אין נושא

• פותח הנושא דז
  • פורסם בתאריך

דז

New member
אין נושא

לפעמים יש את המצב שבא לדבר ,יש רעיון ענק ,פשוט לא הגעתי אליו עדיין,זה תקששורת ערמה של זבל לרוב,צרייך למין טוב טוב,את הדברים החשובים אני שומרת לעצמי ומנסה לשכוח,התקשורת היא אשליה של אגנדה של חברה של תרבות נו כול הזבל. התקשורת הוא הכלי הכי גדול של כלא עולם.

^^flower^^

New member
חשובה למרות הכל

בהרבה מאוד מקרים את צודקת!! אבל הכלא הוא לא דמוקרטיה , הכלא לא נותן לאנשים להתבטא , להגיד דעתם... תפקיד התקשורת ברובו הוא לשמור על היותינו מדינה דמוקרטית, ``להצביע`` על דברים אשר לא קשורה, לשתף את ``העם`` בהחלטות ועוד ועוד... היא מאוד חשובה!!! נכון שהיא חוצפנית , הרבה פעמים לא עיניינית, לא חשובה, שנואה... אבל עיקרון תפקידה חשוב מאוד!!!

דז

New member
אין נושא

דמוקרטיה היא ממוצא,אם תעשי ממוצא בן 3 ל7 יצא 5 ,מתאים למישהו מהם?. דמוקרטיה עזבי מה אכפת לי מי מטומטם מספיק לרצות לנהל פה משהו{למרות ששהם הולכים מכות בכנסת כיף להסתכל }. אני מדברת על תרבות עולם,{ולא תרבות עם ישראל כי כבר מזמן אין כזו}. על התרבות של בית,משפחה ,חברה ,בית ספר . תרבות מדינות עולם ראשון {לא שלישי ו....}

morning star

New member
דמוקרטיה ותקשורת

דמוקרטיה, אם כל השלילי שבא, היא בינתיים הבחירה הפחות רעה בין צורות הממשל. הרי לא תרצו לחיות תחת שלטון דיקטטורי (סוריה, מצרים, קובה, איראן ועוד) או תחת שלטון קומוניסטי (בהוראת סטלין נרצחו מיליוני אנשים). לדמוקרטיה בארצנו בעיה אחת קטנה - היא מקבלת גם קבוצות אשר מראש מודיעות על רצונן להפטר ממנה. כל הכבוד לזכות הדיבור, אך אנשים אלו לא צריכים להיות בכנסת. שבחוץ ידברו כמה שרוצים. התקשורת - עסק מסואב, ומושחת בעיקרו. הרעיון הוא ללכת על סקופים כמה שיותר תוך השמטת פרטים ופעמים רבות הדגשת הטפל על העיקר. לעיתים ישנן הברקות תקשורתיות אמיתיות, דיווחים אמינים וקונקרטיים, אך מעטים. אני אישית, כקורא עיתונים (הארץ... כן, כן, איליטיסט שכמוני), מאמין לפחות מחמישים אחוז (וגם נדהם על חוסר היכולת המתמטית של עיתונאים. בכתבה על כך שישיבות חרדיות מקבלות כמיליארד ש``ח, סכום כל מאות המיליונים שהזכירו הגיע רק לחצי מיליארד. לא שזה טוב, גם זה גרוע, אבל לנפח את הכותרת, למה???). שלכם, עדיין תמה על כך שלא ממחזרים נייר עיתונים לנייר טואלט הנווד

למעלה