אין ממה לברוח - צריך הפריה ...

אין ממה לברוח - צריך הפריה ...

קצת מוזר לי לכתוב, כי לא הייתי פה הרבה זמן - אני מדי פעם קוראת ולא כותבת ולא ממש מרגישה חלק מהפורום אבל בכל מקרה... בעלי טופל בכדורים להגברת הזרעונים, היום הגענו לאיכילוב מפוחדים ונרגשים כדי לבדוק: עזר או לא עזר הכדור?...בכל מקרה הכדור לא עזר ואצטרך לעבור בסופו של דבר תהליך של הפריה!! אז יש לי את החג לעכל ולהפנים. בכל מקרה מרגישה קצת אגואיסטית..רק כותבת, לא ממש נמצאת פה, לא תמיד מגיבה. בכל מקרה הברכה "שנה פוריה" פתאום יש לו משמעות קצת שונה מכל שנה. שנה פוריה - אוהבת לימור

הרמוניה

New member
שנה פוריה גם לכם ../images/Emo65.gif

מקווה שעכשיו משהותוותה הדרך-היא תהיה קצרה ובסופה אושר גדול הרמוניה

מרב.

New member
לימור יקרה

קצת אגואיזם זה תמיד בריא ואם את מרגישה שאת לא תמיד יכולה להגיב- לכי עם זה, אל תרגישי רע. אני זוכרת את הסיפור, זוכרת גם שבעלך היה חולה והבדיקה הראשונה לא הראתה שיפור. מצטערת לשמוע, אבל שמחה שאתם לא מרימים ידיים, וממשיכים לחתור במרץ, ואני באמת חושבת שהפריה היא התשובה לבעיה שלכם (ולבעיות זרע בכלל). ובאמת- צריך להפנים ולהתבשל עם הרעיון, כי קשה איתו בהתחלה. קחי לך את הימים האלו, ובכל מקרה, אני מניחה שלא ישר אחרי החג תתחילו, כי מן הסתם צריך לחכות למחזור, לאישורים וכיו"ב. אז רוצה לאחל הרבה הצלחה, ושתהיה שנה מתוקה
מאושרת ופוריה מאוד מרב

טלי2

New member
לימור ../images/Emo23.gif

קודם כל רוצה להרגיע אותך, גם אם לא כתבת פה מזמן, אין הדבר מעיד על "אגואיזם" מותר לכל אחת מאיתנו להיות כאן או לא, לכתוב כאן או רק לקרוא, הכל לפי היכולת והרצון. ולעצם העניין מקווה שעליית המדרגה תעשה את שלה ומאחלת לך מכל הלב, שההפריה תצליח, ושתהיה לך ולאיש שלך שנה מתוקה

לימור - שיהיה הרבה עיכול בחג ../images/Emo74.gif

ולא זכורים לי חוקים בכמה כותבים או מגיבים בפורום. בעיני כל מי שחולקת את הכמיהה המשותפת לכולנו היא חלק מהפורום - קוראת או כותבת או רק שואלת. והברכה שנה פוריה כבר משמעותית לי כמה וכמה שנים. די, השנה זו השנה שלי. תזכרו! חג שמח והרבה
נילה

yaelhul

New member
נילה,

רק שתדעי שרשמתי לפני בפנקס הורוד שזו השנה שלך (ושלי, ושל כל חברותינו כאן). שנה טובה. יעל.

לימורי מפה הדרך קצרה .....

מאחלת לך המון הצלחה לקראת ההפריה הראשונה ורק שתידעי השד לא כ"כ נורא .. רציתי לשאול לגבי הכדור לריבוי זרעונים בדרך כלל למי הוא עוזר ? והאם בעלך הובחן כמי שיש לו וריקוצלה ? כי לבעלי יש לו בעית וריקוצלה וזרע ובחיים לא הציעו לנו את הכדורים האלו !בהצלחה יונית החיננית

ליונית קצת באיחור אבל..

אכן בעלי מטופל באיקוקלמין, בגלל שמספר הזרעונים שלו נמוך בערך 800 אלף משהו כזה.. בכל מקרה הרופאים לא ממש אופטימים לגבי יעילות הכדור, אך לא לבעלי אין את הבעיה של בעלך..כפי הנראה בעיות רבות ישנם ... שנה טובה לכולכן ותודה על התגובות אוהבת לימור

למעלה