אין לצבר ולשפרה הבנה מינימאלית של המשחק

beep beep

New member
אין לצבר ולשפרה הבנה מינימאלית של המשחק

שפרה כינתה בשיחה עם ליאון את אשר "בן זונה" ("מי זה הבן זונה הזה שיגיד לך וגו'..." ) . אם היא היתה מודעת לדבריה וזוכרת אותם היא היתה מונעת את המריבה הזו. שפרה וצבר לא מבינים את הפסיכולוגיה של הצופים במשחק שרואים את כל הטריקים, השטיקים והצביעויות הקטנות... יוסי הוא היחיד שמבין את הפסיכולוגיה של שולחי האס אמ אסים ולכן הוא שורד.

Jones

New member
לשפרה מותר. היא טיבלה את זה בשלל מילים

גבוהות, לכן מותר לה לקלל ולגדף.

rhchel

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif|ברנכון, "יאלה שיפרה צאי כבר מחיינו

הם כולם ביחד קבעו! מה לא ברור?

הם הימרו 50% ויוסי בעצמו אמר שלא יהיו סיגריות. לגבי הלחם הם גם קבעו ביחד. זה שאחרי זה יוסי ועינב הכניסו אש, זה רק בשביל לחמם את האווירה.

stars

New member
די התוכנית נעשתה קשה מאוד לצפיה

שיפרה היתה צריכה היום להצטרף לשי, היא ממשיכה את המסורת שלו במומחיות רבה.

הם הביאו את זה על עצמם!

נראה אותך חיה עם עינב ויוסי בבית אחד. נראה את כולכם. דקה לא הייתם מחזיקים מעמד.

איתי בל

New member
אני אגיד דבר אחד בנושא

זה יותר מדבר האמת.. אני פשוט רוצה סלגור את זה כאן כי באמת אתם כבר דוחים אותי שפרה מבחינתי היא הליבי מכוכב נולד של התוכנית אני לא צופה בכוכב נולד אך מכיוון שיצא לי בקטנה להכיר טיפה את ישראל בתור שתי באר שבעים ראיתי את הגמר והפרומואים אליו בפרומו ליבי אמר שהוא הולך לתוכנית כוכב נולד עם האמת שלו וכדומה... אני באותו יום מבחינתי גזרתי את דינו אמרתי מי שהולך לתחרות שירים עם האמת שלו שלא יתפלא שהוא חוזר הביתה עם ידיים ריקות שיפרה אמרה אם הקהל מעדיף לראות בנאדם כמו יוסי בתוכנית יותר ממנה או יותר משי אין לה מה לעשות שם מי שהולכת לתוכנית ריאליטי בחיפוש אחר קהל איכותי שלא תתפלא לחזור הביתה מאוכזבת אתם הקהל של התוכנית אתם באמת גועל נפש וכמו שערס לא יודע שהוא ערס אתם הילדים בני ה12 המסמסים שלא מודעים לכך

סתם שאלה

שונאי שיפרה צבר וכו' התחילו לשמוע דברים שלא קרו ? להמציא דברים ?? נהיו דומים ליוסי או שבעצם הם כבר כמו יוסי ? שיפרה לא אמרה "בן זונה" על אשר , היא אמרה שיילך להזדיין , ולא על אשר עצמו אלה על הדעות שלו ושל הדתיים נגד הומואים , כי ליאון מאד שמח שהכיר את אשר ,והוא חשב שהוא קיבל אישור מאדם דתי (אשר) שהוא יכול להמשיך להיות הומו ,אז שיפרה אמרה שהוא לא צריך אישור מאף אחד שהוא הומו גם לא מאשר ולא מאף אחד אחר ושימשיך להיות כמו שהוא . השנאה שלכם מעוורת אתכם , אתם רואים מציאות אחרת שלא קיימת .

אבל דיי.. אם נשתוק.. מה יהיה?

האנשים האלה שקועים בתוך איזו סכיזופרניה וממציאים שטויות. עכשיו ברגע שאנשים נכנסים ולא מעורים בערוץ 20 או באתר כל הזמן, יאמינו לשטויות האלה שהם ממציאים. חייבים לכתוב על כל דבר כזה שזו המצאה. אנשים בעלי חשיבה מעוותת, ילדותית מפרשים דברים לא נכון. פשוט לא נכון. זה לא ייאמן!!

Jones

New member
אני לא עיוור לצביעות ולהתחנחנות של שפרה,

זה מה שמעורר בי סלידה כה גדולה ממנה. לא קונה את הדמות המתייפייפת שלה - כנראה עליך זה עבד. עלי -לא.

Jones

New member
קל לזהות בנאדם מתאמץ,

במיוחד כשאתה צופה בו כל כך הרבה זמן מהצד. שפרה מתאמצת תמיד להראות חכמה ליד צבר. היא לעולם תקטין את חבריה לידו - העיקר כדי לעשות קצת רושם על העו"ד היבשושי.

למעלה