אין משמעות לחיי

princesa4

New member
אין משמעות לחיי

אני כל ככה עצובה , כל כך ממורמרת.. אני חיילת משוחררת כבר חמישה חודשים . לא מצליחה למצוא לעצמי עבודה קבועה. אין לי חברות ..היו לי בצבא ועכשיו שהזמן חולף , אני מנתקת עימם את הקשר כי אין על מה לדבר כבר. בזמן שכולם יוצאים ומבלים אני בבית . מעולם לא הייה לי חבר. אני לא מצליחה להשתלב בעבודות . אין לי דעה משל עצמי ואני לא מצליחה לקבל החלטות . אין לי מטרות ואני בן אדם עם אופי חלש . כרגע אני עובדת במפעל , אבל אני מרגישה שיימי שם ספורים כי לוקח לי זמן לקלוט איך לעבוד נכון , ואני שואלת מלא שאלות בקשר לעבודה על מנת לא לבצע טעות ואנשים נרתעים מכך ואומרים שהעבודה היא לא גנון . אם אני לא שואלת וטועה אני מקבלת אחר כך צעקות ממנהל . מתוך שלושה ימים שעבדתי , צעק עליי מנהל שאם עוד פעם אני שוגה- הביתה1! כל כך רעלי שכבר שלוש עבודות החלפתי [אחת מהם פוטרתי בגגל שהמפעל עמד להיסגר]. אני מאוד רוצה לעשות את המועדפת כי ביטלו לנו החיילים המשוחררים את דמי האבטלה אך לוקח מלא זמן עד שכח אדם ממוצא לי משהו ועד עכשיו התנאים לא היו משהו. בתחנות דלק חרשתי ולא קיבלו אותי בכלל אז התייאשתי אני אפילו לא יודעת למה אני עובדת אפילו שלהוריי אין כסף והם שקועים בבוץ עדיין זה רק מלחיץ אותי ואני נכנסת לדיכאון עמוק יותר., כשלמשל שואלים אותי בצאט מה אני מחפש אצל גבר , אני עונה כלום כי אני ריקה מתוכן ואני בעצמי לא מצליחה לתאר את מה שאני רוצה במילים. כל כך רע לי להיות לבד .. כל כך רע לי שאף פעם אף אחד לא התאהב בי למרות שאני בחורה די נאה . העובדה שאני מלאה עושה לי רק רע והיה לי לי קטע עם מישהו שנתת לי מאז תחושה שכל מה שמעניין את הגברים זה רק דבר אחד. כל אחד מהם צפוי ולא מאתגר. זה גורם לי להיכנס אל תוך עצמי ולפחד מהבנים למרות שאני מאוד רוצה שיאהבו אותי סוף סוף .. איך אני יוכל לתאר לכם את התחושה הנוראית שאני חסרת חיים. שבזמן שהחיילים שמשתחררים רק מחכים לשיחרור שלהם ואחר כך ממצים את עצמם תוך חודש לכל היותר..יוצאים ומבלים ולי אין עם מי לצאת . להוריי אין רכב ואנחנו שקועים בחובות. אבא שלי בבית חולים . משותק ביד והוא צפוי לשבת בבית מנכות ואז אני אצטרך לפרנס את הביתעם אמא כשגם ככה שאבא עבד הייה חסר לנו כסף לאכול. כל פעם הוא מחליף עבודת על ימין ושמאל [בן 50] כי קשה לו ואנחנו שקועים בחובות סבתא שלי גרה אצלינו אבל היא כמו זרה כי היא ואנחנו לא מסתדרים וכל פעם היא ממרמרת לנו את החיים בבית ככה סתם. כשאני אומרת לה משוגעתכי היא סתם מתחילה לדבר איתנו מבלי שבכלל פנינו אלייה על מנת לקלל בלי סיבה [היא אכן כזאת למרות שמבחינה חיצוני נראית בריאה] היא מתחילה לפגוע עוד יותר.. אני כל כך ריקה ..מחפשת את האושר אבל כבולה לאבל. איך אפשר להיות בבית איתה .. אני ממש סובלת.. תעזרו לי

לנושנוש

New member
תשיגי עזרה דחוף!

פסיכולוג או עובדת סוציאלית עםן הכשרה פסיכולוגית. אין ברירה, את לא צריכה להתמודד לבד.

princesa4

New member
פיטרו אותי היום..

