אין סודות בחברה???

shelycat

New member
אין סודות בחברה???

אז הנה עוד נושא: לאחר כמה שנים של ביחד האם עדיין יש לכם עדיין סודות זה מזה? עמית קורא לי "חתול סקרנול" בגלל שאני לא מסוגלת לדעת שיש משהו שאני לא יודעת וחייבת לגלות מה הסוד או מה יש מאחורי/בתוך X אבל מצד שני אני שומרת סודות ממש טוב ונחשבת לאדם מאוד דיסקרטי. ביני לבין עמית יש רק סוד אחד למשל והוא מאוד קטן: לפני מספר חודשים כבר נתקעתי עם הברך במשהו (לא אספר מה) וקיבלתי סימן כחול יפה, הסוד הוא כמובן במה נתקעתי שמאיזה שהיא סיבה עמית נורא רוצה לדעת במה זה היה (גם הוא חתול סקרנול) ואני מסרבת לספר לו. בכל שאר הדברים אין לנו סודות בעצם. אז כמה סקרנים אתם בעצם?

אני מאוד סקרנית

וצריכה לדעת הכל (גם דברים לא חשובים כמו עם מי דיברת עכשיו בטלפון וכו´, אני ממש נהיית "האשה הנודניקית"). אני לא חושבת שיש לנו סודות אחד מן השני, חוץ מסודות שאחרים סיפרו לנו וביקשו לא לספר. אני לצערי, לא בנאדם מספיק דיסקרטי, וגיא הרבה יותר. לכן לפעמים אני מאכזבת אותו כאשר הוא מספר לי משהו שהוא חשב (ולפעמים גם אמר) שהוא צריך להשאר בסוד, ואני לא שמרתי על זה

shelycat

New member
כי.....

בהתחלה לא סיפרתי לו כי זה די מביך (הדבר שנתקעתי בו) והוא יעשה מזה מטעמים ועכשיו אני לא מספרת לו בגלל שהוא א. כל כך רוצה לדעת והוא יתאכזב. ב. קצת בגלל הפריציפ. ג. הוא עדיין יעשה מזה מטעמים.

אתי@

New member
אין ביננו כמעט סודות, אבל יש דברים

שאנחנו מוצאים לנכון לא לספר זה לזו. למשל... רונן לא מגלה לי דברים שלטעמו הם לא העסק שלי. כמו: רונן יודע למה זוג חברים שלנו נפרדו. הוא סיפר לי את הרעיון הכללי אבל לא מוכן לפרט כי זה נאמר לו ולא לי, וחוץ מזה הוא לא מוכן לרחל. אני לפעמים לא מספרת לו דברים שמביכים אותי, כמו באיזה פורומים ב"תפוז" אני מסתובבת
. אני מאוד סקרנית, בעיקר לגבי דברים שמסתירים ממני
, אבל רונן לא נשבר וכשהוא לא רוצה הוא לא מגלה! גם רונן סקרן מאוד, אבל מבין שאם הוא מתנהג ככה אז הוא לא יכול לצפות ממני להתנהג אחרת...
אבל באמת שאין ביננו כמעט בכלל סודות...

למעלה