אין לצבר ולשפרה הבנה מינימאלית של המשחק

ואחרים לא מקטינים?

עינב לא כל שניה יורדת על מישהו בנוכחות אחרים? יוסי לא? ונסה לא? זה המשחק. וזה לא קשור לצבר ולא קשור לכלום. וזה שהיא חכמה זו לא אשמתה שהתחנכה.

Jones

New member
עצוב שקונים את ה"אינטילגנציה" של שפרה,

לא פעם ולא פעמיים שפרה נתפסה מדברת בבטחון רב ובמילים שקולות וגבוהות על דברים שהיא בכלל לא מבינה בהם. אין להם שום קשר לעולם שבחוץ - לכן היא יכולה להנפיץ שטויות ואף אחד לא באמת ידע האם היא אומרת דברים נכונים.

אני אוהבת את השקפת העולם שלה.

לדעתי הדעות שלה בנויות ממורכבות וממספר כיוונים. זו חשיבה רוחבית ומעניינת. וזה למה אני חושבת שהיא חכמה. בלי קשר לדיעה מסוימת זו או אחרת, לאוצר המילים או לבטחון. אני פשוט אוהבת את צורת החשיבה שלה. שזה לא משהו שהרבה מסוגלים לו.

sushi232

New member
זה ידוע שהאחיות של שיפרה כל הזמן כאן בפורום

ומגינות עליה, אבל הגיע הזמן שידעו שהציבור רוצה אותה בחוץ, כל המאפיות והקנוניות שהיא יוצרת נגד עינב ואביה נמאסו עלינו.

צודק

עדיף להיות ערס צעצוע , לקלל שלא מעט אנשים שומעים ואחר כך לטעון ששכחת ועוד להגיד "אני לא משתמש במילים האלה בכלל" לחשוב שאתה מלך העולם ולהשתחצן לרכל על כולם מאחורי הגב בשיחות בוקר עם ונסה ואיתי ,ואחר כך להגיד "אני לא מדבר על אף אחד מאחורי הגב רק בפנים" לעקוב אחרי כל השיחות בבית , ואחר כך להגיד ש"לא איכפת לי מכלום" להיות אדם מבוגר ליד צעירים שצריך לתת דוגמא לאנשים ולצופים בבית ולדבר כמו שילד בן 14 מדבר. זה באמת בחירה נכונה ללכת איתה .

Ron613

New member
ויוסי לא אמר שרמוטה על שפרה

רק על מעשיה הנילוזות..

longleggedlady

New member
לא רק זה היא גם אמרה ללאון

על עינב ויוסי שיכנסו לחור של ה**ת שלה. היא לא טלית כולה תכלת.

אני לא מבין

הדיירים החליטו על רשימה וכששפרה הקריאה את זה לאח הגדול היא פשוט השמיטה את הלחם שבובליל רצה? או שזה לא מה שקרה..?

droriko

New member
אגב מיס פיגי

יוסי אומר לה שהוא לא יכול לאכול את האוכל הזה בבית , אז מה היא אומרת לו? "זה בסדר, גם אני לא מסוגל לסבול את האוכל ובכל זאת אני אוכלת" כנראה היא מתכוונת לחלודה שנשארה אחרי שהיא טרפה את כל האוכל האמיתי

droriko

New member
תקראי עוד פעם את ההודעה

כנראה שלא הבנת את המסר שניסיתי להעביר (ולא אני לא מדבר על הפאנץ' ליין)

אני מציעה

להסתכל על הדברים בצורה מציאותית. האמת הינה לעולם סובייקטיבית ואף פעם אינה מוחלטת אף בן אדם לא צודק לגמרי ולא טועה לגמרי, כך גם לגבי מערכות יחסים אין אף אחד שאשם בהכול או אחראי להכול ולהפך אין אף אחד שלא אשם בכלום ולא אחראי לכלום. כששני אנשים רבים, מתווכחים או לא מסתדרים אחד עם השני לכל אחד יש תחלק שלו מי יותר ומי פחות. ואנחנו עוסקים פה בתוכנית מציאות ובאנשים מהחיים ולא בסרט הוליוודי עם מלאך ושטן, רשעים וצדיקים בקיצור אני מציעה אנשים שתחזירו כבר את הסרט לבלוקבאסטר, ההשכרה היא ל48 שעות ולא ל50 יום, ואז גם אולי תתחילו להתמודד עם המורכבות של הסדרה של אנשים ושל החיים, ואולי אפילו חס וחלילה תתחילו להנות מזה ולנהל דיונים שהם קצת יותר מעמיקים, מעניינים ומרחיבים את המיינד מאשר הדיונים על ציר הרשע וציר הצדיקים.

למעלה