אתה היחיד המצוי בלחץ...פשוט מפני שאתה תופש, חרף שכלך הקלוש, כי זה לא יקרה וכי הלה שוטה אֶוַנְגלי...אני ישֵׁן כתנוק...והשמאלנים בלחץ אטומי
לא הבנתי איפה ראית אצלי לחץ?אתה היחיד המצוי בלחץ...פשוט מפני שאתה תופש, חרף שכלך הקלוש, כי זה לא יקרה וכי הלה שוטה אֶוַנְגלי...אני ישֵׁן כתנוק...
אהבל, עם כל "החדשות הטראמפיות המעולות" - היית אמור להיות רגוע בהרבה, אולם אתה חסר-מנוח ומלהג אותן בלא-הרף.לא הבנתי איפה ראית אצלי לחץ?
הלה שוטה או לא אבל הוא מנהל את העולם כעת ולא אתם ולכן אני מאוד רגוע.
אחי לא יהיה בית מקדש,והשמאלנים בלחץ אטומי
אתה יחצ"נו, או שמא אלה דברי Kryon חיים?אחי לא יהיה בית מקדש,
אלוהים אמר בית המקדש השלישי יבנה בצורה רב ממדית בירושליים.
לא פיזית בקיצור.
מן הסתם השני.אתה יחצ"נו, או שמא אלה דברי Kryon חיים?
כן, נגמרו לישראל כל הצרות והבעיות הכלכליות והביטחוניות, רק הקמת בית המקדש נשאר לה. נו באמת...והשמאלנים בלחץ אטומי
הוא טוען שזה יחזק את המצב הכלכלי והביטחוני בצורה משמעותית.כן, נגמרו לישראל כל הצרות והבעיות הכלכליות והביטחוניות, רק הקמת בית המקדש נשאר לה. נו באמת...
הקמת בית המקדש, במהרה בימינו אמן, צפויה לפתור הרבה בעיות, בין השאר בינלאומיות ובטחוניות.כן, נגמרו לישראל כל הצרות והבעיות הכלכליות והביטחוניות, רק הקמת בית המקדש נשאר לה. נו באמת...
שיקים את זה בוושינגטון. או שישתמש בזה שבסולק לייק סיטי...והשמאלנים בלחץ אטומי
אם אתה ממנה את אהרון ברק לכהן הגדולוהשמאלנים בלחץ אטומי
הסר דאגה מלבךוהשמאלנים בלחץ אטומי
למדינה שמאלנית אין צורךהסר דאגה מלבך
לא יהיה בית מקדש
אין בזה צורך למדינה מודרנית
למדינה שמאלנית אין צורך
למדינה יהודית כן
אתה יכול לדחוף את בית המקדש אתה יודע לאן
למה שטויות?גם לו מותר לפעמים לומר שטויות.
זה לא יהיה בית מקדש, בית מקדש שלנו בהגדרה הוא בהר הבית בירושליםשיקים את זה בוושינגטון. או שישתמש בזה שבסולק לייק סיטי...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.