אין נביא בעירו

צליליתה1

Well-known member
למעט אולי W. K. Haselden, שפירסם את זה בדיילי מירור, משהו כמו 1920

מניחה שכולנו חווינו הכל, (למעט צלצול בזמן חופתי. נישאתי הרבה לפני פרוץ הניידים), ואני מוסיפה צלצול בלוויה (לא לוויה שלי ולא טלפון שלי), צלצול באמצע הרצאה מעולה של קולגה מוערך (שלי, שלי, למרבה בושתי) ועוד ועוד

הכי שעשע אותי הצלצול בגשם, מי לא עונה לטלפונים בגשם?

1660982252405.png

נערך לאחרונה ב:

דקל נור*

Well-known member
למען אולי W. K. Haselden, שפירסם את זה בדיילי מירור, משהו כמו 1920

מניחה שכולנו חווינו הכל, (למעט צלצול בזמן חופתי. נישאתי הרבה לפני פרוץ הניידים), ואני מוסיפה צלצול בלוויה (לא לוויה שלי ולא טלפון שלי), צלצול באמצע הרצאה מעולה של קולגה מוערך (שלי, שלי, למרבה בושתי) ועוד ועוד

צפה בקובץ המצורף 59919
הטלפון הנוכחי שלי לא מגיב לפעמים (ככה זה כשמקבלים בחינם) וזה קריטי במיוחד כשאני בישיבות מתארכות ובורחת בהיחבא לראות מה בפיד של הפייס. לפעמים מפעילה בטעות סרטון רעשני שמסגיר שלא מדובר בהודעה מקצועית חשובה ולוקח לי נצח להשתיק את זה, לחרפתי.

אבח"י

Well-known member
הטלפון הנוכחי שלי לא מגיב לפעמים (ככה זה כשמקבלים בחינם) וזה קריטי במיוחד כשאני בישיבות מתארכות ובורחת בהיחבא לראות מה בפיד של הפייס. לפעמים מפעילה בטעות סרטון רעשני שמסגיר שלא מדובר בהודעה מקצועית חשובה ולוקח לי נצח להשתיק את זה, לחרפתי.
הלוואי חינם.
קיבלתי איזה חפיץ בצורת שעון, מחובר לטלפון באמצעות "בלו-טות'.
זוועתון מרוכז. הושלך לפח אחרי שבוע.

סופהו 1

Well-known member
למען אולי W. K. Haselden, שפירסם את זה בדיילי מירור, משהו כמו 1920

לא עונים גם
כי נוהגים והמכשיר נפל מהדיבורית.
כי שכחנו את הטלפון בבית/במכונית.
כי "אמא, הטלפון שלך על מצב שקט... שוב":-P:
כי הטלפון בדיבורית ולא מעוניינים שכל הנוסעים ישמעו את השיחה
כי לא יודעים מי מתקשר ולא רוצים לענות.
כי יודעים מי מתקשר ולא רוצים לענות.
וגם...

. Not answering the phone.jpg

קלייטון.ש

Well-known member
הוא קלע לעניין הקונצרט אבל פספס את החלק החשוב והוא הרינגטון הקלאסי של נוקיה.
ביוטיוב יש ז'אנר של הרינגטון של נוקיה מפריע בקונצרט, ותגובת הנגנים.

אבח"י

Well-known member
לענ"ד נשכחו עוד כמה:
כשאתה במקלחת
כשאתה מחרבן
כשאתה מזיין
כשאתה מאונן, ממש רגע לפני
בדקה שהשופט מתחיל את לקרוא בקול גזר דינך

אני לא עונה לטלפונים, רק לכאלה שאני מכיר. מי שמכיר אותי די והותר בדר"כ ישלח לי ווטסאפ [יש ענין של מכשירי שמיעה, שילוב עם הנייד וכו'].
אבל
אני מצפה מהתלמידים שלי לענות לי כשאני מתקשר. אפשר גם בווטסאפ.
אז נ' לא ענתה.
התעצבנתי, כי לא עמדה בלו"ז, כי היא עמדה לקבל 0 במשימה ששווה 25 אחוז מהציון, כי אחת מהתלמידות הכי יצירתיות שהכרתי במשך שנים.
אחרי כשעתיים, התקשרתי והיא ענתה: אבל המורה ירד גשם, ורצתי כדי לא להירטב.
סוף מעשה - עבודה דחויה הוגשה, 90 הציון. מגיע 100, וכך כתבתי בציונים, אבל לה על העבודה כתבתי 90, כי הגישה באיחור ויש תשלום על איחור.

למעלה