אין - משחק החיים

spring17

New member
אין - משחק החיים

האוט ובגדול - דוסון,יצפאן וגיא פינס

חחחחח....מה הקשר?

לפי דעתי כל אחד ומה שהוא אוהב.... אתה לא תראה משחק החיים בגלל שכולם רואים אתזה... ואם את/ה לא אוהב/ת אתזה? אז מה הקטע בזה? אני בחיים לא אהבתי דוסון...בעע... גם כשזה היה אין כזה... וגם לא יצפאן... לעומת זאת גיא פינס אני מנסה לא להפסיד....

O Boy

New member
אין ספק ש...

משחק החיים זו הסדרה בה' הידיעה. (כמעט, חוץ מבודדים) כל מי שאני מכיר התמכר. קצת מבאס אותי עכשיו שאני יודע מה יהיה בחודש הקרוב

i l0ve u

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo123.gif../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif

משחק החיים CAN GO FUCK אין כמו דוסון! וגיא פינס?אאוט???? אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה-! חולה על דוסון,גיא פינס,מופע שנות השיבעים ועוד... SO PLEASE.....תתחשבו בזה שלא לרדת עליהם!

cutey

New member
צודקת לחלוטין!

אין כמו דוסון,גיא פינס ושנות השיבעים-אלה אחלה סדרות!

flowers girl

New member
יו גו גירל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דוסון שאווווווווווהההההההההההההההה
חוץ מהפרק של "ליל כל הקדושים". זה היה פרק ממש אבל ממש מטומטם. ועצוב. למההה
למה פייסי ואנדי היו צריכים להפרדדד
אהההה... למההההה
ד.א: התחפושת של ג'ן הייתה ממש פ33תית
אולי אני אתחפש לזה שנה הבאה.

flowers girl

New member
אנדי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

איזה סתומה אני
אודרי
אודרי אודרי אודרייי

i l0ve u

New member
חחח ואני כזה לא קולטת...

who the fuck is endi???? חחחח אבל מה שכן משחק החיים זה בהחלט סידרה קרועה נגיד לגעת באושר זה היה הדבר הכי דפוק בטלויזיה ,לחי האהבה היה טלונובלי מדי... אבל משחק החיים זה פשוט סידרה מ-צ-ח-י-ק-ה-!!!! שיוו הכי הורג זה שמשחק את אפי חחחחח מסכנה חברה שלי אני קוראת לה אפי... וגנגנה <ז"ל חח סתם> וריקרדו ובתיה וענבר ואין כל דמות שמה יותר מצחיקה מהשניה פשוט לראות ולהתפקע אבל יש לי YES אז אני רואה לעיתים רחוקות אצל ספתא או משו....

flowers girl

New member
אשכרה סדרה קורעת../images/Emo70.gif

יש שם גם את המשפטים הכי מצחיקים
"את לא מפחידה אותי, גברת צפרדע" "אבל את יותר שקופה משקית ניילון.." "את היית כמו חפץ כמו...............קוץ!!!!!!!" כל מיני כאלה..

K o n d A s o n

New member
משחק החיים

סדרה עם: א. שחקנים לא מוכשרים. ב. עלילה נדושה. ג. תסריט מפגר. אבל- יש שם הרבה כוסיות. לאיזה רמה הגיעה הארץ שלנו? הסדרה הכי טובה שהייתה פה בזמן האחרון היא שי ודרור, חבל שמישהו החליט להוריד אותה מהמסך.

flowers girl

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חוצמזה, באמת יש שם כוסיות. (כן, אני בת. זכותי לומר שיש שם כוסיות.) הכי כוסית שם זו שירן (אפרת בוימבוימבוימלר או וואטאבר, החברה של יהודה לוי המושלםםםם)

flowers girl

New member
זו תמונה ממש חמודהה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

למעלה