הגעתי היום לעבודה 15:40 לפני כולם ובאתי בכר לחדר הלבשה, ואז קרה לי אחד האחראים ואמר לי שאני לא מתאימה ושאני יכולה לשוב הביתה!! הייתי כך כך מבולבלת כי הוא התחל לדבר מה\ שלומך וזה ופתאום בוםםם!!! נחתה אלי את הידיעה .. הלכתי הביתה ...התקשרתי לאמא והיא אמרה שאבא משותק ביד ימין [הוא כבר שלושה ימים הייה בבית חולים יש לו לחצי דם ] וחצי שנה היא לא תתפקד לו!!! כל זה קרה כי במשך החצי שנה הוא החליף עבודות כמו גרביים ביידוק כמוני והוא הגבר והוא צריך לפרנס את המשפחה כי הכסף של אמא לא מספיק והיא כל פעם הייתה מעירה לו שפעם הוא היה מרוויח כמעט 7 אלף עכשיו בקושי . כעת גם את זה לא יהיה .. אני מפחד שיגרשו אותנו מהבית ואני חסרת תועלת . אני לא מתאימה לשום עבודה .. אני מאוד רוצה למצות את עצמי אבל עכשיו רע לי מאודדדד

לנושנוש

New member
לרוץ לחפש עזרה נפשית.

תתחילי בהתיעצות בקופת חולים עם רופא משפחה. הוא יפנה אותך הלאה. כוונה יפנה אותך לפסיכולוג או מרכז לבריאות הנפש. אני לא חושבת שיש לך מחלת נפש, אבל ככה זה ניקרא ושם גם אפשר לקבל תמיכה גם במצבים האלה. ולמצב של אביך יש ביטוח לאומי שאמור לעזור. לא תוכלי לחלץ את הוריך לבדך. דבר ראשון חלצי את עצמך. חוץ מזה לא יודעת מה להגיד. אני כרגע בעצמי לא בשיא חיי.

מגי 336

New member
princesa4 יקרה,

כל כך הרבה מוטל על כתפייך הצעירות... שקשה לחשוב מאיפה להתחיל. היכן את גרה? האם יש אחים נוספים בבית מלבדך? האם יש לכם בני משפחה מהמשפחה המורחבת שיכולים לסייע לכם (סבים, דודים..?) בענין העבודה - את צריכה לדעתי לחשוב מהם התחומים בם את כן טובה וכן יכולה לעבוד, גם אם כרגע את לא מוצאת עבודה במקום בו את מרגישה שתתאימי - לצעירות בגילך יש דרישה בתחומים כמו - מכירות, שיווק, חברות סלולאר שמחפשות נציגות שירות, את יכולה גם להיות מלצרית או טלפנית לפחות עד שתמצאי משהו אחר שיתאים לך יותר. נסי לא ליפול אל תוך היאוש היקום מציב לך אתגרים ומחשל אותך זהו שיעור לא קל עבורך אך מתוכו תמצאי את מהותך ותצמחי... אני בטוחה שתתגברי ותצליחי להתמודד עם המשימות שהוצבו בפנייך. מאחלת לך למצוא את הדרך ולהצליח בבחירותייך.

פרינסס היקרה../images/Emo24.gifחיבוק גדול../images/Emo23.gif

מתחברת למה שהבנות כתבו לך. מרגישה שהמון מוטל על כתפייך. האם הרגשת כך גם לפני הצבא או שהשיחרור גרם לך ל"בום" כזה? האם יש איזשהו קרוב או קרובת משפחה שיכולים לעזור? תזכרי תמיד גם אם קשה כל כך שאת לא אמורה לספק את כל הפתרונות למשפחה. נכון שהמצב לא טוב כרגע אבל תנשמי עמוק תשבי מול דף ותרשמי מה את יכולה לעשות למען הפרנסה. מה את יכולה לעשות למען עצמך? מה למדת בתיכון? איזה כישורים יש לך? אולי מישהי קוראת כאן ויכולה לסייע לך ולתת לך עבודה. מאחלת לך המון המון בהצלחה
ואנא שתפי אותנו בהתפתחויות.

