אין לכם מושג מה זה עכבר חדש

magy

New member
אין לכם מושג מה זה עכבר חדש

אחרי שמתרגלים לישן..... עולם אחר.......הוא עושה בדיוק מה שאני רוצה...הישן......עשה מה בראש שלו.... החדש.........זריז, נאמן, ביצועיסט ממדרגה ראשונה... יצא מהניילון.........אמנם קטן יותר.... דק יותר... אבל ....חדששששששששששששששששששש וזריז........ נגיעה אחת שלי.........והופ.............הוא .........לא חשוב..... לא זה מה שחשוב בעכבר???????????? שיהיה עליז????????????? ושייעשה מה שאני רוצה?????????

עיניים

New member
הגודל,,,,,,,,

לא קובע ! העיקר - הביצועים

magy

New member
כך לפחות, הוכיח העכבר הקטן שלי.

ובקשר לשוויץ.....הייתי מעדיפה באמת לנסוע לשוויץ במקום להשוויץ.
))))) אבל, עושה רושם לפי אתרי החדשות......שכולנו נשארים בארץ. ראית את "אברמוב"??????? המיץ של הזבל של החיים......דרמה מעולה...........נהניתי מהביצוע של יוסי פולק....... האם תהיה פה אחרי החדשות????????? נחפש את שקדי......ונעשה הילולה.......חומוס כבר יש, טחינה יש.... תביאו סטייקים....רצוי לבן..............אהההההההההההההה מביאה את יין הרימונים...... קניתי רימונים חדשים.........להכין חדש......

MADAM BI

New member
אשור מונאמור. משתלת אלון זה נכון

מאד. קלעת בול. אתה מוזמן לבוא לקבל את הפרס (עוגן לספינה) על פתרון החידה לוווווול אגב, בפורום מוסיקה קלאסית יש לנו חברה שעשתה עבודה ענקית על נתיבה בן יהודה לאוניברסיטה ואפשר להפציץ אותה בשאלות סטייל הכה את המומחה אולי אני אפנה אותה באמת לפה לפגוש את נתיבה של הפורום

זהבוש

New member
אפשר להצטרף להילולה? ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

אני מתגעגעת לחומוס של חליל ברמלה, ולסטיקים של אסא, אמנם סטיקים טובים יש פה אבל הטעם המזרחי חסר בהם, וכמובן אני מתראה עם תרצו או לא אני מקווה בשבוע הבא זה אוטו טו טו.... ולפי כל תוכניותי שאינשאללה לא ישתנו אני מגיעה ב 1 לנובמבר בערב בתקווה להפגש אתכם, ואני הביא .......את עצמי.

זהבוש

New member
כפי שהינכם יודעים חיה אני בארץלא ../images/Emo66.gif

נודעת, שעידן האינטרנט עדיין בא והולך, בא והולך....... וזה מה קרה הפעם, נעלמו עקבותיו של האינטרנט, לכ שבוע ימים ולפתע בשעות אחר הצהרים חזר הנס , אין לי מושג לכמה זמן אבל מנצלת אני כמה שרק אפשר. ומאחר ואני השבוע עסוקה בארגון בזאר ענק בהתנדבות לUNIASC ולמחרת אני בדרכי לארצנו היקרה, והחמה אני מקווה שזמני יעבור ביעף ואני כבר אתענג שם.

magy

New member
צריך להתחיל ולהתארגן זהבוש

יש לנו שבוע ...........צריך להתחיל ולהזדרז
)))))))

אני חושבת שפגישה

בסטקייה של אסא יכולה להיות רעיון לא רע אפשר בלטרון עם כל הנוף העולמי הזה מסביב או בכל מקום אחר אני, בצעירותי אהבתי לנסוע לנלו ביפו זוכרים את נלו? הוא עוד שם? מישהו יודע?

magy

New member
כל מקום

מתאים לי......אם רק ייקחו אותי לשם.........בטרמפ......

magy

New member
מישהו ראה בטלויזיה

פרק א´ של המסחר בנשים מאוקראיינה????. המשך יבוא.... בני גילנו , נוסעים לרכוש שם צעירות , יפות, מוכשרות, הם קוראים לזה נישואין....... אבל מי רוצה להנשא לאבא שלה????????

magy

New member
הטרמפיאדה על ידי.

יודעת את פירוש המילה??????? טראמפ = פרוסטיטיוד = וכן הלאה........

למעלה