אין מקריות...כנראה

בדדי

New member
אין מקריות...כנראה

את המכתב הזה כתבתי בפורום שכן, אך לפני כן "בטעות" שלחתי אותו לכאן, ובעזרתה של ברבורה הוא גם נמחק חזרה... ואחרי מחשבה, גם הבנתי למה..הוא נכתב בלילה אחרי ששוב סחבתי כדורים ממישהו... אז הנה: הגיע הזמן לשחרר לתת לי ללכת אבל את מתעקשת מחזיקה חזק חזק חושבת שאם אני לא איתך את לא יכולה לשרוד. אבל די מספיק, תביני שכרגע אני רק פוגעת אני גורמת לך כל פעם לחזור לשבילים אסורים להתגנב למקומות שלא רואים ולעשות דברים מסוכנים. את יודעת שפעם , בגיל שלי , זה התאים המשחק הזה נגד החיים, בגיל של התבגרות ככה לבדוק את הגבולות...אבל אני לא ידעתי אז שלך אין גבולות ואת כל מה שהראתי לך את לקחת והלכת עד הסוף, לא עשית חשבון. והיום שוב , שוב אותו החדר, שוב חושך מסביב איש לא רואה איש לא שומע, את פותחת את הארון הם שם בסלון, המתח אצלך עולה, את מושיטה את היד לוקחת שמה בכיס, סוגרת את האור, חיוך של ניצחון כן שוב הצלחת, אבל בשביל מה, למה ? למה כל פעם שאת שם ,כל פעם שאת קצת חלשה את חייבת להרגיש את סף הטרוף חייבת להרגיש את סף התהום... אני מבקשת ממך שתניחי לי שתוותרי עליי, תני לי להישאר שם רחוק מאחור, שם מקומי, את כבר לא יכולה להחיות אותי וכל ניסיונות ההחייאה האלה בסוף יהרגו אותך... תתבגרי תגדלי , אני מבקשת ממך תצרי חלומות חדשים, תבקשי בקשות חדשות יש עוד דברים רבים שעלייך לעשות. את חייבת לנסות!!! במקום לוותר עליי את מוותרת על עצמך מוותרת לעצמך. מבטיחה לך שאם תוותרי עליי אני לא אכעס אני תמיד אהיה חלק ממך... .... הילדות האבודה שלך.... אבל אני , אני לא יכולה בלעדייך אני אבודה!!

אין מקריות. נקודה.

עובדה. יש כאן אצלי מישהי שיש לה דיבור עם כותבת השורות אצלך ... היא תתפנה ותדבר איתה Face to Face childhood to childhood.. ביקשה שלא אתערב. לא מתערבת.

בדדי

New member
ובכל זאת רוצה שהמכתב הזה ימחק

הוא נמחק גם אצל השכנים ממול...אז ברבורה את מתמודדת היום עם פיצול אישיות שלי פשוט למחוק

Pure SilenCe

New member
כל כך חזק..

מרגישה את העוצמתיות של המילים כאילו כל מילה הולמת בחוזקה בראקות פשוט נדהמת מכוחן של המילים הללו.

שיאור

New member
הילדות לא אבודה

היא לא עוזבת אותנו. היא חיה בתוכנו, ואלי היא חזרה דרך הילדים שלי. משהו שכתבתי פעם: גיהנום בתוך גן עדן אמא, את שופטת אותי ממרום כסאו של שופט אמא, את חרצת את גורלי לחיי חטא סללת לי את הדרך לכל טעויותיי ועכשיו, את רוחצת את ידייך בדמעותיי בלשונך את אוחזת את השוט מצליפה בי מילים פוגעות וקשות בלב קר,בלב קשה כמו אבן הפכת את חיי לגיהנום בתוך גן עדן כמו נחש נעצת בי שיניים מלאות ארס מילה ועוד מילה בנית את חיי להרס וכשאני נופלת,את מביטה עלי מגבוה הו אמא, מאיפה את שואבת את כל הרוע? תמיד חלמתי שיהיו לי ילדים,ואהיה לאם וכל מה שלא קיבלתי ממך,אני אתן להם ועכשיו,את יכולה לפגוע בי,לי כבר לא כואב אך אל תנסי לפגוע בילדיי,כי לא יהיה בי לב אני אגן על חייהם בחיי,אני אתן את הכל ומה שסבלתי ממך,אני לא אתן להם לסבול הם קוראים לך סבתא, מבקשים אהבה וחום ואת בלב קשה כאבן,מנפצת להם את החלום נוטעת פחד בליבם,ואת ילדותם את מקצרת ואני כואבת את כאבם, ושוב אל ילדותי חוזרת... "אם אתה רוצה לדעת איך גידלו אותך הוריך- תראה איך הם מגדלים את ילדיך" (לא זוכרת מאיפה לקוח הפתגם הזה) בטיפול שעברתי, המטפלת כל הזמן היתה אומרת לי, אל תברחי מהילדה הזאת שבך, תחבקי אותה חזק אליך. אני מחבקת אותך ואוהבת אותך.

למעלה