אין לכם בושה הא?!

האילתית

New member
אין לכם בושה הא?!

מילא, לפתוח פורום על סמים, אבל למה לכתוב קלים?! אין כזה דבר! אין כזה דבר סמים קלים! כל הסמים קשים. כל סם שבעולם דופק את המוח בצורה כלשהי, גם אם זה כזה קצת, זה עדיין עושה דפקה למוח, אז אל תגידו לי קלים, כי אין דבר כזה. וגם אל תגידו לי את לא צודקת ואת טועה וכל זה... היה לנו בביצפר חודשיים לפחות על הסמים, והסבירו גם את זה, לפחות 200 פעם. מקווה שהבנתם את הכוונה שלי ושיש כמה שהם חושבים שאני צודקת.

לכי לפורום אהבה כואבת...

או משהו כזה... אווווווווו אז עשו לכם הרצאות בבית ספר על סמים... מה אמרו לכם שזה דופק את החיים ואת האופציה לחיים נורמליים? שיהיה לך גם את לבריאות עם החיים הבורגנים שיהיו לך נקווה שאת צעירה מספיק כדי לקום יום אחד ולהבין שאת טועה לחלוטין בכל הנוגע לסמים קלים. יום טוב. נושי-מסטולה-בטבעי

BlueCarrera

New member
תשמעי...

זה מה שבבתי הספר מסבירים כל היום. שקרים. אני משער שאמרו לך גם שאת מתמכרת בפעם אחת, ואין דבר כזה סמים קלים, ושכל הסמים פוגעים באברים שונים בגוף כמו הכבד ולא נשכח גם שגם אמרו לך שכל מי שמנסה סמים קלים, יתדרדר לקשים. שקרים. הכל שקרים. אף אחד מפה לא מכור, לא מסומם ולא הולך ברחוב בזיגזג. אף אחד פה לא התדרדר לפשע או לזנות בגלל הסמים הקלים. וכן. יש דבר כזה סמים קלים. המריחוונה (קנביס, גראס, איך שתקראי לזה) מסוכן פחות מסיגריה ! כן ! מסוכן פחות מסיגריה, והרבה, הרבה יותר מסוכן פחות מאלכוהול. בקשר להתמכרות - לא כל מי שלוקח מתמכר - זה בדיוק כמו אלכוהול - אם את תשתי את זה על מנת לצאת מדיכאון או על מנת לפתור את הבעיות שלך, את תתמכרי. אבל אם את תשתי את זה סתם כדי להרגיש סבבה, לא רק שזה ימכר אותך, אלה את תרגישי סבבה. (שתית פעם בטיול שנתי אלכוהול ? איך ההרגשה ? ככה גם גראס - אף אחד מפה לא לוקח אותו כל יום ולא מתמסטל ומרחף כל יום, כי זה פשוט כמו אלכוהול - לוקחים אותו מדיי פעם ובאירועים מיוחדים). לסיום - קראי את הכתבה הבאה של מנכל הרשות למלחמה בסמים: http://www.ale-yarok.org.il/press/gal231000/index.html קחי עוד כתבה: http://www.ale-yarok.org.il/press/1999-03-18-ha1.jpg ארגון הבריאות העולמי פועל כדיקטטורה: http://www.ale-yarok.org.il/press/1998-02-19-ha.gif טבק - סם מסוכן C:\WINDOWS2\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\IFMV61QV\00-ha-cig[1].gif על אלכוהול: http://www.ale-yarok.org.il/press/00-ma-alcohol.gif

ZBlaster

New member
לכי ללינק שנמצא בראש הפורום

ותקראי. ואז תביני מה זה ההסברה בבית ספר. בבית ספר שלי גם יש הסברה, אבל למזלי, בבית ספר שלי האנשים חכמים. הם יודעים שההסברה הנוכחית דפוקה, ולכן לא באים בגישה של "אל תעשנו בכל מחיר" אבל גם לא מדיחים אף אחד לעישון. מסבירים על התופעות, ההשלכות, החוק, דנים בזה אם כדאי או לא. יש לנו מורים בבית ספר שאפילו מעשנים מדי פעם ( ידוע ובדוק ). אגב, איך את מגדירה סמים קשים, ככה שאת יכולה להגיד שאין כזה דבר סמים קלים? Z-Blaster

א. לא אין לנו בושה,

אין לנו במה להתביש. ב. יש כזה דבר "סמים קלים",אבל אני בטוחה שאפילו אגודת אל ס(ת)ם לא טרחה להגיד לכם שממשלת ישראל כמו משטרת ישראל עושה הפרדה ברורה בין סמים קלים לקשים. ג.את לומדת בבית ספר,ותכנית החינוך לבתי ספר היא תכנית איומה וישנה,שפג תוקפה (במקרה יש לי את התכניה של אל סם לבתי ספר),ואם את רוצה ללמוד ולהבין מהם סמים,וכיצד הם משפיעים עלינו,את יכולה לפתוח ספרים,את יכולה לשאול אותנו שאלות,אנחנו נשמח להסביר וללמד. לא שאני אומרת לך ללכת להשתמש באיזה סם,ממש לא,אל תעשי את זה! אבל את בהחלט מוזמנת ללמוד,ולא ע"פ תוכניה שבנתה אל ס(ת)ם במטרה ליצור הפחדה. סתם הצעה נחמדה.

