה שקשה לך, תרים טלפון, בכל שעה. אתה יודע שאני תמיד אהיה פה בשבילך, תמיד. בחיים אל תסבול לבד. אוקיי?

בשלולית

New member
נשמע מפחיד ומלחיץ...

מכוון למישהו מכאן? =\ רוצה לפרט? לא משנה מי ומה... בתור חבר (אני מניחה..) תדאג לתת הרבה תמיכה... מה שנראה לי שאתה עושה טוב... וחוצמזה... תפקח עיניים... מפחיד לגלות אח"כ דברים שלא חשבת שמסוגלים לקרות..

מיטללל

New member
../images/Emo10.gif

לא יודעת למה בעודי קוראת את ההודעה שלך התחשק לי לבכות. מקווה שיהיה בסדר :(

liontamer

New member
ואתה עוד יותר הפחדת אותי

אני קם בבוקר רואה אלף שיחות שלא נענו ממך, אס אמ אס להתקשר אל הגיבור שלנו ואני מתקשר והוא לא עונה לי... יוווו כמה פופקורן צריך עם הסרט שאכלתי שם למזלי ניסיתי אותו שוב והוא ענה רק מלשמוע את הקול שלו, מהיכרותי עם החומר האנושי המסריח הזה ובדיוק בסופש הייתה לי שיחה איתו והוא אמר לי כמה שקשה, והם, האנשים הרעים האלה שלא יודעים להעריך, בנאדם שעושה כל כך הרבה, שנותן מעצמו, כשבטלפון אחד הייתי מארגן לו כסף יותר טוב ושיבוא לחיות אתנו כאן, נותנים לו להרגיש חרא כשהוא בעצם גיבור! אח שלי גיבור! אני יודע שקשה, ואני יודע שכבר נמאס, אבל חשוב שתדע! שאוטוטו זה נגמר, ומחכים לך פה באילת, ומתים שכבר תגיע, ואינשאללה שבוע הבא תקבל את החופשה המיוחלת ונשב לנו פה בחוף הים עם איזה דרינק ביד, ככה טעימה קטנה שהלוואי ותדליק אותך ותגיד לי לארגן לך גם... תהייה חזק אחי שלי! וגם אני כמו הקבוק פה, כאן בשבילך 24/7 לאון לא שוכח את החבר הראשון שלו בגן שרה

למעלה