אין מה לעשות..

א ו ר 21

New member
אין מה לעשות..

נובה אתם פשוט אדירים...עמי אתם פשוט מעלים בי כל פעם מחדש חשק לעבוד כמה שיותר חזק על הנגינה ועל הופעה...ופעם הבאה שאני ומיטל באות לעשות סשן תהיה נוכח טוב...:) תכבד אותנו בנגינה ובקול שלך...אחלה תודה..

michaliron

New member
היה ע-נ-קקקקקקקק

תקשיבו חבר'ה, נראה לי זו היתה ההופעה הטובה ביותר שלכם. בחיי. (והייתי בכולן, חוץ מזו שבקיבוץ דן). היו אנרגיות נפלאות, ממש נראתם (חברי הלהקה) שאתם פשוט נהנים על הבמה, היה ממש ממש טוב!!! נראה לי שתמונע זה לוקיישן טוב יותר מהבארבי, לא? הסאונד היה מעולה והיתה תחושה אינטימית מאד.... למרות שבד"כ (אם אני לא טועה) יש יותר קהל ואז אולי תמונע יהיה קטן מדי.... מה עם היניקן הבימה קלאב? (יש לי סנטימנטים מיוחדים למקום..)בקיצור, סחתיין, נהנתי ממש והיו תגובות מעולות מכאלו שזו היתה ההופעה הראשונה שלהם. קדימה, מחכים להופעה הבאה

g u i t a r

New member
גמָני רוצה לספר משוּ...

כשחיכיתי לאורית בחוץ, (כן, כן, הגענו באיחור אופנתי...), הגיע צלם, שנכנס ויצא אחרי כמה דקות... כשהוא יצא דברתי איתו. הוא היה ממגזין רייטינג, והאמת, הוא לא ממש אוהב מוסיקה "עכשווית", (כששאלתי אותו מה זה מוסיקה בשבילו הוא שאל אם אני מכירה צ'ייקובסקי), בכל מקרה, במשך איזה 10 דקות אני מזיינת לו ת'שכל, כמה אתם טובים, וכמה סלבס באים כל פעם (וכשאמרתי לו שמות, נדלקו לו העיניים... טוב, הנפצתי כמה...), אמרתי שאתם חתומים בהליקון, ושאתם מאוד מאוד מצליחים, סיפרתי על הבלוג וכו'... קיצור, ככה 10 דקות רק מתלהבת מכם... לא יודעת אם הוא צילם, אז אם מישוּ זיהה פלאשים, צפו תמונות ב"רייטינג"... אז... אתם חייבים לי! היתה הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה!!! יאללה, שבוע טוב, ושיגיע כבר יום רביעי... still the clock is ticking...
מיטל

../images/Emo93.gif לצערי וצערך הרב

השבוע לא ישודר בלוג.. כי... איל לא יכול להגיע... מסיבות אלו ואחרות... אז... נצטרך להמתין לשבוע הבא

g u i t a r

New member
מה????

הייתי בטוחה שעמי צחק... אני לא מאמינה... אם הם צריכים בסיסט, מה הבעיה??? עושים חילופי תפקידים! לעזור לכם?! הנה: ג'ון- בס עמי- גיטרה("מכירים את זה שאומרים גי-ט-רות???") והשאר- על השאר (חרגיל!), אז מה הביג-דיל???

קודם כל

נעים מאוד... איך קוראים לך?? וחבל שלא ידעתי מי את אתמול... הייתי מצלמת אותך ומעלה את התמונות לפורום... בכל מקרה התגובה שלי לעניין הייתה בדיוק כמו שלך... מה הביג דיל?! אבל אני לא זאת שמחליטה בסופו של דבר לצערנו הרב... והלוואי והם יקבלו את ההצעה שלך.! ואם לא אז שבוע הבא... שיהיה לך אחלה שבוע

g u i t a r

New member
אוּווופּס... ובכן, מציגה ת'צמי...

אני מיטל... ואני מהמאחרים שדפקו כניסה אתמול... (מה לעשות, עד שאור הגיעה..) אבל בקטנה, התידדתי עם השומר, והצלם הנ"ל... יאללה, רוצים תמונות!!! ובקשר ליום רביעי... מה את אומרת על לחץ חברתי??? (אבל ששש... לא לגלות...) וִי ווֹנְט טוּ סִי סָם רוֹק אִין דֶה האוּס!!!

jj408

New member
לירון

ההופעה הייתה מדהימה חבל על הזמן פשוט סוף אתה מפעם לפעם עושים אתה זה הרבה הרבה יותר מדהים תמשיכו כך מקווה לראות אותכם שנה הבאה ב"וורלד טור" ושתביאו גאווה למדינה ............. עמי שיחקת אותה!! נ.ב. למה נועם נראה כ"כ רע אתמול ....? בהופעות הקודמות הוא נראה סלב מהשורה! לטיפולכם המסור

pink21

New member
הלו עד נועם

הלו הלו עד נועם נועם שלנו בן אדם מוכשר ורק בהופעה קלטתי כמה שימי לב... נועם לא רק מנגן על קלידים הוא גם עושה רעש עם תפוח.. מנגן בתוף מרים... לוחץ פליי על מחשב לאפקטים.. מוחה כפיים בחלק מהשירים.. ועושה קולות רקע... וגם חייך אליי ואל טלי תראי לי מישהו שעושה כל כך הרבה אז להירגע נועם מוכשר!!!!! איך שטובלרון אחד יכול לשחד אנשים זה פחד...

tali botnim

New member
חחחחחחחחח

אנחנו ממפרקי הטובלרון הזריזים....בחיים שלי לא ראיתי טובלרון...ואז לא ראיתי טובלרון כ"כ מהר :)

לירון יקירתי

נועם.... הוא סלב מהשורה הראשונה לא משנה איך הוא נראה אתמול....לא יפה לכתוב הודעות כאלה...התנצלות נדרשת

למעלה