אין מילים. כל אחת פה

michallev

New member
אין מילים. כל אחת פה

יותר כשרונית מהשניה. אני אוהבת את היצירה כתחביב ומצליחה בעיקר כשמדןבר בטכניקה. כשדרוש כשרון.... אני נופלת. ראיתי התייחסות לכך שאתן שואבות את התמונות מהאינטרנט (אלה שמהן ציירתן על קנבס), אבל נסיונות חיפוש עלו בתוהו. מה דעתכן ליצור מאגר של תמונות לפי נושאים למען כולן?

av_i_va

New member
הדבר לא כל כך פשוט../images/Emo140.gif

2 נסיונות קודמים שלי להעלות תמונות שמצאתי באינטרנט הסתיימו בכך שבעלי האתרים שלחו תלונות להנהלת הפורומים, וזאת לאחר שעה/שעתיים מרגע הפרסום. כמסתבר- מישהו בין משתתפי הפורום דואג להעביר אינפורמציה זו מיד למקור. מאחר ואני מציינת בגוף ההודעה מהיכן שאבתי אתה רעיון או מאיזה אתר הורדתי את התמונה....(מבלי לצרף לינק), הרי שאותו "מישהו" רץ מיד - וללא קושי - אל המקור, ומלשין. הדבר הגיע עד כדי שנאלצתי לערב את עורך דין המשפחה, לאחר שבעלים של אתר לעבודות עיסות נייר רצה להגיש תביעה נגד הנהלת הפורומים ונגדי. לא שיתפתי אותכם בכך עד כה, מפני שלא ראיתי צורך לעורר גלים מעל דפי הפורום, אולם עתה, משנושא זה עלה, אני רואה כחובתי להזהיר את כל מי שמנסה או ינסה להעלות חומר מהאינטרנט בלי לצרף קישור למקור!!!! אני בעד מאגר רעיונות ולמעשה רוב החומר באינטרנט הוא חינם, אבל כש-"נשמות טובות" דואגות לעורר דובים משנתם... לאור מגוון העבודות המדהים שראינו כאן, בעיקר בימים האחרונים, נכול ליצור בגאווה רבה מאגר פרטי של פורום אומנות שימושית, למורת רוחו/ה של מי שמחפש להרע.

לילך1

New member
אני מסכימה עם אביבה ....../images/Emo45.gif

במקום להעלות חומר מאתרים של אחרים ...יש פה בפורום המון אנשים שיש להם המון תשובות בהמון נושאים....עיסת נייר מראה מיושן ציור נגרות ואפילו ריקמת איקס וגם אם זה אומר לחכות יום שלם לתשובה מהאדם שמבין הכי טוב בנושא המסויים. אני בטוחה שכל חבר בפורום יכול לתרום לא פחות מכל אתר ברשת... ותראו את העבודות המדהימות והמגוונות של חברי הפורום והכי חשוב תראו את הנכונות של כל משתתף להסביר את העבודה שלו לפרטי פרטים....

למעלה