"אין מה לכתוב"

Salanit

New member
"אין מה לכתוב"

אין לי מה לכתוב-אני חושבת. יום כיפור הוא יום כזה שומם, מנסה למצוא בו את העומק, אך האמת שלא ממש. וכואב לי הראש-תירוץ לא רע בכלל, אבל יש בו מן האמת. ביום הזה בדרך כלל אני מרגישה ריקנות מזוויעה, כך שגם אם לא אצום עדיין ארגיש את כובד היום על עצמי. אין גירויי טלוויזיה ויזואלים ובחוץ שקט נורא, דממת בית קברות. זה יום מדכא, ושעשועי האינטרנט אינם פותרים את העצב, תעלומת העצב עודנה באוויר. הייתי רוצה לצרוח, לכתוש את ריקנות היום, אך אי אפשר להילחם באווירת יום הכיפורים, למרות שהיא זועקת בשלוותה המתריסה. זה עצוב, מעורר חוסר אונים, התחושה השנואה עלי עלי אדמות....אבל יש את המחר אני יודעת....במחר לא תהיה שלווה מייגעת. אבל היום? במי ניתן לבעוט, במי לגעת? שקט לי, שקט נורא.

MissEden

New member
סאלאנית יקרה, זו כתיבה שאני מחשיבה

"כתיבה יצירתית פסיכולוגית" במיטבה. זרימה עם המחשבות והמילים כמו שהן - - - נובעות ממני אל הנייר (טוב פעם זה היה נייר
) התחברות לעצמי תוך כתיבה, מתחילה ב"אין לי מה לכתוב" ומוציאה ממני את המיטב למרות ה"אין לי" הזה, כי בעצם יש המון אבל הוא חמקמק. שווה. שווה לך להמשיך לכתוב. רוצה לחייך? כשהקלדתי את שמך נדחפה לי 'ט' אחרי ה'א' הראשון ויצאת סאטלאנית

"במי ניתן לבעוט? במי לגעת?"

מילותייך זועקות ומאיימות לפרוץ מתוך הדף.. במחר, את אומרת, לא תהיה שלווה מייגעת, אך האם באמת "האשמה" היא ביום כיפור או שהאשמה היא דווקא בימים האחרים שבהם אנו מוצפים בגרויים המסיחים את תודעתנו, אך לא בהכרח ממלאים אותנו תמיד בתחושת סיפוק אמיתית

למעלה