אין מילה מספיק חדה לתאר.

רעוּת

New member
אין מילה מספיק חדה לתאר.

"אף אחד לא אמר לי שככה זה יהיה...?" מה הייתם רוצים לבקש ואינכם יכולים? מרגישים שהחיים מתאכזרים אליכם לפעמים? מתי? מה כמעט היה לכם ואז נלקח מכם? אתם בדר"כ זוכרים צבע עיניים של אנשים אחרים? הרגשתם פעם שהקרקע נשמטת מתחת לרגליכם? עשיתם פעם תאונה
? "לפעמים אני נזכר בימים שקטים...?" קרה לכם שהרגשתם מנותקים מעצמכם, כאילו שאתם מישהו אחר? מה אתם לא מצליחים לזכור? מי הייתם רוצים שיבוא אליכם עכשיו? "כמה פעמים רציתי לדבר והמילים שלי קפאו כשהן פגשו את האוויר..?
מה אתם מעדיפים להסתיר
? אל מה הלב שלכם יוצא? לְמה אתם צמאים
? מה אתם לא מצליחים לתאר במילים? מה מרגיע אתכם? מה זה בשבילכם "המעיין הזוהר"?
שיהיה לכולכם המשך שבוע שקט
.

misheani

New member
יפה מאוד.

"אף אחד לא אמר לי שככה זה יהיה...?"האהבה, כאילו דה מה הייתם רוצים לבקש ואינכם יכולים?אני יכולה לבקש הכל. מרגישים שהחיים מתאכזרים אליכם לפעמים? מתי?רק כשאני מרגישה ממש ממש רע מסיבה פיזית או נפשית כלשהי... מה כמעט היה לכם ואז נלקח מכם?לא יודעת? אתם בדר"כ זוכרים צבע עיניים של אנשים אחרים?האמת שלא! הרגשתם פעם שהקרקע נשמטת מתחת לרגליכם?כן. זאת ההרגשה הכי מיסטית ומפחידה שחוויתי עשיתם פעם תאונה?בקטנה... "לפעמים אני נזכר בימים שקטים...?"בימים אחרים, שקטים או שלא. קרה לכם שהרגשתם מנותקים מעצמכם, כאילו שאתם מישהו אחר?פעם הייתי חווה הרבה לראות את העולם כאילו הוא סרט או חלום, אני אבל מבחוץ. נראה לי שזה עבר הודות או בגלל ההתבגרות, חיבור למציאות והפחתת חרדה מה אתם לא מצליחים לזכור?את התשובה לשאלה הזאת מי הייתם רוצים שיבוא אליכם עכשיו?אני יודעת בדיוק מי. "כמה פעמים רציתי לדבר והמילים שלי קפאו כשהן פגשו את האוויר..?מי שיש לו חרדה חברתית יודע בדיוק למה הכוונה. מה אתם מעדיפים להסתיר?כל מני דברים שלאחרים לא ממש אכפת לראות... אל מה הלב שלכם יוצא?בראוניז לְמה אתם צמאים?דברים מסוימים. מה אתם לא מצליחים לתאר במילים?אני יכולה לתאר הכל במלים! חוץ מרגשות. מה מרגיע אתכם?כוס וויסקי טוב. סתם. יותר כמו הצטמחות מול הטלוויזיה |אשהיפה| מה זה בשבילכם "המעיין הזוהר"?אני יודעת בדיוק מה זה בשבילי.

DeepThoughts

New member
אני שומע שוב ברגעי השלווה את ג'ניס ג'ופלין

שרה בלוז ישן על בובי מק'גי http://www.youtube.com/watch?v=WISX2oSExIA אף אחד לא אמר לי שככה זה יהיה...?" דאמט חיכיתי להופעה של רונה וביטלו לי אותה. מה הייתם רוצים לבקש ואינכם יכולים? שקט... מרגישים שהחיים מתאכזרים אליכם לפעמים? מתי? לא הייתי אומרת מתאכזרים מה כמעט היה לכם ואז נלקח מכם? i still havnt found what i'm looking for אתם בדר"כ זוכרים צבע עיניים של אנשים אחרים? נראה לי שכן הרגשתם פעם שהקרקע נשמטת מתחת לרגליכם? כן עשיתם פעם תאונה? כן "לפעמים אני נזכר בימים שקטים...?" לפני שהיו אזעקות.. קרה לכם שהרגשתם מנותקים מעצמכם, כאילו שאתם מישהו אחר? קרה לי שרציתי להיות מישהו אחר מה אתם לא מצליחים לזכור? אממ דברים לא חשובים מי הייתם רוצים שיבוא אליכם עכשיו? אויש נו.. אהבתי.. סתם "כמה פעמים רציתי לדבר והמילים שלי קפאו כשהן פגשו את האוויר..? מיליון פעמים מה אתם מעדיפים להסתיר? את מה שאני לא רוצה שידעו אל מה הלב שלכם יוצא? אל עוולות, על אי הגינות לְמה אתם צמאים? לאהבה מה אתם לא מצליחים לתאר במילים? אהבה מה מרגיע אתכם? לישוווןןןן מה זה בשבילכם "המעיין הזוהר"? השראה

רעוּת

New member
באדמה אין ריח מלחמה ../images/Emo182.gif

"אף אחד לא אמר לי שככה זה יהיה...?" אהא. מה הייתם רוצים לבקש ואינכם יכולים? שלח לי שקט טוב מוגן
מרגישים שהחיים מתאכזרים אליכם לפעמים? מתי? אני משתדלת לא לראות את זה ככה. מה כמעט היה לכם ואז נלקח מכם? ממוצע 95
אתם בדר"כ זוכרים צבע עיניים של אנשים אחרים? לא כלכך הרגשתם פעם שהקרקע נשמטת מתחת לרגליכם? פעמיים אפילו. (פעם שלישית גלידה?
) עשיתם פעם תאונה? אהא
"לפעמים אני נזכר בימים שקטים...?" קשה לי להיזכר בהם עכשיו. ומצד שני, כשזה ייגמר, יהיה מוזר לחשוב על כל מה שבכלל היה. ועוד פה כאילו יש שגרה. קרה לכם שהרגשתם מנותקים מעצמכם, כאילו שאתם מישהו אחר? בטח, דיסוציאציה רולז. מה אתם לא מצליחים לזכור? כל מיני דברים, הדחקה פוסט טראומטית
כמו שאמרתי, דיסוציאציה רולז
מי הייתם רוצים שיבוא אליכם עכשיו? מי שאני תמיד רוצה שיבוא, אבל זה לא יקרה. "כמה פעמים רציתי לדבר והמילים שלי קפאו כשהן פגשו את האוויר..? ספרו לי על זה באמת
מה אתם מעדיפים להסתיר? דברים שגורמים לאנשים לרחם עליי/ להגדיר אותי רק לפיהם, ולא לפי מי שאני. אל מה הלב שלכם יוצא? הפסקת אש |פציפיסט| לְמה אתם צמאים? שקט ושלווה חום ואהבה
מה אתם לא מצליחים לתאר במילים? את כל זה. מה מרגיע אתכם? כשאני היסטרית, אז בערך כלום. מה זה בשבילכם "המעיין הזוהר"? אין לי כוח לחפור

למעלה