אין לכם מושג כמה אני מאוכזב

YLM280280

New member
אין לכם מושג כמה אני מאוכזב

אתמול הייתי גם אני בזירה ודווקא היה סבבה אבל.................... במסגרת ההכנות לקונגרס אביב וסיגל נתנו שם הופעה חברים אני לא תותח על אבל אני יכול לומר בלי שום ספק שהריקוד היה מזעזע אני אחד שרואה הרבה מאוד הופעות סלסה ולצערי אני חייב לומר שאני מאוכזב ... אביב וסיגל הם תותחים אבל רמת הריקוד שהם הציגו אתמול הייתה חלשה התנועות לא היו חדות היה בינהם חוסר תיאום ואני מקווה שהריקוד הזה היה יותר ספונטני מאשר מובנה כי אם זה אחרת אז ....... ובכל זאת נקודה של אור הייתה אתמול עם שובם של הזוג הלא מעורער של הסלסה בישראל - יניב ושרונה אוי ככל שאני רואה אותם אני מבין למה התחלתי לרקוד סלסה. אז אם מישהו חושב אחרת אז הכדור עכשיו במגרש שלו......

אוי אתה כל כך טועה!

ההופעה היא מהקונגרס של שנה שעברה... מן הסתם בשנה שעברה כולנו היינו פחות ברמה, ועם פחות קומבינציות בראש אבל אם תחשוב על זה-
סגנון ה-l.a (מה שהם רוקדים בהופעה) רק נכנס לישראל בשנה האחרונה, מה שאומר שכשלירן, אביב, סיגל ואנג'ליקה עלו להופיע בקונגרס בשנה שעברה- אנשים היו בשוק ולא הבינו מאיפה הם מכירים את הסגנון הזה, ועוד בכזו רמה!!
ותחשוב גם, ששנה הם לא חזרו על ההופעה הזו, ופתאום הם צריכים לעלות ולהופיע (הם עשו כמה חזרות, אבל לא כמו להופעה ממש), אז יכול להיות שהיה קצת חוסר תאום.
מה גם, שההופעה המקורית בנויה משני זוגות- ארבעה רקדנים... הרבה מאוד קטעים נעשו בשילוב שני הזוגות ככה שזה יצר בעייה כי הם היו צריכים לשנות הרבה דברים...זה מבלבל hope I made my point clear

YLM280280

New member
להיפך

אני ממש לא מסכים עם מה שאת/אתה אומר/ת זה לא משנה מתי הם למדו את זה וכמה זמן הם חזרו על זה או לא חזרו על זה אבל צריך להבין שהם האנשים שמייצגים אותנו על הגלובוס ואתמול זה לא היה נראה טוב צריך להבין שזה אמור להיות מקצועי ואתמול זה היה רחוק מלהיות מקצועי .......... וסתם אני חושב שכשהם רוקדים כרגיל הם רוקדים פי אלף יותר טוב

טוב...

אתה יכול להסכים ויכול גם לא, אבל אני אומרת לך שאני מכירה את "מאחורי הקלעים" של ההופעה הזו, אז ככה שלפי התנאים שהם עבדו, וכמה שהם עבדו עליה- היא הייתה מצויינת.
באותו נושא- היום הייתי בכומה, וגם שם הייתה מסיבת טרום קונגרס- אבל הפעם, כמו שציינת, הם סתם רקדו- בלי הכנות להופעה. הם התכוננו קצת על שיינס, תיאמו צעדים, וזהו..פשוט עלו לרקוד. היה במילה אחת
מדהים

YLM280280

New member
רגע את מדריכה?

את גם מדריכה בפוקוס או משהו? איך ראית את ההכנות להופעה? היית בקונגרס שנה שעברה?

לאט לאט..

אכן הייתי בקונגרס שנה שעברה
אני חברה של מדריכי הפוקוס למינהם
ואני מדריכה בקאמל קומדי קלאב, לא בפוקוס

למעלה