אין מה לעשות...

שמאלני

New member
אין מה לעשות...

אתמול קמתי בבוקר פתחתי את החלון ואמרתי היום יהיה ערב חג וקיוויתי שלא יהיה פיגוע. בבוקר נסענו להביא את סבתא שלי מת"א,כל צומת ראינו לפחות שתי נידות משטרה,כל רחוב ראינו שוטרים. חשבתי לעצמי היום לא יתכן שיהיה פיגוע. באויר הייתה אוירה של חג,סוף סוף שומעים ברדיו לא על פיגועים,אלא על החג. איך מתכוננים היהודים בעולם לליל הסדר,וכבר הרבה זמן לא נהנתי לשמוע רדיו. הגיע הערב כל המשפחה הגיעה והתחלנו את הליל סדר,במזל לא פתחנו טלויזיה. נראה לי אם היינו פותחים טלויזיה הליל סדר היה נהרס,המשפחה הלכה בערך ב-2 בלילה. אני נכנס לאינטרנט ורואה היה פיגוע בנתניה,הדבר הראשון שחשבתי,איך לעזאזל הם הצליחו לעשות פיגוע למרות 10,000 שוטרים שהיו מפוזרים בכל הארץ. לא האמנתי מה שקראתי,15 הרוגים ויותר מ-100 פצועים. כבר כל שמחת החג התפוגגה בין רגע,וכל ההתרגשות שהרגשתי כל היום בין רגע נפלה. כיום אני חושב,שאם הכן היו 10,000 שוטרים בשטח,איך הצליח מחבל בודד אחד לעבור מאבטח בכניסה למלון להצליח מבחינתו לבצע את הפיגוע. אני חושב חוזר על הפתרון שצריך להקים גדר הפרדה,לא יעזור לנו אם שרון יסלק את ערפאת,כי אז כוחות הבטחון אומרים שלא יהיה פיגוע אחד ביום אלא יהיו 10 ביום. טרנספר לא מעשי,ושוב אני חושב על הפתרון רק גדר הפרדה תעזור. זה לא אומר אם הם ממשיכים לעשות לנו פיגועים, אני לא צריך להמשיך ולרחם על האזרחים הפלסטינים שלא קשורים בכלל לטרור. אני יודע להפריד בין המחבלים לבין האזרחים הפלסטינים שהם לא מחבלים. לפי כוחות הבטחון הפתרון היחיד למצב כיום זה להרים גדר הפרדה,כך זה ימנע הרבה פיגועים,ואם יצליח מחבל לעבור את הגדר כמו שהיה בכיסופים. לפחות יש התראה שנכנס מחבל לארץ,ואז כוחות הבטחון מוכנים לתפוס אותו. אנחנו נמשיך לסבול כל עוד הגדר הזאת לא תוקם,שהיא תוקם אני מאמין שמצבנו יהיה בהרבה יותר טוב. כולם ראו אתמול 10,000 שוטרים לא הצליחו לעצור מחבל שעליו חומר נפץ,אין פתרון למחבלים מתאבדים,חוץ מגדר הפרדה.

גדר הפרדה - כן! אבל על גדות הירדן!

הם - שם! (בצד המזרחי של הירדן!) אנחנו - כאן! (בארץ-ישראל!) ושלום על ישראל.. אתה מסכים איתי שהעמים צריכים להיפרד, ככה אני מבין ממכתבך. ועל כן, יש להיפרד לא בין קלקיליה לכפר-סבא או נתניה-טול כרם, אלא בין שני עברי הירדן! רק הטרנספר יביא שלום

שמאלני

New member
הלוואי שהיה אפשר לעשות טרנספר...

אבל אי אפשר לעשות להם טרנספר זאת הבעיה. וחבל סתם לכתוב על זה,כי איך שלא תסתכל על זה טרנספר לא אפשרי. צריכים להקים גדר הפרדה,אז נגיד שהם יצליחו לעבור את הגדר,אבל לפחות יהיה התראה לכוחות הבטחון להיות מוכנים,בדיוק כמו שקרה ביום רביעי בכיסופים.

למעלה