אין נצלשים חדשים בסביבה,הארי התייחס אלינו חח

rox love BSM

New member
אין נצלשים חדשים בסביבה,הארי התייחס אלינו חח

תראו מה כוא כתב בטוייטר: mcflyharry Shalom Israel! חחח ייאי הם מתחילים להראות קצת יחס

../images/Emo109.gifוואי באתי גם לפתוח הודעה על זה

פאק הייתי בשוק שראיתי את זה חחח איזה חמודדדדדדדדדדדדד אני מתה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifתכנסו בבקשה >>

בלי לעליב, בלי להשתחצן ... בלי כלום.
אבל אני ויובל חפרנו כל היום בהודעות לכל מקפליי שירשמו " Shalom israel ". ואנחנו התחלנו אם זה בנתיים שאפאחד לא עשה את זה.
אז... זה סוג של בזכותינו
סתם רצתי שתדעו מאיפה זה בא ...
כי אני לא חושבת שהארי למד עיברית... אז מישהו היה צריך לומר לו את זה. ואם אתן לא מאמינות, אתן מזומנות לבדוק בטוויטר של יובל ושלי, ולראות שכל היום חפרנו על זה...
באמת שזה בלי להשוויץ וזה... ואתן לא חייבות להאמין - איך שבאלכן

../images/Emo26.gif

אני חושבת שכבר אמרתי לך פעם, שזה לא הרעיון הכי טוב לחפור להם ולהציף אותם בהודעות בטוויטר אם כבר עדיף שלא יידעו שאנחנו קיימים מאשר שיידעו שאנחנו קרציות ><

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif>>

זה לא נכון מה שאת אומרת. כ"כ הרבה אנשים שולחים להם הודעות שבתוך שנייה ההודעה שאנחנו שולחים נמחקת. בגלל זה כולם חופרים - וזה לא רק אנחנו זה כולם. אפילו דבי אמרה את זה שצריך לשלוח להם הרבה הודעות אם אנחנו רוצים שהם יענו
וזה ממש לא נכון , עדיף שידעו שאנחנו קיימים - ואם אנחנו חופרים , אז מעניין אותי מה הברזילאים..? האמריקים? והשאר...? שהם חופרים הרבה יותר מאיתנו... אז לדעתי זה לא נכון מה שאת אומרת, אבל זאת דעתך

../images/Emo26.gif

אני יודעת שהם לא רואים את כל מה שכותבים להם, אבל בכ"ז לא כל פרסום הוא פרסום טוב. לדעתי בכל פעם שאת מציפה את טום או את הארי הם עונים לך רק כדי שתפסיקי לעשות את זה, ולא כי אכפת להם. יש דרכים לגרום להם להכיר אותנו ולדעתי זו לא הדרך.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif >

מי אמר שזה פירסום רע? זה לא בטוח שהם אומרים את זה שאני יפסיק. חוצמזה, אם הם עושים את זה - עובדה שהפסקתי. ועכשיו זה השאר שמשיכים וחופרים. וגם... אם זה ככה, אז הם עונים כדאי שאני יפסיק אז הם עושים את זה לעוד אלפי מעריצים שלהם אז מה את חושבת שהם רוצים שכולם יפסיקו? מה הם שונאים את המעריצים שלהם או משהו? כי הם עונים להרבה אנשים שחופרים להם. חלק מהקטע של להיות מפורסם זה שאנשים יעריצו אותך. אז אם הם לא סובלים את זה, הם היו כבר אומרים לנו את זה... או שהם לא היו מספרים לכולם על הטוויטר שלהם... ככה שהם ישלחו הודעות אחד לשני בלי כל המעריצים ><

loserontheloose

New member
לשם שינוי אני מסכימה

לברזילאיות אין בושה. טום מבלה את רוב זמנו בטוויטר בליקוק מגעיל לברזילאיות, כל הזמן מתרגם משפטים ב-babelfish לפורטוגזית כדי שהן יוכלו לראות את זה ולצרוח על המסך מחשב שלהם כאילו ברגע זה הן זכו בפרס נובל לשלום או משהוא. אז אם אנחנו מקבלים shoutout פעם במיולניום, אז למה לעזאזל לא? ראיתי את זה בפלאפון שהייתי בעבודה, וזה גרם לי לחיוך טיפשי כזה ולרצון להגיע בקול רם "כפארה על הארי", אבל אי לא בן אדם שאומר מילים כמו "כאפרה" אז אני רק אגיד כל הכבוד - לבנות עם ההצפה ולהארי על שהחליט סוף סוך לשים לב. וחוץ מזה, זה הארי. הבחור שעד לא מזמן לא ידע מה זה מחשב ושלא מרבה לבלום זמן בטוויטר כמו טום או פילו דאגי. אז כבוד.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifכן, כפרה על הארי! ../images/Emo23.gif

וטום באמת מרגיז בעניין הבראזליות >< לפחות מישהו אוהב ישראלים יותר (;

../images/Emo109.gif../images/Emo45.gifגמאני חושבת

למרות שאי אפשר לדעת אם הוא ענה הפעם כי זה הציק לו או אם הוא סתם נחמד. נקווה שזו האפשרות השנייה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהוא סתם נחמד...

ילדים אמרו לו להגיד להם היי - חפרו. והוא אמר היי ואפילו הוסיף סמיילי בצד D: וזה לא הפסיק אותו מלענות שוב.

sweet shir

New member
אהא, מסכימה.. :)

ואני גם לא חושבת שזה רק הן שגרמו לו לכתוב שלום ישראל חח נראהלי שהמון מעריצים ישראלים התלהבו מזה שהארי כתב הלו ישראל פאנז.D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifכן,

אבל אפאחד לא כתב לו את זה... אני ויובל היינו כל הזמן במי כתב מה להארי. ואפאחד לא כתב מה שאנחנו ביקשנו
ובסוף הוא אמר מה שביקשנו ממנו לומר

sweet shir

New member
חחחח די עם ה-../images/Emo9.gif!! XD

זה מלחיץ אותי. חחחח לא קשור, ברור שזה בזכותכן, אני פשוט לא חושבת שזה -רק- בזכותכן.. :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאולי את צודקת.

אבל המילים עצמן שהוא אמר. זה בזכותינו. אולי שאר המעריצים הראו לו שיש הרבה מעריצים. וזה גרם לו לרצות לומר את זה עוד יותר

למעלה