אין לך מושג עד כמה אני שונאת אותך

Maayan17

New member
אין לך מושג עד כמה אני שונאת אותך

אין לך מושג עד כמה אני שונאת אותך! אני שונאת אותך על היום שבו הכרתי אותך אני שונאת אותך על היום שבו פגשתי אותך אני שונאת אותך על היום שבו פגעת בי ולא הפסקת מאז אני שונאת אותך על היום שבו אמרת לי שאתה אוהב אותי אני שונאת אותך על הימים שעברתי בבכי ודיכאון אני שונאת אותך על הימים שאתה אומר לי שאתה רוצה אותי אני שונאת אותך על הימים שאתה אומר לי שאתה לא רוצה אותי אני שונאת אותך על זה שאתה מתעלם מהרגשות שלי אני שונאת אותך על זה שלמרות שאני לא רוצה אתה מוצא את הדרך לשכנע אותי להפגש איתך כל פעם מחדש אני שונאת אותך על זה שבגללך אני בוגדת במישהו שבאמת אוהב אותי אני שונאת אותך על זה שבגללך אין לי רגשות אשם אני שונאת אותך על זה שאני אוהבת את המגע שלך אני שונאת אותך על זה שכל פעם שאני חושבת שהצלחתי לשכוח אותך אתה חוזר לחיים שלי ומוכיח לי שטעיתי אני שונאת אותך על זה שאתה לא נותן לי ללכת אני שונאת אותך על זה שאתה מספר לי על בנות שאתה שוכב איתן אני שונאת אותך על זה ששכנעת אותי לישון אצלך אתמול אני שונאת אותך על זה שנהנתי מכל רגע ורגע ואני הכי שונאת אותך בגלל שעד כמה שאני לא רוצה ועד כמה שפגעת בי והכאבת לי ושברת לי את הלב מיליון פעמים אני תמיד אבל תמיד אוהב אותך

ה מוזה

New member
אהבה ושנאה - 2 צדדים של אותו מטבע

היי מעיין .. ברוכה הבאה אלינו
את מי שנאהב הכי הרבה - נשנא הכי הרבה כי איך אפשר לשנוא אדם שאין לנו כל רגש אליו? אהבה ושנאה , קו דק וכמעט בלתי נראה יש בין השתיים . ולפעמים אנחנו חוצים את הקווים .. אבל זה תמיד אותו מטבע . הרבה רגש יש במטבע הזה . תעמדי לך בחוץ במקום שומם ..תצרחי לך בכל הכוחות אני שונאת שונאת שונאת ( אבל ממש תצעקי מהבטן) בסוף .. אחרי שכל השנאה תצא .. תשאר אהבה . כן , אהבה זה דבר מוזר ולא ברור .. העניקו לנו את המתנה הזו אבל העניקו לנו גם את זכות הבחירה - אם האהבה הזו ,השנאה הזו לא עושה לך טוב , מרגישה שזה לא קשר בריא ... הבחירה היא שלך .. מאחלת לך מטבע שיהיו בו 2 צדדים של אהבה . שבת שלום .

נערתי,

לא אותו את שונאת. לא עליו את כועסת - כי אם על עצמך. כועסת על עצמך על היום שפגשת אותו, על זה שאת נמצאת עם אדם שמתעלם מרגשותיך, על זה שאת נותנת לו להיכנס שוב ושוב לחייך, על זה שלמרות הכל את לא הולכת. קחי אחריות, מעין. אלו חייך. לא חייו. את יכולה למשול בהם. את לא חייבת להיגרר אחרי המאורעות. את יכולה קבוע אותם. אני מבינה שאת מבולבלת. שום דבר שם לא חד משמעי. יחד עם זאת, קל יותר להפנות את האשמה אליו מאשר אליך. וכשאת עושה זאת את לא שמה לב מי באמת מכאיב לך, מי באמת גורם לכאב להמשיך ולהיות קיים. זו את. לא הוא. אם תשכילי לחתוך כזו מערכת יחסים, אם תוכלי לומר "די" וללכת, חזקה עליך כי הכאב יגווע עם הזמן. זה לא קל, אני יודעת, אבל זה הרבה יותר משתלם. בדיוק כמו אדם שסובלת מכאב כרוני שאפשר לפתור בניתוח. הוא יכול להמשיך ולסבול מהכאב כדי לא לעבור את הניתוח, הוא יכול לסבול את הכאב החד של הניתוח ולדעת שמכאן והלאה לא יסבול עוד מכאב. ההחלטה בידייך. וכל זמן שתשארי זמינה עבורו - אני מבטיחה לך שהכאב ימשיך. שלך, חתולת הנפש.

