אין נצלשים חדשים בסביבה,הארי התייחס אלינו חח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זאת רק הופעה בתוכנית, זה לא קליפ

והסאונד גרוע מההקלטה ככל הנראה.. השיער של דני

../images/Emo84.gif../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif אני צכה עזרה מכן :)../images/Emo26.gif

תקשיבו, אני רוצה להירשם לעיתון או ראש 1 או מעריב לנוער.. עכשיו אני ממש בדילמה:| כאילו אני ממש אוהבת את שתי העיתונים ואני עדיין לא יודעת מה אני רוצה :\ ישמצב שכמה בנות יגידו תדעה שלהם איזה עיתון יותר שווה , ולמה , וכל מיני כאלה ? אני פשוט חייבת לדעת =\ תודה רבה

../images/Emo175.gifמאיוש! ../images/Emo26.gif

לכי על מעריב לנוער! בזמן האחרון ראש1 ממש התדרדרו! וגם נראה לי שבמעריב יותר אוהבים את מקפליי
ומקסימום אם יהיה משהו חד פעמי בראש1 אז נלך לקנות אותו :) מקווה שעזרתי :)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif מעריב לנוער D:

כשהייתי מנויה לראש1 כ"כ התעצבנתי שהם לא שמים על מקפליי משהו #^@# וכשאני רואה אצל חברות שלי במעריב לנוער יש הרבה יותר דברים על מקפליי .. וגם הם נשמעים לבקשות של אחרים ולא מפרסמים רק על הג'ונאס
בקיצור, אני מציעה לך מעריב לנוער D: אבל .. תעשי מה שבא לך זאת רק דעתי

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifעם את עושה מנוי רק בגלל מקפליי..

אז ברור שתלכי על מעריב לנוער..כי שם יש כמעט כל הזמן על מקפליי.. לפי דעתי .. מעריב לנוער דיי משעמם..ואין בו הרבה דברים מעניינים..אני אישית פחות אוהבת את מעריב לנוער.. [ לא אמרתי שזה חרא עיתון או משהו ,, יש בו דברים יפים ומעניינים לפעמים.. אבל אני פחות אוהבת את העיתון הזה.. ] עם את עושה מנוי רק בגלל מקפליי אז זה לא באמת משנה .. אבל עם זה בכללי.. לפי דעתי ראש 1 ממש טוב , אולי אין בו כמעט מקפליי.. אבל הכתבות שם והרבה דברים שם .. לפי דעתי יותר מעניינים .. אולי לפעמים עם מפשלים וזה , אבל עדיין אני ממש אוהבת את העיתון הזה.. ( אנני מנויה כבר כמעט 4 שנים.. XD ) [ יש לי מנוי לראש 1 ולאחותי למעריב לנוער..אז אני קוראת בשתייהם .. ואני חושבת שראש 1 הרבה יותר טוב , ]

עצה שלי >>

ראש1. אני פשוט יותר מתחברת לעיתון הזה ויותר כיף לי לקרוא אותו, ואת יכולה לסמוך עליי, היו לי את שני העיתונים ואת ראש1 באמת יותר כיף לקרוא

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo207.gifOMGGGGGG כנסו@#!@$!#@!!$!#

תראו מה רייבן מצאה! נכון יש favorite בטוויטר? כאילו ההודעות המועדפות? הכוכב?! DD: אז תראו איזה הודעה יש בפייבוריט של טום!!!!!! DD: HagarLoveMcFly@tommcfly TOM! ISRAEL WANT MCFLY! MCFLY! MCFLY! #mcflytoisrael#mcflytoisrael#mcflytoisrael#mcflytoisrael#mcflytoisrael#mcflytoisrael האעאעהעאעאה~~ DD: האם זה יתכן שטום שוקל לבוא לפה?! D: אוווו לפחות חושב עלינו?! D: יאאאאא~~ איזה מאגניבבבבבבבב ^^

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחחחח זה גם מה שאני חשבתי בהתחלה XD

אבל נקווה שזה לא בטעות והוא עשה את זה בכוונהP:

‏/tapuzforum/images/emo175.gif האעהאעאעהאעה איזה חמוד/tapuzforum/images/emo70.gif

אולי הוא שוקל לבוא לפה?! הלוואי!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif חח מגניייייב D:

חח אבל גם לדעתי זה בטעותXD לא נורא .. אם הוא יכנס לזה בטות הוא יראה הודעה מישראל :]

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif מצטערת לאכזב או משהו אבל,

נכנסתי הרגע לפייבוריטים שלי [כי הרגע בחרתי כמה רציתי לראות אם זה בחר אותם] וזה בכלל הראה לי משהו אחר שלא בחרתי >.< אז כנראה ככה גם קרה לטום .. ובדיוק שלושה פייבוריטים למרות שגם בחרתי יותר ..

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifזה לא בטוח מה שאת אומרת ><

כי אני עשיתי פייבוריטס שלי, וזה הראה לי בידיוק מה שרציתי

למעלה