אין לקדם רשומה זו

טליונת1

New member
אין לקדם רשומה זו

נכנסתי לעדכן רשומה שלי מהעבר וראיתי שכתוב בסיום הרשומה,'אין לקדם רשומה זו'. מדוע? בד"כ זה נעשה כאשר יש בחירת עורך אבל רשומה זו לא קיבלה בול. האם רק מהסיבה שיש לרשומה זו כניסות רבות?

יכול להיות שכאשר כתבת את הרשומה

הורדת את ה
מהמשפט שמופיע למטה על אישור קידום הרשומה בעמוד הראשי (או משהו כזה). כך שזה בדיוק ההיפך, זאת אופציה שאפשר לעשות כאשר את לא רוצה שהרשומה תגיע לעמוד הראשי. (ואגב, לא כל רשומה שמגיעה לעמוד הראשי מקבלת בול, גם רשומה שלי הגיעה בשבוע שעבר לעמוד הראשי ולא קיבלה בול. אבל זה לא כל כך קשור לעניין..)

wranger

New member
בול בחירת העורך

מופיע רק ברשומות שקודמו בשער הבלוגיה. מי שקודם בעמוד הראשי של תפוז לא מקבל בול.

למה?

ההיגיון אומר שאם רשומה הופיע בשער הבלוגיה היא נחשבת למוצלחת, אבל אם היא הופיעה בשער תפוז היא נחשבת למוצלחת ביותר. מכאן שזה לא נכון לתת בול בחירת עורך לרשומה שקיבלה קידום בשער הבלוגיה , אבל לא לתת בול לזו שהופיעה בשער הראשי של תפוז. רשומה שהופיעה בשער תפוז תקבל הרבה כניסות אבל אחרי שבועיים לא יהיה לה תו איכות שנשאר לרשומות שקודמו בשער הבלוגיה.

לא מסכימה איתך

הרבה יותר חשוב לי להגיע לשער הבלוגיה מאשר לדף הבית. מה קשור דף הבית לאיכות? רק לצהוב ולפופוליזם.

wranger

New member
לא יודע למה. ככה, כנראה.

אני לא חושב שיש קשר בין הקידומים בעמוד הבלוגיה ובשער תפוז. נראה לי שלכל אחד מהם יש עורכי תוכן משלו שמחפשים תכנים לקדם, ולא נכונה המסקנה שרשומה-טובה תופיע בשער הבלוגיה ורשומה-טובה-מאוד תופיע בשער תפוז. אבל אני לא בטוח בדבריי, אלא מניח, אז קח את התשובה הזו בערבון מוגבל.

wranger

New member
"אין לקדם רשומה זו" לא קשור לכניסות

השורה הזו מופיעה באחד משני מצבים: 1. או, כמו שנטע ציינה, שהסרת את סימן ה
מתיבת "אישור הצגה בעמוד הבלוגיה הראשי", שזו הדרך שלך לבקש מעורכי התוכן של תפוז לא לקדם אותך לשום מקום. 2. זה גם איזשהו באג שמופיע ברשומות ישנות מאוד.

טליונת1

New member
וי בטוח לא לחצתי, אני אף פעם לא עושה את זה

אז או שזה באג או בגלל הכניסות, כי מס הכניסות היה מאד חריג ולא פרופורציונאלי (מעל 700) בכל אופן, תודה לשניכם

למעלה