אין נושא נראה לי הפרעת אכילה או שלא יודעת

SHIRA6

New member
אין נושא נראה לי הפרעת אכילה או שלא יודעת

אני ילדה בגובה של 139 ושוקלת 30 29 בכיוון אני רזה נראה לי חטובה אין לי ירכיים יש לי נורמאלי אבל הרגליים לא משתוות לי לבטן יש לי בטן ככה ואני לא שמנה ואני רוצה להוריד את זהה ומהר כי ילדים מהכתה שלי צוחקים אליי כי אין לנו שמנים בכתה כולנו חטובים רזים ורזות חטובות ואני בת 10 אני לא רוצה חרם!!!

MidNight Flame

New member
את בת 10,

אסור לך לשחק על דעת עצמך בגוף שלך, את עלולה לעשות נזק. המשקל שלך תקין לגובה שלך, אין לך מה לדאוג... אף אחד לא יעשה עלייך חרם.

SHIRA6

New member
אבל יש לי חברה שיש לה את אותו המבנה גוף......

רק בלי הבטן

MidNight Flame

New member
זה כבר עניין של...

גנטיקה ועל זה אין שליטה. חוץ מזה בשנים הקרובות הגוף שלך יעבור הרבה שינויים ואולי זה ישתנה גם, אל תדאגי.

SHIRA6

New member
כולם אומרים לי את זה

אבל אני לא יתייחס לזה בנתיים זה יחלוף בין השנים כל זה תודה.....

mayy6

New member
את תת משקל לפי BMI (דרך למדוד משקל לפי משקל

וגובה) וזה לא טוב. את בת 10, אל תכנעי ללחץ חברתי מטופש ואל תקשיבי לילדים בכיתה שלך, תאכלי בריא ותעשי כיף בחיים שלך, זה שטויות שרק יגרמו לך רע. הרגליים לא אמורות להשתוות לבטן, המבנה הצר והדקיק שיש לחברותיך הוא מבנה לא בריא במיוחד.

MidNight Flame

New member
מדד BMI

לא תקף על הגילאים האלה. מתחת לגיל 18 יש טבלת תיקון לטבלת BMI הרגילה.

shoko232

New member
לא אמרת שהפסקת להתעסק בזה?

ואני מציעה לך לדבר עם אמא שלך, כדי שתהיה קצת מודעת למצב.

SHIRA6

New member
לא יודעת

זה קבוע אצלי בראש אבל נראה לי הפעם שזה יצא לי לגמרי

shoko232

New member
זה לא עובד ככה

הפרעות אכילה ודימוי גוף מעוות לעולם לא נעלמים מעצמם. כפי שזה נראה, גם אם את לוקחת "הפסקות" מהנושא, את חוזרת לזה שוב ושוב. דברי עם הורייך בהקדם האפשרי! מההודעות שלך עולה שאת כלל לא מודעת למידת הסכנה הטמונה בהפרעות אכילה, ומעצם העובדה שאת יכולה לגרום בכך למותך. אל תטפחי את זה. זה לא "מגניב", זה לא "חמוד" וזה לא "יפה". זה מסוכן. אני מקווה מאוד שאני לא סתם מבזבזת את הזמן שלי בכתיבת הודעות שאת לא לוקחת ברצינות.. יום טוב.

למעלה