~מעיין~

New member
אני כל כך מזדהה עם מה שרשמת מעיין

גם אני עוברת תקופה כזאת בדיוק עכשיו היה לי יזיז ולצערי התאהבתי בו וכמו שאת וכלם פה יודעים חייבים לחתוך שמעורב רגש או שפשוט לעשות עם זה משהו ואני סיפרתי לו על זה וחתכנו.. בהתחלה היה ממש קשה אבל אחרי שהתגברתי מצאתי את נקודת האור שתיגרום לי להמשיך הלאה הוא שוב חזר ושוב נפגשנו והכל חזר.. ועד היום כל פעם שאני חושבת ששכחתי אותו הוא נזכר בי ואני כמו ילדה טיפשה מסכימה.. אבל זוהי כוחה של האהבה. עם כל ההגיון בלהגיד לו לא.. אני אומרת כן כי אני עדין אוהבת אותו.. עצם זה שאני בחיים לא מסרבת לו למרות שזה יפגע בי איפשהו זה רק מראה לי עד כמה אני אוהבת אותו. אני רק מחכה ליום הזה שבו אני יוכל להגיד לו לא... למרות שזה נראה רחוק מעיין.. אני ממש ממש מזדהה עם מה שרשמת למרות שהוא לא יראה פה כלום אני מקדישה לו את כל מה שרשמת פה.. וחתולת הנפש.. את כל כך צודקת אני עכשיו ינסה להפנים כל מה שרשמת פה אבל תביני שקשה להגיד לו כשמעורבת פה אהבה, הרי את תרצי להיות עם מי שאת אוהבת אפילו אם זה רק לכמה שניות..

את זה

גם אני אמרתי בגיל 17. לכן כל כך מבינה. ביננו - אמרתי את זה גם בגיל 20 וגם בגיל 25... ומה קרה? למדתי. למדתי מה עושה לי טוב ומה עושה לי רע. ואני חייבת לעצמי לעשות לי טוב. בדיוק כמו כל אחד מאיתנו. אם כבר ברור לך שלא יקרה כלום עם אותו בחור, עבור מה בדיוק את סובלת? בשביל התיקווה שאולי כן יהיה משהו? הרשי לי לנפץ לך את הבועה, יקירתי. עם כל הכאב, כל מה שיכול להיווצר שם זה עוד סבל ועוד סבל ועוד סבל. אם את בוחרת לסבול - לפחות תעשי את זה בשקט.
חתולת הנפש, שיודעת מהי אהבה, אך יודעת להבדיל בינה לבין כאב.

אוף...

אם רק הייתי מבינה שהוא לא עושה לי טוב אם רק הייתי מבינה שזה נגמר אם רק הייתי מבינה שהגיע הזמן להמשיך הלאה אם רק הייתי מבינה שאתה כבר לא אוהב אם רק הייתי מבינה שאסור לחיות בעבר...

One lOVe

New member
כ"כ יפה

אין לי כ"כ הרבה מה להגיד כי כל מה שאני יגיד לא יספיק לתאר כמה זה נכון ויפה אז מה שכתבת מאוווד יפה ונגע לליבי ואני מאוד מקווה שהכל בינכם יסתדר

מורני !

New member
אמממ

השכרת לי את הסרט 10 הדברים שאני שונאת אצלך.... או משהו כזה לא זוכרת. אבל היה שם קטע על אותו עיקרון.

למעלה