אין לתומכי ברק כל טיעון רציני

amor

New member
אין לתומכי ברק כל טיעון רציני

ולכן הם מנסים להלך עלינו אימים ומנסים להפחיד את העם תוך שימוש בציטוט מתוך ה.....תנ``ך . הוי שמואל ,שמואל בזכותך העם עוד יחזור בתשובה ובראש הגדוד יצעד אלוני. אלוני מה הפרק היומי למחר ? אני רוצה להיות מוכן לשיעור .

a - s -inv

New member
ביביביביביביביביביביבייבויויויויוי

BVR-SYSTEMS יורדת היום 42% ו-100% משלשום קוןרה שם משהו?נ כדאי להסתובב עליה? תשתדל לענות לי מהר אם אתה יודע

אלוני.

New member
(-:

(-:

יורדת מאה אחוז משלשום, אתה רציני.... כנראה שדברי המנכ``ל היום שהחברה נסחרת בדיסקאונט עמוק עשו את שלהם להעמקת הדיסקאונט.

amor

New member
לא צריך, או אין טיעונים ? אין לי ספק כי היית משתמש בכל בדל של טיעון . אבל כשאין טיעונים מנסים לפברק.

amor

New member
תתפלא

כמה קרוב ביבי לשלטון. האם צוות התגובות לא הכין עדיין חומר תעמולה ? כשתתבונן היטב תגיע גם אתה , כמו אחרים שהודו בכך , כי פרט לשנאה עוורת לביבי אין בעצם כל טיעון רציני נגדו. אתה ואחרים הנכם תוצר של שטיפת מוח של כותבי שטנה עיתונאים אשר אולפו לנבוח בכל פעם שהשם ביבי מוזכר ובכך להטיל אימה על הציבור. עצור לרגע , שקול את הדברים וחשוב מה הטיעון נגד ביבי לאחר שעיקרנו את השנאה העוורת ?

אלוני.

New member
טיעון חזק

קשה לך להאמין שיש אנשים שאינם חושבים שביבי כל כך מוצלח כפי שאתה חושב אז אתה מניח שזו תוצאת שטיפת מוח, הרי לא ייתכן שלא יאהבו את האיש המוצלח הזה, הישר הזה , האמין (לא אידי) והמוכשר באדם, שלמה המלך ילד על ידו. אמרתי לך, הבחירות עדיין רחוקות, הזמן יאכל את ביבי , וחבל לבזבז תחמושת סתם.

amor

New member
שים לב

אתה חוזר על אותן סיסמאות ללא שום (לא בצל) חידוש וללא שום עובדה מרנינה. אין לי שום צורך שתאמין שביבי מוצלח . אך לך צריך להיות צורך להאמין במה שאתה אומר ולא במה שאחרים מזריקים . רק העובדות חביבי , עובדות .

למעלה