little moon

New member
פרינססה יקרה, מספר דברים לי אלייך

יקירתי- את צריכה להשיג עזרה. אני ממש לא חושבת שיש לך מחלת נפש, אבל בגלל הניסיון שלי אני חושבת שאני מזהה בין השורות שלך סוג של דיכאון- משהו שכמה הודעות בפורום לא יוכלו לפתור. אני חושבת שאת בשלב בו הכל נראה גדול ונורא ומחוץ לשליטתך, ואת צריכה עזרה על מנת לפוצץ את הבועה הזאת ולהכניס את חייך לפרופורציה. אני מאוד ממליצה לך לפנות בדחיפות לרופא משפחה על מנת שיפנה אותך הלאה לפסיכולוג- זו לא בושה, גם אני קיבלתי בעבר עזרה מהסוג הזה, והנה היום אני בעצמה נותנת אותה. גם אני השתחררתי רק לפני חודשיים! ותדעי לך שיש המון המון עבודה! גם לי אין שום ניסיון ושום הכשרה... אבל הרמתי טלפונים לארבע חברות כוח אדם שונות, הן התחילו לשלוח אותי לראיונות עבודה ובסוף מצאתי אחלה מקום! יש ביקוש גדול לבחורות צעירות! ועוד משהו חשוב- בלשכת התעסוקה נותנים קורסים מקצועיים בחינם. (למשל- מלונאות, מטפלת בגני ילדים ועוד הרבה דברים) קחי קורס כזה! ברגע שיש לך תעודה מקצועית ביד הכל הולך הרבה יותר בקלות. ואחרון חביב- במקומות רבים יש "מבחני התאמה" בהם את עונה על שאלות שונות בקשר לאישיות שלך, והם עוזרים לך לדעת איזה כיוון של עבודה מתאימה לך. זהו, שיהיה לך בהצלחה, ואל תהססי לשוב ולכתוב לנו.

princesa4

New member
אני רותחת מזעם..

אמא שלי תמיד ומעולם מכירה אותי יותר טוב מכולם והיא אומרת שאני לא זקוקה לייעוץ פסיכולוגי אלא להתבגר. היא טוענת שפסיכולוג לא יוכל להכניס את השכל שלו לשכל שלי , ומכיוון שהיא מכירה אותי העקשנית אני אמשיך להתנהג ככה . היא אמרה לי שהפתרון הוא פשוט להיות אופטימית . היום היא הייתה בקופת חולים בשביל אבא , ושאלה את הרופא שלי לגבי זה שאני נכנסת לדיכאון לעיתים קרובות , שאני מחליפה עבודות כמו גרביים ואח"כ מתייסרת . אמא שלי שאלה אותה על פסיכולוג וזה , והרופא אמרה לה שמלא חיילים משוחררים פונים אליה ומבקשים הפנייה . הרופא טוענת שזה משברת כתוצאה מכך שאני עברתי מסגרת וקשה לי להשתלב במקומות היבודה וזה קורה לרבים. היא אמרה לאמא שבמידה ומפנים אותי דרך קופות חולים , השם שלי יהיה רשום במחשב ואז "צחוק הגורל" נראה אם מישהו ירצה לקבל אותי לעבדה כאשר לפניו יהיו רשום שעברתי טיפול. אמא שלי התעקשה שאני אפסיק כל היום למלמל "אני בדיכאון עמוק.." אלא להירגע - היא אומרת לי לוותר על המועדפת בל אני כזאת אני - עקשנית כפרד !! וזה מה שמייסר אותי מכל . היא רצתה לשלוח אותי לרופא שלי אבל אמרתי לה את המשפט המפורסם שלי" אני בדיכאון עמוק .. ושאין לי מצב רוח . עכשיו אני נמצאת בדילמה קשה , אני חייבת עצה אנושית אך ללכת לפסיכולוג ולהשאיר כתם לכל החיים - לא!!!

לנושנוש

New member
מה זה השטויות האלה????????????

ללכת לפסיכולוג זה להשעיר כתם לכל החיים?? אנחנו במאה ה17-? גם אמך וגם רופאה מאוד שמרניות ולא מבינות כל כך עניין. אין גישה למידה כזה( הפניה לפסיכולוג) לאך אחד חוץ ממקומות שדורשות סיווג בטחוני או משהו. רבבות אנשים נעזרים בשרותי בריאות הנפש שקופת חולים ושום כתם. קמים על הרגליים וממשיכים הלאה. בררי דברים בעצמך בבקשה. בדקי במירכז מידע של קופת חולים שלך. יכול להיות שאין ביכלל צורך בהפניה מרופאת מישפחה שלך ואת יכולה לגשת ישירות למירכז לבריאות הנפש. את זקוקה לעזרה, לכי וקבלי אותה. אני לא יודעת עד כמה אמך מבינה מה עובר עליך באמת כרגע. אני אישית הייתי בטיפול פסיכולוגי דרך קופת חולים ולא ידועה לי איזה שהוא מעסיק שאל או ידע שהייתי אצל פסיכולוג. מצד שני כל כך הרבה אנשים נעזרים בפסיכולוגים בכל כך הרבה נושאים שזה נהייה כבר כמעט אופנתי.

