אין לנו גבס!!!

אין לנו גבס!!!

אז זהו. הורדנו היום את הגבס ושמנו נעליים. כעת אני רואה שיהיו לי יומיים קשים. ליאורי בוכה המון (לא אופייני לו) ואני יחד איתו. אבל אנחנו נתרגל כמו כולם.

nlanxner

New member
מזל טוב!!!

איזה יופי לכם!! מנסיוננו המר, אם נראה לכם שהוא באמת בוכה יותר מידי, שווה להוריד את הנעליים ולוודא שהן לא לוחצות ושהרגל יושבת כמו שצריך. לאוריה זה עשה פצע לחץ ולכן היא כל כך השתוללה. בשביל להימנע מזה מאוד חשוב שלפני שנועלים את הנעליים פורמים את כל השרוכים ורק אחרי שהרגל יושבת במקום מכניסים גם את השרוכים. בהצלחה!!!

אילנוש. מחזיקה אצבעות

להסתגלות מהירה. זה אפשרי. אם עדיין לא קראת באתר על הימים הראשונים, אני מאוד ממליצה. יש שם גם קובץ בנספחים שמאוד עוזר. אנחנו נוסעים מחר ל"אמירים" ללילה אחד, כך שאני מקוה שבלילה של שלישי כבר תשנו לילה שלם וביום רביעי בבוקר אני אקרא רק חדשות טובות. נשיקות עידית

תעשו חיים!!!!!

מקווה שהבחירה תהיה נכונה, אבל סליחה על החוצפה ,למה רק לילה אחד????????? חופש זה חופש, לא???????????

כסף, כסף, כסף....

וגם עודד חייב לחזור לעבוד. ת'שמעי, אני לא עובדת כבר שנה שלישית. לילה זה הרבה
מקווה שבאמת יהיה כיף.

יו איזה כיף,בלי גבס,עם נעליי!!!

ממש ילד גדול, קודם כל אני מאוד אוהבת את האופטימיות שלך גם ברגעים כאלה, וכבר כתבתי לך פעם את זה.אני מקווה שיש שיפור כבר בהרגשתו של ליאור, אבל איך כתב פעם היאב משהו כמו עדיף שהוא יבכה היום ושאת לא תבכי מחר!!! יום נעים

למעלה