אין לנו קישורים

אין לנו קישורים

אין לנו לוחות ואין לנו קבצים! אתם לא מתבישים? איך מכניסים את כל הקישורים שנותן לוו לרשימת הקישורים???

orion111

New member
שלום לכולם - נעמי להודעתך

בדיוק את המשימות שציינת וקצת משימות ניקוי הפורום מנושאי OFF-TOPIC ובאמת שאין כאן הרבה כאלה. טאצ´ ווד לא נכנסו כל מיני מטיפים ומטורפים אבל גם זאת עבודתם של הכחולים כחולים תתעוררו !! ודרך אגב אף אחד לא ענה לי על השאלה האם הבחירות לקונגרס האמריקני מתקיימות כל שנתיים או שיש כמה סוגי בחירות לקונגרס אז אולי הפעם? <אוריון>

פראזניק

New member
כן, תשובה נכונה...

אבל לוו, איפה אתה? אמרקאי, לומד ת´היסטוריה של ארה"ב ולא עונה? אתמהה... נעמי, מאחורייך.

orion111

New member
נוו אנשים יש לי ../images/Emo7.gif

בגרות בהיסטוריה על זה....פחחחחחחחחחחחחחח אז זהו שלא! נחכה ל - "ל הידעתם? וו "

orion111

New member
ותגובה אישית לנעמי ../images/Emo3.gif

נעמי לדעתי זה בזבוז זמן שאת רק חברה מן המניין בפורום היסטוריה עם כל הידע והתשובות לעניין שלך לדעתי את צריכה להיות מנהלת פורום היסטוריה בתפוז וכחולה באופן הפגנתי קול קורא למנהלי הפרדס - תמונה נעמי למנהלת הפורום! לאלתר!

וי לי ../images/Emo4.gif

איך הגעת לזה? אני לא זוכרת שאמרתי משהו חכם במיוחד בשנה האחרונה... אבל....
תודה

פראזניק

New member
אוי......

נעמי, כתבת שם בפורום שאת עוזבת:((( רק זה לא... אל תעשי לי את זה...

פראזניק

New member
אוי......

נעמי, כתבת שם בפורום שאת עוזבת:((( רק זה לא... אל תעשי לי את זה...

מה, זה היה בציניות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תתבייש לך! ולעניינם של דברים: אני מאוד מצטערת זה
אבל פה בינתיים אף אחד לא מוחק הודעות (לא נראה שאכפת להם בכלל אבל זה נושא אחר). אחד אמר שסאראמאגו הוא בור טיפש ואנטישמי. אני גם לא מסכימה עם מה שסאראמאגו אמר אבל זה לא עושה אותו לאנטישמי אז אמרתי לאותו אחד שהוא בעצמו בור. ואז המנהלת כתבה לי שאני מקללת ומחקה לי הודעות. וזהו להיום בקשר לזה, למרות ששמתי לב שכל מיני מנהלים בפורום עושים לעצמם הנחות, מוחקים הודעות של אנשים שלא מוצאים חן בעיניהם ולא עושים שום דבר בקשר לאנשים שעושים עליהום על איזה אחת מסכנה שמציעה עזרה בחינם. (ראו סיפור ריקה). אויש... זה היה נורא אוף טופיק, אני פשוט עדיין מעוצבנת.

ציפי ג

New member
זה הפך להיות פורום משוב? ../images/Emo104.gif

רק את ההודעות שלך מחקתי? נגיד כך, שדה הראיה שלך כנראה לא רחב מספיק, כדי לקלוט מחיקות של גולשים אחרים. אני לא מוכנה לקבל קללות אישיות בפורום. את רוצה להגיד למאן דהוא שהוא מפגר, תשלחי לו מסר.

אמרתי לו שהוא בור

ופה את לא יכולה להגיד לי מה לעשות וזה לא מקום לויכוח הזה. את לא מקבלת דיעות של אנשים אל תהיי מנהלת פורום.

ציפי ג

New member
זה לא המקום לויכוח הזה? ../images/Emo104.gif

אז למה פתחת בתיאור העובדות האלו דווקא כאן? האם חשבת שאקרא ואשתוק? זה אכן פורום היסטוריה, ואכן דנים כאן במיתוסים, ולכן, קודם שאהפך להיות מיתוס של מנהלת שלא מקבלת דעות להן היא לא מסכימה, וקודם שאקבל את השם של מנהלת מפלה, הגבתי.

הייתי עצבנית מאוד מאוד על הנושא

הייתי חייבת לשתף מישהו. אנחנו לא מסכימות, אין בעיה. כתבתי הודעה מאוד ארוכה על למה סאראמאגו לא אנטישמי ומחקת גם אותה. שלחתי קישור לכל הספר של עליסה ואף אחד לא הגיב, דוסטוייבסקי מגעל וקוטל על ימין ועל שמאל, אף אחד לא מחק אותו, הבן אדם משתמש במסווה של שפה יפה בשביל לקטול אנשים. ריקה באה והציעה לעזור לאנשים חינם, כמעט כל הפורום עלה עליה. אין אווירה נעימה בפורום. ותסכימי איתי שבור זו לא קללה. אני לא שמה עליך שום תויות, אני פשוט לא אכתוב בפורום שלך יותר, זה הכל.

פראזניק

New member
נעמי? לא!

אני? ציני? מה זה בכלל? אני לא נכנס בכלל לויכוח, לא יודע אם את צודקת, או ציפי צודקת, זה לא עניני... אבל בגלל מקרה אחד, לא עוזבים... קרה... אז מה?

למעלה