../images/Emo45.gifזה באמת כבר לא בושה...ללכת לייעוץ

וזה אפילו חשוב לפעמים יותר מרופא משפחה ....

m i c h a l 6 1

New member
יקירה עצה קטנה

חמודה, שנסי מותניים, קחי את עצמך בידיים, תפסיקי למלמל ברחמים עצמים שאת בדיכאון עמוק, צאי מזה!! בטחי בעצמך וביכולות שלך, את נשמעת לי בחורה נבונה מאוד. שבי עם עצמך,קבלי כוחות, גשי באומץ למקומות עבודה, לא ממקום נחות אלא האמיני בעצמך, הכנסי עם גב זקוף והשמיים הם הגבול.....

מגי 336

New member
תיק קופ"ח אינו פתוח לציבור !!!

ואני מתפלאה שהרופאה אמרה כזה דבר!!!

פרינססה ../images/Emo24.gif

מבינה את דאגתה של אמך אך לא מסכימה עם שלילת האפשרות ללכת לייעוץ. ויתכן גם שמצבך לא נורא כל כך כמו שזה מצטייר
אין ספק שהאווירה בבית משפיעה עליך מאוד מין כמו "תחרות" למי הכי קשה בבית?....
כל העתיד לפניך!!! והשמש זורחת ומאירה בחוץ
נישמי עמוק את האוויר אחרי הגשם תעשי קמת הליכה לחילוץ העצמות והזרמת הדם בגוף. תרגישי את הרוח שנושבת בשיערך תרגישי שאת חיה
תגידי תודה לאלוהים על החיים שהוא נתן לך על הטוב שעוד מצפה לך
את לא בדיכאון!!! את בלופ של מחשבות שליליות.... תצאי מזה!!! פסיכולוג זה לא כתם לכל החיים. ואולי תדרש לך רק שיחת עידוד קצרה....

little moon

New member
אף אחד לא ידע אם הלכת לפסיכולוג

יקירתי, עבד איתי בעבר סטודנט לפסיכולוגיה(!!!!!) שהיה בטיפול פסיכולוגי תוך כדי שהוא בעצמו עבד עם נוער בסיכון!!! (בחור מאוד מוכשר ומקסים דרך אגב, שהיה אחד המדריכים הטובים ביותר שם וגם ידיד טוב שלי). אף אחד לא ידע ולא שאל אותו אם הוא היה אי פעם אצל פסיכולוג. מתפלאת על הרופאה המיושנת שלך וממליצה לך בחום לא להקשיב לה. גם אני חושבת שכדאי לך פשוט לעשות החלטה- "זהו, מהיום אני לוקחת את עצמי בידיים. לא מחר, לא עוד שבוע, ברגע זה אני נכנסת לשלושה אתרי דרושים לפחות באינטרנט ומגישה את קורות החיים שלי לעשרים מקומות לפחות!!! לא עוד שעה, ברגע זה!!!" את לא תצאי מהדיכאון בדיבורים אלא במעשים. הדרך הטובה ביותר היא לפעול, להרגיש שאת עושה למען עצמך. והצעת עזרה קטנה שלי- אם את רוצה את יכולה לשלוח לי את קורות החיים שלך במייל ואעזור לך לנסח אותם בצורה טובה יותר שתמשוך כמה שיותר מעסיקים! (אני מבינה בזה קצת) אם בא לך שלחי לי מסר.

little moon

New member
רשימת אתרים עם מודעות דרושים

שלא יהיה לך שום תירוץ! אלו אתרים מאוד מפורטים עם המון המון המון עבודות. אני מצאתי את עבודתי הנוכחית דרך אחד מהם. יכול להיות שרשמתי בטעות גם אתר או שניים שהחיפוש בהם בתשלום (אני כבר לא זוכרת), אבל אל תבהלי כי הרוב בחינם! http://www.madas.co.il/ http://www.winwin.co.il/ http://www.nrg.co.il/luach_nrg/owa/LUACH_NRG_OPEN/luach_nrg/owa/LUACH_NRG_OPEN http://www.4321.co.il/ WWW.JOBMASTER.CO.IL אז קדימה לעבודה בובה!

מגי 336

New member
פרינססה מתוקה...

אף אחד לא יוכל לעזור לך אם אינך רוצה לעזור לעצמך

למעלה