אין מזגן בחדר

shirley77

New member
אין מזגן בחדר

מצאתי דירה עם שותפה שמאוד מצאה חן בעיני בת"א באיזור מרכזי אבל בלי מזגן, בחדר השני יש מזגן והשותפה אמרה לי שאם היא פותחת את המזגן אז מרגישים גם בחדר השני, (יש פתח מהחדר השני למרפסת הסגורה שלי) הדירה היא בקומה שלישית (לא אחרונה) בדר"כ אני לא רגישה לחום וגם בבית שלי אין מזגן והסתדרתי טוב מאוד עד עכשיו. מניסיון שלכם, עד כמה ממש צריך מזגן באיזור ת"א (בוגרשוב) ואם אני אסתדר עם מאוורר רגיל? אני יודעת שזה משהו סובייקטיבי, יש כאלה שסובלים יותר ויש פחות אבל אשמח לשמוע את דעתכם, תודה, שירלי

EyalPolo16V

New member
לא מאוד קריטי בלי מזגן ברוב השנה

מה שכן קריטי הוא שאת משלמת את חשבון החשמל המנופח בעקבות המזגן שלה.

SimsY

New member
המזגן לוקח הרבה חשמל

צריך לעשות בחוזה שאת תשלמי פחות, כי הרי לה יש את המזגן בחדר. (אגב נעדרתי זמן מה כי הייתי חולה אבל עכשיו אני שוב פה
)

H20

New member
זה מאוד מאוד תלוי בדירה

גרתי בחיפה (אותו דבר מבחינת חום ולחות, אולי יותר גרוע) בדירה שהיתה בה נסבל לחלוטין בלי מזגן גם בשיא החום של יולי-אוגוסט (ואני עוד מאלה שתמיד חם להם). עכשיו אני גרה בדירה שסוחטת את בלוטות הזעה שלי
אבל יש מזגן מצוין, לפחות זה.

shirley77

New member
התפתחות אחרונה

לאחר שהחלטתי לקחת את הדירה גם ללא המזגן, התקשרתי לשותפה לסגור את כל הפרטים , מה שהיא אמרה לי זה שבעל הבית החליט להתקין מזגן בחדר אבל הוא מעלה את השכר דירה ל300$ , שזה בכלל לא לתקציב שלי וכנראה שהבעל בית סגור על עצמו לגבי זה. חבל, הדירה מצאה חן בעיני וכבר נגמר לי הכח בחיפושים והסמסטר אוטוטו מתחיל..

karnaf7

New member
אל דאגה, חודש זה המון זמן

בשביל למצוא דירה בסוף תמצאי משהו טוב

EyalPolo16V

New member
התקנת מזגן

דרך אגב, התקנתי בדירה שלי מזגן על חשבוני ב1600 ש"ח. עלות משוערת חודשית , בהפעלה רצופה כמעט ללא הפסקה : כ100 ש"ח לחודש. יצא לי יותר משתלם מאשר להכנס לדירה עם מזגן...

JaneLame

New member
לא צריך.

העל הבית שלי הציע לשים לי מזגן ואמרתי, "לא". מאוורר עושה את אותו אפקט, והוא לא צורך כ"כ הרבה חשמל. באזור בוגרשוב חם ולח, אבל זה לא משבהו שמאוורר ב - 10 ש"ח לא יפתור.

shirley77

New member
כנראה ש..

כנראה שהרעיון להעלות את השכר דירה ממש קסם לו . ניסיתי לדבר עם השותפה שוב, אבל הבן אדם פשוט נעול על זה.

JaneLame

New member
הוא נבלה.

אולי הוא "מעלה" אותו כדי שאת לא תורידי. תאמרי לו שאת מוותרת על המזגן ולו בתנאי שהוא לא מעלה שכ"ד. הוא בטח רוצה לסגור עניין - כל יום שהדירה עומדת ולא מושכרת, הוא לא מרוויח כסף.

EyalPolo16V

New member
טוב עשית

כי הם לא יתקינו לך מזגן עילי חדש וחסכוני. אלא מזגן חלון שהם מצאו ברחוב, שזולל חשמל ...

H20

New member
בעל הבית שלי התקין מזגן עילי

על חשבונו. טוב, הדירה הזו היא מקרה מיוחד.

EyalPolo16V

New member
בכל כלל יש יוצאים מן הכלל

בדרך כלל בעלי הדירה חושבים שכל התפקיד שלהם זה לקחת ממך את השכירות ואסור שייצא להם שקל מהכיס...

למעלה