אין לכם מה לעשות רק על המוות לדבר

רק גבר

New member
אין לכם מה לעשות רק על המוות לדבר

זה מזכיר לי שעשינו כיברת דרך לשם. זוג חגג את חתונת הזהב שלהם. החיים השקטים והרגועים שלהם לאורך השנים היו לשיחת העיר. עיתונאי מקומי הגיע לראיין אותם בקשר לסוד הנישואים שלהם. "ובכן, זה מחזיר אותנו לירח הדבש שלנו," הסביר הבעל, "ביקרנו בגראנד קניון, ועשינו טיול למטה רכובים על פרדות." לא עבר זמן רב, והפרד של אישתי מעד. אישתי אמרה בשקט 'פעם ראשונה.' התקדמנו עוד קצת, ושוב הפרד של אישתי מעד. אישתי אמרה בשקט 'פעם שניה.' לא עברנו חצי קילומטר, והפרד של אישתי מעד בפעם השלישית. אישתי שלפה בזריזות אקדח מארנקה, וירתה בפרד למוות. התחלתי להטיף לה על הדרך שבה היא טיפלה בפרד, כשהיא הסתכלה עליי ואמרה בשקט: "פעם ראשונה"

זה מזכיר לי קטע

סיימתי את העבודה מאוד מאוחר בלילה הייתי אמורה לחזור לחנייה הקבועה שלי שנמצאת ז"א לחצות את בית הקברות (שם חנייה בחינם חחח) חששתי לעבור וחיכית מעט למשהו שיעבור איתי התחלתי לצעוד בין המצבות. פתאום מאחוריי אני רואה משהו שהולך באותו כיוון אז אמרתי לו יופי שיש עוד משהו לחצות איתו את המקום הזה. תוך כדי קשקשנו קצת ובסוף שהגענו אמרתי לו באמת טוב שפגשתי אותך נורא פחדתילבד לחצות כאן בלילה. ומה הוא ענה לי? כן גם אני שהייתי חי פחדתי לעבור פה לבד
. מאז רציתי לפגוש אותו והוא לא היה שם יותר
.

niva99

New member
נחמד נחמד,

נישמע לי כמו אגדה אורבנית.
סססספפפפפוווווקקקיייי. מה שמזכיר לי,פעם איזה חכם אמר-שצריך לפחד מהאנשים החיים ולא מהמתים.

רק גבר

New member
נקווה שהחיים שלי ימשכו גם אחר כך../images/Emo9.gif

מעדיף חלקים אחרים מה"חיים" הללו....

למעלה