-אין נושא-

-אין נושא-

קודם כל....שלום לכולם! איזה יום מעצבן היה לי היום!!!! הרגשתי ממש ממש לא טוב- ובאתי לביתצפר רק בגלל שהיה בוחן בתנך- ומי שלא בא היא רוצה אישור רופא...ואין לי כוח ללכת לרופא...חחח. אז באתי בשביל זה ובשביל תיאטרון! קמתי בחמישה לשמונה והתארגנתי.... ויצאתי לביתצפר.. אוח! איחרתי לשיעור אנגלית...... ואז היו מקצועות מעצבנים בלה בלה בלה... בוחן בתנך שבטח נכשלתי כי לא קראתי את הפרקים.....קראתי אבל בריפרוף- רק קראתי כזה תקציר של הפרקים אז לא ידעתי כל מיני דברים.....חחח ואז הגיע המשו שהכי חיכיתי לו! תיאטרון! השיעור הראשון.....והסתבר שהוא רק 10 דקות כי למורה יש משו לעשות.... אז אני ממש שמחה ששחררו אותנו מוקדם אבל....אווווווווף וגם ביום שבת אני צריכה להיות מוקדם בשבט- באיזה 2/3....ואז חוזרת הביתה רק באיזה 11/12 ולמחרת יש לי שעת אפס! אוף! אבל לא נורא! יהיה אחללה בכיכר! מקוווה משעמם לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ואני שונאת ללות חניכים הביתה! דרךאגב! אמרו לנו לבחור איזה גדוד אנחנו רוצים ללוות בטיולי פתיחה....אני רוצה או ו´ או ז´ כי זה עם שינה....חחח טוב יאללללללה ביייייייי

למעלה