DJNYC

New member
סם דופק את המוח?

ולך לא דפקו את המוח? נראה לי שהנזק שה´אגודה למלחמה בסמים´ הוא הרבה יותר גדול, בכך שהם נטעו בך פחדים, רגשות אשם ולקחו לך את חופש הבחירה. את יכולה לבחור שלא לעשות סמים, וזה מצויין, אבל שזה לפחות יבוא ממך ולא יהיה מושרש בפחדים, שקרים ומניפולציות. "הסבירו גם את זה, לפחות 200 פעם" נשמע לי כמו שטיפת מוח, אם משהו הוא נכון, ואמיתי מספיק פעם אחת.

MARMELAD

New member
כפרה על הגאון!

שיחקת אותה דניאל בדיוק מה שחשבתי כשקראתי את מה שהאילתית כתבה. אם משהו נכון, אין טעם להגיד אותו 200 פעם.

נקודתית

New member
פווווווווווווף איזה ניג´וס

כ-ל ההודעות בשניי דפים אחרונים, מסתכמות ב"אין דבר כזה סמים קלים" או "בושה שיש פורום כזה". לא טוב לכם ? יש תלונות ? אל תכנסו. בעעע ותשרשרו ... כמה פעמים אפשר לקרוא אותו דבר בהודעות נפרדות... אפילו לסבלנות שלי יש קץ... -יעלי- ( לא אנחנו לא מכירים. צופה מהצד.. )

tiger

New member
בבית הספר כניראה שחכו לספר לכם ש...

סמים קלים זה מונח רפואי מישפטי וגם עוד עשרים שעות לימוד ושטיפת מוחות לא ישנו את זה. חוץ מיזה שיש גם מה שניקרא דעת קהל ולפי דעת הקהל לסמים קלים יש הרבה יותר לגיטימציה בציבור מאשר סמים.אני לא יכול לתאר לעצמי מצב שבו היו נותנים לפורום לסמים לקום כי לציבור יש 0 סובלנות כלפי הרואין/קוקאין ודי בצדק.לשם כך יש את הפורום להיתמכרויות שזה יותר למי שניפגעו מהסמים הקשים האלה ואת זה יש לאנשים קצת יותר פתיחות לקבל ותיתפלאי כמה זעם ושינאה סופג הפורום להיתמכרויות.אבל סמים קלים זה כבר משהוא אחר עם לגיטימציה הרבה יותר רחבה בציבור. שלא לדבר שכשמביאים אדם ביפני שופט לאחר שניתפסו אצלו שתי גרם חשיש או גרס הוא נישפט באופן שונה לחלוטין מאדם שנתפס עם אותה כמות של סם קשה אחר כמו הרואין/קוקאין.כך שאם במערכת המושפט הנוקשה בה אנחנו חיים קיים המונח ואם בבתי החולים ומכוני המחקר מישתמשים במונחים האלה אז מי אנחנו שנחליט אחרת?ולמה? ביגלל שברשות למילחמה בסמים ממשיכים לישטוף לנוער את המוח עם כל השקרים הרגילים שלהם?תיתעוררי ילדה החיים זה ממש לא כמו שמלמדים אתכם בבית הספר וחבל כי אחר כך המיפגש עם העולם האמיתי שישנו שם בחוץ ליפעמים הרבה יותר כואב... מרוב שמנסים לישמור עליכם גורמים לכם את הנזק הכי גדול:מגדלים ומתפחים דורי דורות של בורות. ככה בדיוק מגדלים נרקומנים.כי כל הסמים קשים (לפי הרשות)והנער גדל ומעשן גרס ורואה ששום דבר רע לא קרה לו והוא בוודאי שהוא לא היתמכר או מכר את אמא שלו בישביל עוד ג´וינט ואז הוא ניתקל בהרואין והוא אומר "שיקרו לי לגבי הגרס בטח שיקרו גם לגבי ההרואין"...ככה זה עם הסברה שמבוססת על הפחדה לא רציונלית ושקרים בוטים. t

למעלה