אין ניסיון==אין עבודה !! וזהו.

roy_mas

New member
אין ניסיון==אין עבודה !! וזהו.

מעניין אותי לדעת מה קורה עם כול בוגרי האוניברסיטאות שלא מזמן סיימו ללמוד ,או אלו שעתידים לסיים השנה לפי המצב שלי אני מניח שהסיכוי למצוא עבודה בתחום הוא אפסי ומטה !! מי שאין לו ניסיון(כול ניסיון) רק מזל יעזור לו או קשרים טובים זה די מצחיק כי הרי כולם התחילו בלי ניסיון אז למה חברות ההייטק פוסלות אותך מראש? ולא מזמנות אותך אפילו לראיון מסכן כן,אני יודע שיש היום מספיק מובטלי הייטק בעלי ניסיון כזה או אחר אבל מן הסתם מובטל כזה יבקש/יקבל משכורת גבוהה יותר מאחד חסר ניסיון שיש לו הרבה יותר מוטיבציה להוכיח את עצמו וגם כמה כבר השקעה יש מצד החברה בעובד חסר ניסיון ? אני מניח שזה דבר שתוך כמה חודשים "ההשקעה" של החברה בעובד משתלמת אם יש מישהו שבחצי שנה האחרונה מצא עבודה ולא היה לא שום ניסיון בכלל אשמח מאוד מאוד לשמוע את הסיפור שלו ואיך הוא עשה זאת

אני מכירה מישהי כזו...

אני אבקש ממנה לבוא לכתוב

roy_mas

New member
וזו את?

את מדברת על עצמך?או באמת יש מישהי כזו.. אם זו אז ספרי...

לא, לא אני ../images/Emo13.gif

אני עובדת כבר שלוש שנים בתחום, עוד מלפני המצב הקשה. אבל יש לי חברה שהתחילה לעבוד לפני חודשיים בלי שהיה לה שום נסיון (אמנם לקח לה המון זמן למצוא עבודה, אבל היא הצליחה בסוף
) אני אשאל אותה היום אם היא מעוניינת לספר איך עשתה את זה.

roy_mas

New member
זה מאודדדדד יעזור

אם תצליח לשכנע אותה לספר את הסיפור שלה ואיך היא עשתה את זה אז זה מאוד יעזור !!! תודה

ליליxx

New member
לגבי בוגרים טריים וחסרי ניסיון

המלצתי היא לנסות להתקבל לעבודה בכל תחום, ואז, כשכבר נמצעים בפנים, יש יותר אפשרויות להתקדם בתוך החברה עצמה. למשל, אפשר להתחיל כעובדי QA, תפקידים של טכנאים, כתיבה טכנית וכ'. עוד אפשרות, למי שעדיין לומד, היא לנסות למצאו חברות לעשות את פרוייקט הגמר בתוכם, אפילו אם זה לא מקובל באוניברסיטה בה לומדים. זה נותן סיכוי להמשך עבודה בחברה, ונחשב לניסיון מסויים. אני אישית יש לי ניסיון של 3 שנים ומרגישה שזה כלום יחסית לדרישות של השוק היום, כאשר ברור לי שבזמן הבום הגדול היו חוטפים אותי. כל אחד פתאום דורש התמחות וניסיון ספאציפי רחב בפיספס של הפיפס של התפקיד שצריך למלא.

tazmanyak

New member
אני גם מכיר

אחד שמצא עבודה אחרי הלימודים בלי ניסיון בכלל!! אה...אופס..זה היה חלום :/

למעלה